Şimdi Ara

erkekleri kullanma kılavuzu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekin32 -- 28 Haziran 2011; 9:33:00 >

• üfff , yürü be kim tutar seni. kılavuz değil ansiklopedi mübarek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comen -- 27 Temmuz 2006; 16:01:47 >
  • bence en iyisi senin yaptığın taktik canım çok sıkıldı yanlızlıktan beni ekleyin deyip msn adresi yazmak sonra kardeşim benim yerime yazdı kusura bakmayın demek ve konu 2 sayaf olmasına rağmen adresi editlememek
    buda link:
    http://forum.donanimhaber.com/m_8288678/mpage_1/key_//tm.htm#8288678
  • quote:

Orjinalden alıntı: comen

üfff , yürü be kim tutar seni. kılavuz değil ansiklopedi mübarek.

• quote:

Orjinalden alıntı: ekin32

sevgili kızlar,
    erkekleri parmağınızda oynatmak istiyorsanız fazla samimi olmayın.hele hele yasak aşk ise sakın.eğer gerçekten seviyorsanız onun sizi parmağınızda oynatıp oynatmadığına dair emin olamya çalışın.para pul için birini zorla sevmeyin.fakatyaş büyük kimse yoksa ozaman bi tanışma sitesine girin yanlız oradan da tanıdığınıza hemen aşık olmayın hırsız falan olabilir. aile dostunuzun oğlu da oluabilir ama yinede dikkattttttt!!!!!!!

çok yanlış Aşk denilen şeyde parmakta oynatma diye bişi olamaz eğer varsa o şey yaşanmaya değer bişi değildir zaten kaldıki birinin sana olan saf duygularını kullanıp her dediğini yaptırmanın adı da parmağında oynatma değil .... Bide Allah hiç bir bayanı tanışma sitelerine düşürmesin Tanışma sitelerinde tek bi amaç vardır çok nadir gerçekten sevgi arayan insanlar girer onlarda kaideyi bozmaz.......

• 20 defa buluşupta hala hesap gelince ben bi tuvalate kadar gidiyim diyen kız bütün kullanma kılavuzlarınıda okusa benim için bitmiştir
    bide kontorlu hattından çaldıran odemeli aramaya kalkan sorada ciddi düşünmedigimi ;) görünce off ya siz erkekler hep aynısınız diyen kızlar boşuna uğraşmasın anlayan anladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: noob saibot

20 defa buluşupta hala hesap gelince ben bi tuvalate kadar gidiyim diyen kız bütün kullanma kılavuzlarınıda okusa benim için bitmiştir
    bide kontorlu hattından çaldıran odemeli aramaya kalkan sorada ciddi düşünmedigimi ;) görünce off ya siz erkekler hep aynısınız diyen kızlar boşuna uğraşmasın anlayan anladı

onlar kaşarlanmış oluyo artık abi normal bi kız bunları yapmaz zaten utanır sıkılır biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu ne ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazorkide

quote:

20 defa buluşupta hala hesap gelince ben bi tuvalate kadar gidiyim diyen kız bütün kullanma kılavuzlarınıda okusa benim için bitmiştir

onlar kaşarlanmış oluyo artık abi normal bi kız bunları yapmaz zaten utanır sıkılır biraz

Beyazorkide kesinlikle haklı

• konuyu açıp kaçmaktaki amaç ne.yasak aşk yaşayan bi insan zaten kaşarlanmış olur.kaşar olunca nolur bunları zaten bilir

ayrıca tanışma sitesine giren kızlarada Allah akıl fikir versin dicem ama onlar genelde tepeciktekiler oluyo
  • ekin32 bu konuyuda kardeşin açmadı demi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtycan

ekin32 bu konuyuda kardeşin açmadı demi??

yok, bu sefer emmioğlu açmıştır.

• quote:

quote:

