Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.387
Cevap
210
Favori
420.198
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: naturel erkek epilasyon

sayın tunay34 bg
    sadece koltuk altı fiyatı peşin 300 tl dir. koltukaltı + yanak ise 500 tl dir. 10 seans paket fiyatıdır. eğer peşin ödemek yerine her seans geldiğinizde ödemek isterseniz koltukaltı + yanak için her seansda 100 tl ödersiniz. sadece koltukaltı için seans başı ücret ise 75 tl dir. işlemler acısızdır. işlem doktor tarafından yapılmaktadır. eğer kıl kökleriniz yasa kıllarınız rengi kızıl sarı yada beyaz ise sonuç alamayız. bu tür hastalarda iğneli epilasyona başvurulmalıdır.

SLM..Kulak kılları için kesin bir çözüm varmı..Maliyet nedir?
  • Kitty K kullanıcısına yanıt
    merhaba kulak kılları kesinlikle lazere cevap vermiyor. asla SONUÇ alamazsınız. tecrübe ile sabittir. :) tek çözüm iğneli epilasyondur. kurumumuzda işlem % 100 garantilidir. başka bir yere gidecekseniz mutlaka garanti isteyin. çünkü bitmemesi sadece yapanın tecrübesizliğinden kaynaklanır. maliyet olarak 2-3 seansta biter. ücretlendirme saat üzerinden yapılır. mevcut hastalarımızdan örnek verecek olursak tek seans bir buçuk - iki saat sürüyor. ( yoğunluğa bağlı daha az yada daha fazla olabilir görmek gerekir ) saat ücreti 200 tl dir. forum üyelerine 150 tl olarak ücretlendiriliyor.
    sizin kulak için tek seansda bir buçuk saat çalışılacağını varsayarsak ;
    ilk seans 1,5 saat = 225 TL,
    ikinci seans 1 saat =150 tl
    üçüncü seans yarım SAAT 75 TL
    TOPLAM =450 TL OLABİLİR bu rakam kesin değildir yoğunluk azsa daha az tutabilir.
    her seans arası genellikler bir aydır. ilk seanstan sonra çalışılan süre azalır çünkü ilk seansı yarısı kadar kıl çıkar.
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.. Ankara da değilsiniz galiba.. Uğramak isterdim..
  • quote:

merhaba kulak kılları kesinlikle lazere cevap vermiyor. asla SONUÇ alamazsınız. tecrübe ile sabittir. :) tek çözüm iğneli epilasyondur. kurumumuzda işlem % 100 garantilidir. başka bir yere gidecekseniz mutlaka garanti isteyin. çünkü bitmemesi sadece yapanın tecrübesizliğinden kaynaklanır. maliyet olarak 2-3 seansta biter. ücretlendirme saat üzerinden yapılır. mevcut hastalarımızdan örnek verecek olursak tek seans bir buçuk - iki saat sürüyor. ( yoğunluğa bağlı daha az yada daha fazla olabilir görmek gerekir ) saat ücreti 200 tl dir. forum üyelerine 150 tl olarak ücretlendiriliyor.
    sizin kulak için tek seansda bir buçuk saat çalışılacağını varsayarsak ;
    ilk seans 1,5 saat = 225 TL,
    ikinci seans 1 saat =150 tl
    üçüncü seans yarım SAAT 75 TL
    TOPLAM =450 TL OLABİLİR bu rakam kesin değildir yoğunluk azsa daha az tutabilir.
    her seans arası genellikler bir aydır. ilk seanstan sonra çalışılan süre azalır çünkü ilk seansı yarısı kadar kıl çıkar.

Tek kulak mı ikisi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vindobona V kullanıcısına yanıt
    iki kulak çalışması örneğidir
  • Kitty K kullanıcısına yanıt
    maalesef değiliz. ama eminim biraz araştırırsanız oradada sonuç alabileceğiz yerler vardır. ama yolunuz istanbula düşerse bekleriz :)
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    Sizin uygulamanızın acısız olması merak uyandırmıştı fakat 10 seans 200 olan yere arkadaşım gitti. Bu yerde bana yürüme mesafesinde. Acıyı alması için birde krem vermişler kendisine ücretsiz. Sonuçta bölge yandığı için normal demişler. 300 fazla geldi 10 seansada yol parası 75e yuvarlarsam neredeyse iki mislini ödemem gerekiyor size.

Cevabınız için teşekkürler.
  • Rica ederim... yanlız bizdeki tüm vucut içerisinde kasık ve kalça ile tüm bacak ve tül kol dahildir. Kemer üstü bölge 200 tldir. Fiyat farkı kadık ve kalçadan kaynaklanmaktadir ..

• tunay34bg T kullanıcısına yanıt
    Rica ederim... yanlız bizdeki tüm vucut içerisinde kasık ve kalça ile tüm bacak ve tül kol dahildir. Kemer üstü bölge 200 tldir. Fiyat farkı kasık ve kalçadan kaynaklanmaktadir ..

• quote:

Rica ederim... yanlız bizdeki tüm vucut içerisinde kasık ve kalça ile tüm bacak ve tül kol dahildir. Kemer üstü bölge 200 tldir. Fiyat farkı kasık ve kalçadan kaynaklanmaktadir .. 

