Ümit kırmızı kart görüyor ve beklemediği için şaşırıyor, yorumu: " Biz bilemeyiz, demiştir birşey " Yediğimiz 1. golün ofsayt olduğu anlaşılıyor. Yorumu : " Hakem de hata yapıcak, bunlar küçük hatalar, 2m ofsaytı görmemiş değller ya" Yuh diyorum başka birşey demiyorum Bir insan bu kadar mı taraflı olur ya... Aynı şeyler Galatasaray lehine olsaydı: " Yazık şimdi bu golle Sivasspor şampiyonluğu kaybederse kim hesap vericek? Bir oyuncu bu kadar ucuz atılır mı, dengeleri altüst etti hakem, bu kırılma noktasıydı derdi eminim... Ayrıca Şansal ın uyarılarına rağmen Sabri yi hakemlere hedef gösterdi... İyiki Ligtv üyeliğimi iptal ettirmişim
valla ofsayt pozisyonunu gördüm çok ufak bir fark vardı ama kırmızı kart haksızdı bence..
arkadaslar bu konuların uzerıne gıtmemız bırseyı degıstırmez yenıldık mı yenıldık. bız sene sonunda sampıyonuz son gulen ıyı guler
geçmiş olsun ezeli rakimize yine herkes gidecek fb-gs şampiyonluğa oynayacak ben bunu istiyorum diğerleri takımdan saymıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: echomaniac
geçmiş olsun ezeli rakimize yine herkes gidecek fb-gs şampiyonluğa oynayacak ben bunu istiyorum diğerleri takımdan saymıyorum.
O takımlar da senin takımını, takımdan saymıyorlar, sen istemeye devam et
quote:
Orjinalden alıntı: Peacifullord
arkadaslar bu konuların uzerıne gıtmemız bırseyı degıstırmez yenıldık mı yenıldık. bız sene sonunda sampıyonuz son gulen ıyı guler
keşke beşiktaş bölümüne açtığın konuyu ziyaret etme cesaretini gösterseydin
bu gece hasanın gecesi :)))))))
burası galatasaray bölümüymüş neden futbol diye girdiğimizi düşünemiyosunuz arkadaşım açtığınız başlığa da yazın o zaman başka takımlı arkadaşlar da girmesin diye kendiniz çalıp söyleyin buralarda. Allahım forum kimlere kalmış ya
GS BÖLÜMÜNE ABDEST ALIP GİRECEKSİN ... YOK ÖYLE . DİNGONUN AHIRI MI BURASI ...
quote:
Orjinalden alıntı: ayhan_ok
burası galatasaray bölümüymüş neden futbol diye girdiğimizi düşünemiyosunuz arkadaşım açtığınız başlığa da yazın o zaman başka takımlı arkadaşlar da girmesin diye kendiniz çalıp söyleyin buralarda. Allahım forum kimlere kalmış ya
kapımız herkese açık. geleni boş çevirmeyiz :))
4'te 1 gelip ne verdiğinizi biliyorum ben ama şimdi burda söyleyip polemiğe girmiyorum.
hakemlerin art niyetli olduklarını düşünmüyorum ... hata yaptılar ... yapmaya da devam edecekler ... hakemlerden dem vurmanın manası yok ... kırmızı kart görmeyen 10 kişi çıkıp adam akıllı mücadele etseydi de yenilmeseydik ....galatasaray bu kadrosu ile 10 11 de yenilmemeliydi .... neyse sağlık olsun ... inşallah daha fazla puan kaybı olmaz ve şampiyon oluruz .... herşeye rağmen maçın ilk yarısında fena oynamıyorduk ....sakatlar dönünce tekrardan iyi futbol izleriz ... yalnız şunu da son olarak söylemek gerekir ki bizim avrupa nın büyük ligleri ile mücadele etmemiz imkansız .... şampiyonluğa oynayan iki takım maç yapıyor ve sahaya bakıyorsunuz avrupada amatör küme takımlarının bile maç yapmayacağı bir saha ...birde akşam barca nın sahasına bakıyorsun bizden yaklaşlık 2 ışık yılı ilerde olduklarını anlıyorsun ....insan dünyanın heryerinde insan onlar bizden daha zeki olamaz ... onlar bu kadar gelişebiliyorsa biz de ilerleyebiliriz ... inşallah bizde en yakın zamanda ligimizde barça düzeyinde futbol oynayabilen takımlar görebiliriz ....son olarak erman toroğlu işine geldiği gibi yorum yapan bir yorumcu ... söyledikleri kendini bağlar .....