iyi söledin
    madem konu açıldı başıma gelen bişiyi anlatım herkes gülsün
    geçen bi siteden kızın biriyle tanıştım msn konuştuk falan işte 3-4 gün sora buluştuk alsancakta alindada izmirliler bilir
    neyse geldi bu oturduk falan ama tipinde meymenet yok bi ara tuvalate gittim ama aldım yanıma telefonumu cüzdanımı tuvaletten donduktan sonra yan masaya üniversiteden kız arkadaşlarım geldi oturdu aa merhaba falan dedim sonra geliyom yanınıza kızda bi yarım saat sora benim gitmem lazım dedi tmm dedim görüşürüz o zaman bende yan masaya geçerim dedim garsonada hesabı yan masaya getirmesini söledim kız tabi hesap falan hak getire sormadı bile
    garson yan masaya getirdi hesabı bi baktım meger bu ben tuvalate gittgim ara sigara istemiş garsondan hiç sormadan falan hemde 2 paket almış atmış çantasına benim haberim bile yok ben görünce sandım sigara böreği dedim bu ne valla abi dedi sen tuvalatteyken söyledi bayan ben bilemem dedi
    bende gittim yan masadaki kızlara anlattım olayı soğuk su içtim üstünede
    100 defa buluştum bu şekilde kızlarla ama başıma ilk defa böle bişi geldim bu musibetten sora artık onyargılı oldum bu tarz kızlara karşı
    bana müstahak bunlar daha beter olayım ben

bu arada unutmadan kız bi daha aramadı ne hikmetse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noob saibot -- 27 Temmuz 2006; 16:42:29 >

• 1.si aşk hemen oluncak şe deildir öle kolay olunmaz olunursa bile parmakta oynatmak falan düşünülmez düşünen bence gerçekten aşık deildir

2.si erkekler die hepsini bir tutamazsın tüm insanlar farklıdır hepsinin huyları özellikleri vardır böle genellemeler bi işe yaramaz
  • Etrafımdaki kişilerden öyle şeyler duyuyorumki artık hiçbir kıza güvenmiyorum. Artık çok zor doğru insanı bulmak. Hele sohbet sitelerindeki kızlara hiç bişi demiyorum. Bilen biliyor zaten.
  • quote:

quote:

quote:

iyi söledin
    madem konu açıldı başıma gelen bişiyi anlatım herkes gülsün
    geçen bi siteden kızın biriyle tanıştım msn konuştuk falan işte 3-4 gün sora buluştuk alsancakta alindada izmirliler bilir
    neyse geldi bu oturduk falan ama tipinde meymenet yok bi ara tuvalate gittim ama aldım yanıma telefonumu cüzdanımı tuvaletten donduktan sonra yan masaya üniversiteden kız arkadaşlarım geldi oturdu aa merhaba falan dedim sonra geliyom yanınıza kızda bi yarım saat sora benim gitmem lazım dedi tmm dedim görüşürüz o zaman bende yan masaya geçerim dedim garsonada hesabı yan masaya getirmesini söledim kız tabi hesap falan hak getire sormadı bile
    garson yan masaya getirdi hesabı bi baktım meger bu ben tuvalate gittgim ara sigara istemiş garsondan hiç sormadan falan hemde 2 paket almış atmış çantasına benim haberim bile yok ben görünce sandım sigara böreği dedim bu ne valla abi dedi sen tuvalatteyken söyledi bayan ben bilemem dedi
    bende gittim yan masadaki kızlara anlattım olayı soğuk su içtim üstünede
    100 defa buluştum bu şekilde kızlarla ama başıma ilk defa böle bişi geldim bu musibetten sora artık onyargılı oldum bu tarz kızlara karşı
    bana müstahak bunlar daha beter olayım ben

bu arada unutmadan kız bi daha aramadı ne hikmetse

BAKINIZ BU ARKADAŞIN YORUMU:

quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

konuyu açıp kaçmaktaki amaç ne.yasak aşk yaşayan bi insan zaten kaşarlanmış olur.kaşar olunca nolur bunları zaten bilir

ayrıca tanışma sitesine giren kızlarada Allah akıl fikir versin dicem ama onlar genelde tepeciktekiler oluyo

Hemşehrim iyi cüzdanı almışsın cep tel almışsın yanına gelirdin birşey kalmamış

• quote:

bence en iyisi senin yaptığın taktik canım çok sıkıldı yanlızlıktan beni ekleyin deyip msn adresi yazmak sonra kardeşim benim yerime yazdı kusura bakmayın demek ve konu 2 sayaf olmasına rağmen adresi editlememek
    buda link:

bu arkadasın amacı ne ben pek anlayamadım...
    özel gorusmek lazım...
    link cok manalı!!!

• quote:

• ekin, çok çekmişin galiba

• quote:

Orjinalden alıntı: redhotrider

quote:

bence en iyisi senin yaptığın taktik canım çok sıkıldı yanlızlıktan beni ekleyin deyip msn adresi yazmak sonra kardeşim benim yerime yazdı kusura bakmayın demek ve konu 2 sayaf olmasına rağmen adresi editlememek
    buda link:

bu arkadasın amacı ne ben pek anlayamadım...
    özel gorusmek lazım...
    link cok manalı!!!

bencede

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.