En son mesajınızı burada gördüm buradan sorayım. Burun kılını yakıyor musunuz ve bu bana ne kadara patlar? Burun kıllarının alınması zararlı biliyorum da burun ucundan dışarı fırlayanlar için diyorum. Kaç seanssa artık. Bitirdiğimizde de ömür boyu çıkmaz herhalde?

Aslında kasık, koltukaltı ve hatta ve hatta bacaklar için bile düşünüyorum. Bacaklarda en kılları sıfırlamak değil de oldukça azaltmak. At adam gibiyim bele kadar bir şey yok belden sonrası balta girmemiş orman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 15 Nisan 2015; 3:06:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla gençler bir süredir philips lumea kullanıyorum sırt ve görüs blgemde çok iyi işler çıkarıyor gibi, halı gibi kallıydım amacım seyreltmek ve baya ciddi ciddi verim alıyorum henüz ilk aşamayı bitirmedim devamını anlatırım, 2 hafta arayla 4 seans yapınca birşeyler olacak.
  • ayrıca erkek adam kıllı olur diyenler, bildiğin maymundan biraz sonra durumundayıdım:) o kadar değil, rahatsızlık veriyor abi bildiğin,
  • Ben de sanırım bu merkeze gideceğim. 2009'dan beri lazerle haşır neşirim. Yüzümdeki et benini lazerle aldırdım doktor iz kalmaz falan demişti. Maalesef kaldı. İzin azalması için kıl köklerini yakmalıyız dedi. Tamam dedik. 2009'dan beri lazere gittim. 6 sene geçmiş hala sakal üstünde ve izimin içinde kıl çıkıyor. Benimi yakan doktorda 6-7 seans gittikten sonra yaklaşık bi 25 seans da başka bi yere gittim. Ama yukarıda belirtildiği gibi bu 25 seans gittiğim yer jiletle kesip sonra atış yapıyordu. Sanırım ondan dolayı bir şeye yaramadı. Giden bizimkilerin parası oldu. :) Eğer ben izime de atış yapılabilecekse Beykoz'dan Avcılar'a gitmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan1907

valla gençler bir süredir philips lumea kullanıyorum sırt ve görüs blgemde çok iyi işler çıkarıyor gibi, halı gibi kallıydım amacım seyreltmek ve baya ciddi ciddi verim alıyorum henüz ilk aşamayı bitirmedim devamını anlatırım, 2 hafta arayla 4 seans yapınca birşeyler olacak.

hocam cihaz hakkında detaylı yorumlarını bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgul

quote:

Orijinalden alıntı: khan1907

valla gençler bir süredir philips lumea kullanıyorum sırt ve görüs blgemde çok iyi işler çıkarıyor gibi, halı gibi kallıydım amacım seyreltmek ve baya ciddi ciddi verim alıyorum henüz ilk aşamayı bitirmedim devamını anlatırım, 2 hafta arayla 4 seans yapınca birşeyler olacak.

hocam cihaz hakkında detaylı yorumlarını bekliyoruz

Valal hocam dediğim gibi ben tüysüzlük istemiyorum zaten, amacım maymun gibi dolaşmamak :) sırt omuz gögüs göbek heryerimin maşallahı var, şimdi 2 kez yaptım ama illaki boluk kalıyor yani tahminim benim 2 ay sonra falan baya bi düzelmiş olacağı :) sonra çıkış hızı vs. bakıcaz. ama gögüs ve sırt kısmım baya seyreldi, ince tüy gibi gelenler var simsiyah kılların çoğu tüye dönmeye başlıyor gibi. bakalım fırsat oldukça yazarım.
  • khan1907 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ettim hocam şöyle bir cihaz var yeni olduğu yazıyo sınırsız atıma sahip hiç yorumu yok nasıldır acaba
    http://www.hepsiburada.com/liste/remington-ipl6750-i-light-prestige-tuy-alma-sistemi/productDetails.aspx?productId=sgrem825882&categoryId=60003905

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgul -- 24 Nisan 2015; 15:41:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgul

teşekkür ettim hocam şöyle bir cihaz var yeni olduğu yazıyo sınırsız atıma sahip hiç yorumu yok nasıldır acaba
    http://www.hepsiburada.com/liste/remington-ipl6750-i-light-prestige-tuy-alma-sistemi/productDetails.aspx?productId=sgrem825882&categoryId=60003905

valla fikrim yok, ben araştırırken en çok yorum vs. lumea içindi.

bir de sınırsız atım diye bir dünya yok :) o hikaye, her lambanın bir ömrü var mutlaka, ayrıca lumea da 100 küsür bin atım yani çok sık bile yapsam 5 10 sene rahat rahat gider ki o kadar kullanılır mı bilemem.

ben phlips adına da güvenerek kaldım.
    evet lumea nın yorumları baya güzel fakat şarj olayı kafama takıldı biraz. bu arada remington da iyi bir markadır bildiğim kadarı ile
    hocam peki ürünü kullanmadan önce vücuttaki kılları temizlememiz gerekiyomu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgul -- 24 Nisan 2015; 17:02:17 >
  • kaş orası ne kadar?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.