Şimdi Ara

Erkekler kızlardan çok uzaklaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dikkat ederseniz artık çoğu erkek kızlara bakmıyor bile çünkü zaten o kızın da ona bakmayacağını biliyor ve tamamen umudu kesmiş durumda çaba bile göstermiyor.

Tüm kızlara yalnızca küçük bir kesim erkek düşüyor kızlar da onların peşinde dolanıyor diğerlerini erkek olarak bile görmüyor prenses gözüyle bakıyorlar.

Bu zamanda tipi, parası olmayan erkekleri insan yerine bile koymuyorlar ve erkekler de kızlar için çabalamayı bırakmış vaziyette.

Bu durum erkeklerin psikolojisini mahvetmektedir ve dolayısıyla toplumda da bozulmalar yaratmaktadır.

• Hipergami artık batı toplumlarında çiftleşmeyi iyice kısıtladı. Bu durum anadolu topraklarına daha da yerleşmeye başladı (bu daha ilk zamanları) gün geçtikçe yalnız kalan erkek sayısı daha da artacak malesef.
    Şu da bir gerçek ki "kızların %80'i, erkeklerin %20'sine gidiyor" şeyi de cok doğru değil. Özellikle Türkiye'ye bakarsak bu oran şimdilik cok tutmuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Valla moruk tüm gün manita kesiyorum ama derslerden vakit bulamıyorum ne yapayım sence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet. Artık buna da isim bulundu. Incel deniyor. Bende tam olarak öyleyim mesela.

Zaten çok girişken değilsindir. Kariyerin yoktur, paran yoktur, tipin yoktur. Gençsindir, gururunu bir kenara bırakıp birkaç denemede bulunursun. Hiç olumlu karşılık olmaz. Hatta sallanmamışsındır bile. Sonra farklı şeylere yönelirsin pc oyunları, motosiklet, kamp olayları falan. Yani topluma karışmadan bir şeylere yönelirsin, zamanla bu alışkanlık yapar, normalleşir. Böyle yıllar geçer gider, artık normal halin bu olduğu için bir eksiklik hissetmezsin bile. Asıl hayatına biri girecek olursa yadırgayacaksındır artık. Boş ver böyle iyi. Diğer türlüsünü zaten bilmiyorum. Uzaylılar olabilir de olmayabilirde yani

• aklı olan varsa kızlardan uzaklaşır hayatınızı mahvetme potansiyelleri yüksek. hormonlarınızı dizginleyin kendi kendinize görün işinizi.

• Yeterli parayı yığmadan bu işlere girişince 2 ihtimal var ya hüsranla sonuçlanıyor yada o en çok beğendiğiniz değil de daha alt seviye kızlarla muhatap oluyorsunuz. Artık gerisi size kalmış tercih meselesi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dediklerin doğru ama tip ve boy olarak çok büyük eksiğin veya mental ve fiziksel bir problemin yoksa yalnız kalma şansın yok. Çadırda yaşayan adamın da yanında bir kadın var. Ha senin istediğin kadının standartları yüksektir o ayrı zaten genel olarak onlar isterler de isterler. Bulabilirler mi? Pek sanmıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu kızlar
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

Para bu işin kilit noktası. Paran varsa yine olasılık var ama para yoksa hiç yok şansın yok.

• Para mevzusu da o kadar büyük bi etmen değil iyi giyinmek etkili ve ozguvenli olmak önemli. Tamam bir milyarderin kızı gelip bana bakmaz ama benim exler mesela benim onlara harcadıgımdan fazla bana harcamışlardır.

• LastStand L kullanıcısına yanıt

Hocam hayatında kız olan herkesin hayatı mahvolmuş durumda mı? Bir erkeğin hayatında kız tabii ki de olacak. Olmaması anormal ve bunu normalleştirmeyin.

• William0 kullanıcısına yanıt

Tipin iyidir hocam o zaman.

• Kızlar kendilerini ingiltere kraliyet ailesinin bir üyesi gibi görüyor. Müthiş ego var ve kriterlerini bi yazıyorlar manas destanı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadınlar sosyal medyanın yarattığı yanılsamaya kapılmış durumdalar.

Her gün sosyal medyadan yüzlerce mesaj alan kadınlar, kendilerini ister istemez farklı bir noktada konumlandırıyorlar.

Kendilerini çok değerli görüp erkeklerde en iyisini bulma arayışına giriyorlar.

30'lu yaşlara geldiklerinde gerçeklerin farkına varmaya başlıyorlar ama iş işten geçmiş oluyor.

• İyi ben yakınlaşırım siz uzaklaşın rekabet azalır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.