Şimdi Ara

Erkekler neden böyle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kız üyeyim ve lütfen bana yardım edin yoksa kafayı yiyeceğim.

Öncelikle kimseye haksız yere saldıran biri değilim. Ama bana çok büyük haksızlıklar yapan her türlü dümeni çeviren kızların foyalarını çıkarıp yalanlarını ifşa edince, çevremdeki erkekler hatta erkek arkadaşım ona sevgi duymaya başlıyor. Sanki ilk başlatan o değilmiş gibi kızın durumuna mı acıyorlar, yoksa kızın kıskanıldığını düşünüp merak mı duymaya başlıyorlar, yoksa "şu kızı sevmeyin" dayatmasını hazmedemeyip inada mı bindiriyorlar, ya da beni kızdırmaktan zevk mi alıyorlar anlamıyorum. Bu kadar şerefsizlik olmaz. Bana akıl verin nerede hata yapıyorum? Her şeye susmam mı gerekiyor haklı tepkilerim neden bu kadar ters tepiyor? Bir kızı kötülediğimiz zaman neden erkekler ona ilgi duymaya başlıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -piyanist- -- 8 Haziran 2019; 23:23:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Namık kemali bilir misin ?

Onun bi sözü vardı

• g70g G kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum nedir o söz?

• Hoşgeldin harun abi

• Hocam boşverin de sözü acıma duygusundan dır belki de ama erkek inatçı ise sırf p** liğine yapacak binlerce kişi var

• Türkiye de ezilenlere karşı bi hoşgörü var. Bu bazen iyi bazen kötü oluyor. Mesela bi adamı köpekler yese vah adamcağız köpekleri öldürün falan derler. Ama o adam paralel evrende köpeğe tekme atsa vay insanlığa bak köpekler sessiz kullardır falan. Bu sadece erkeklere has değil.
    Ha bide belki kız bana yaklaşır onun tarafını tutayım olayı da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: General Tao

Türkiye de ezilenlere karşı bi hoşgörü var. Bu bazen iyi bazen kötü oluyor. Mesela bi adamı köpekler yese vah adamcağız köpekleri öldürün falan derler. Ama o adam paralel evrende köpeğe tekme atsa vay insanlığa bak köpekler sessiz kullardır falan. Bu sadece erkeklere has değil.
    Ha bide belki kız bana yaklaşır onun tarafını tutayım olayı da var.
    Belki kız bana yaklaşır ne ya benim erkek arkadaşım olmuş biri bunu nasıl düşünür? Ezileni tutacaksa ilk başlatan taraf suçlu bem ezilen olmuypr muyum? Kemdimi savununca ezmiş mi oluyorum?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Bu Kızlar Niye Böyle
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: g70g

Hocam boşverin de sözü acıma duygusundan dır belki de ama erkek inatçı ise sırf p** liğine yapacak binlerce kişi var
    Acıma duygusundansa ben öyle merhamete tüküreyim Allah belasını versin dicem ama benim belamı vermiş asıl dayanamıyorum elimde olsa öldürürüm o kıza acıyan erkekleri

• Futbolda bile dünya kupasında ezikleri destekliyoruz. Toplumun dnalarına kazınmış gibi sanki.

• arkadaşım detay vermeden bir şey diyemeyiz burada sana hak versek bile detay verecek olsan hak vermeyebiliriz çünkü çok yüzeysel konuşmuşsun. zaten 2 saat önce yatmış olmam gerekiyordu bu gün de yatamadım allah kahretsin ya her gün yemeği kovalarken saatler gidiyor bi dürüm sipariş ettim yarım saate geldi yumurta yapayım dedim kabuğu içine düştü koluma yağ atladı banyo yapacam banyo dolu her gün her gün bir şeyler oluyor ben saat 10'da yatamayacak mıyım?
  • bildim bileli erkekler hakkında konu acıyorsun merak ediyorum kız arkadaşın yok mu
  • Erkekler neden böyle?
  • -piyanist- kullanıcısına yanıt
    4S
  • aradigin ilgiyi burada bulacaksin. populer konularda gorusmek uzere.
  • Onlar senin arkandan neler neler konuşmuşlardır, uzaklaş o kişilerden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mantarın Başı kullanıcısına yanıt
    Bunlar kim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 liraya dışarıdan yemek yedim pişman oldum hocam her seferinde böyle oluyor alıyorum yiyorum doyunca pişman oluyorum lanet olsun o paraya bimden 1.5 kilo tavuk alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 9 Haziran 2019; 1:18:21 >
  • Mantarın Başı kullanıcısına yanıt
    unutulan efsanelerden

• Amguardlıktan

Oysa ki seksin en büyük günahlardan biri olduğunu bilmeleri gerekiyordu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.