quote:
Orjinalden alıntı: senfield25
hakemlerin art niyetli olduklarını düşünmüyorum ... hata yaptılar ... yapmaya da devam edecekler ... hakemlerden dem vurmanın manası yok ... kırmızı kart görmeyen 10 kişi çıkıp adam akıllı mücadele etseydi de yenilmeseydik ....galatasaray bu kadrosu ile 10 11 de yenilmemeliydi .... neyse sağlık olsun ... inşallah daha fazla puan kaybı olmaz ve şampiyon oluruz .... herşeye rağmen maçın ilk yarısında fena oynamıyorduk ....sakatlar dönünce tekrardan iyi futbol izleriz ... yalnız şunu da son olarak söylemek gerekir ki bizim avrupa nın büyük ligleri ile mücadele etmemiz imkansız .... şampiyonluğa oynayan iki takım maç yapıyor ve sahaya bakıyorsunuz avrupada amatör küme takımlarının bile maç yapmayacağı bir saha ...birde akşam barca nın sahasına bakıyorsun bizden yaklaşlık 2 ışık yılı ilerde olduklarını anlıyorsun ....insan dünyanın heryerinde insan onlar bizden daha zeki olamaz ... onlar bu kadar gelişebiliyorsa biz de ilerleyebiliriz ... inşallah bizde en yakın zamanda ligimizde barça düzeyinde futbol oynayabilen takımlar görebiliriz ....son olarak erman toroğlu işine geldiği gibi yorum yapan bir yorumcu ... söyledikleri kendini bağlar .....
futbol iyi zeminde iyi oyuncularla oynanır.zemin işi maliyeti yüksekte değil.neden iyi zemin yapılmaz bilinmez.belki futbol oynamayı beceremedikleri için kötü zeminde belki şans bize güler diye düşünüyorlardır.iyi zeminde genelde iyi takımlara karşı fark yiyorlar anadolu ''aslancıkları''...antalyada idman kamplarında bile süper zeminler oluyor.bunun başka açıklamsı varmıdır.
Takma boşver, bende çok sinirleniyordum küfürler yağdırıyordum izlerken ama sonra farkettim banane yani.Bu gerizekalının dediklerini kim takar.
Sivasspor Salı günü Ali Sami Yen'e gelecek, işte futbol orda oynanıcak.La Liga'da, Premier Lig'de bizim Sivasspor'umuzun yanından bile geçemeyecek kalitede takımlar var, ama bakın stadyumlarına hepsi harika.Futbolumuzun ilk gelişmesi gereken yönü bu, stadyum.Gerisi boş, iyi futbol iyi stadda oynanır.Dün Sivasta futbol oynanmadı.
Sivasspor güzel bir zemin yapabilir fakat o zemini koruyabilmek için en az zemin kadar yüksek maliyet gerekiyor.Hele ki Sivas gibi bir iklimde.Senenin 5 ayı kara kış ne yapsın bu adamlar zemine mi yatırsın zaten küçük olan bütçelerini yoksa futbolculara mı? Bütçeler arasında böyle uçurumlar ve Sivas'da da bu iklim varken kusursuz zemin beklemek hayal şimdilik.
Hakkakten ya bizim lehimize olsaydı aynı kararlar kıyamet kopardı resmen
Kusursuz zemin hayalse fikstür buna göre düzenlenir.Yılın bu döneminde Sivas'ın zemini kötü oluyor tamam, geçen senede oluyordu ondan önceki senede.O halde orada maç oynanmayacak, deplasmanda oynasınlar maçlarını, ligin başındaki maçlarını içerde oynasınlar.Ya zemin düzelir ya ona göre fikstür düzenlenir, ama bunların ikiside yok.Hani nerede federasyon.Giden belkide bir kaç futbolcunun dizi olucaktı, olmadı Allahtan giden puanlar oldu.
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
Sivasspor güzel bir zemin yapabilir fakat o zemini koruyabilmek için en az zemin kadar yüksek maliyet gerekiyor.Hele ki Sivas gibi bir iklimde.Senenin 5 ayı kara kış ne yapsın bu adamlar zemine mi yatırsın zaten küçük olan bütçelerini yoksa futbolculara mı? Bütçeler arasında böyle uçurumlar ve Sivas'da da bu iklim varken kusursuz zemin beklemek hayal şimdilik.
Attan isitma denilen bir olayi soguk ülkelerde 1950 lerden beri yapiyorlar yapacak elbette yapmakta zorunda bizim takimlarimiz bi sekilde mecburen gidip oynuyor bunun aynisini Fb de yasadi orda dünde Gs Tb da ayni sekilde yasadi ama bu dogru bir hareket degil. Ouynculara verilen paralar ligin prestiji kim koruyacak hic bir takimin yildiz oyuncusunu bu sekilde riske atmaya haklari yok bu bütün takimlar icin gecerli. 1 ci ligte oyniyan bir takim gerekli sartlari olusturacak antayaldaki gibi rezil stati olan Sivas gibi iklimi olupta önlemlerini alamiyanlar ya disarida oyniyacak yada gerekli seyleri yapip öyle 1ci lig lisansini alicaklar eger Avrupada disli bir takim cikarsa Sivas kesinlikle orada oynamaz zaten dünkü sahada acaba hakem topun sekip sekmedigine baktimi macin oynanmasi icin gerekn kurallardan birisi.
zemini bile beceremeyen bir kulüpcükten ne beklenir.hatta zeminden kendine avantaj sağlamaya çalışan küçük takım oyunlarını yapanlardan bir şey olmaz.şampiyonda olsalar.
quote:
Orjinalden alıntı: teknocel
zemini bile beceremeyen bir kulüpcükten ne beklenir.hatta zeminden kendine avantaj sağlamaya çalışan küçük takım oyunlarını yapanlardan bir şey olmaz.şampiyonda olsalar.
yesin seni o kulüpçük
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme