Doğrudan dediği için bence yalnız 4 ama 2,3,4 diyenlerde haksız değil gereksiz saçma sapan bir soru
Ne erozyonu
quote:
Orijinalden alıntı: kemo0o
Doğrudan dediği için bence yalnız 4 ama 2,3,4 diyenlerde haksız değil gereksiz saçma sapan bir soru
Alıntıları Göster
bu soruyu biyoloji de soranlar ne içti acaba
quote:
Orijinalden alıntı: arifane377
12. Sınıfın son konusu çevrenin korunması ve rehabilitasyonu müfredatta var ama haklısın bence de sorulmamalıydı hatta biçok soru sorulmamalıydı müfradatta olmayan kimya soruları mı dersin afaki biyoloji soruları mı dersin türkçesi bozuk fizik soruları mı dersin...
Up
quote:
Orijinalden alıntı: Olmamalıydı
quote:
12. Sınıfın son konusu çevrenin korunması ve rehabilitasyonu müfredatta var ama haklısın bence de sorulmamalıydı hatta biçok soru sorulmamalıydı müfradatta olmayan kimya soruları mı dersin afaki biyoloji soruları mı dersin türkçesi bozuk fizik soruları mı dersin...
Alıntıları Göster
yalnız 4
quote:
quote:
nick-mesaj uyumu
Durumu güzel özetlemişsin
quote:
Orijinalden alıntı: Muaz_35
quote:
quote:
nick-mesaj uyumu
Durumu güzel özetlemişsin
Alıntıları Göster
coğrafya sorusu sandım.dedim herhalde ya ben bu soruyu yapmayı unuttum ya da hatırlamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: BilinmeyenArtist
coğrafya sorusu sandım.dedim herhalde ya ben bu soruyu yapmayı unuttum ya da hatırlamıyorum.
Alıntıları Göster
orada doğrudan diyorsa boşuna demiyor diye düşünecektişniz bu eğitim sistemi bunu gerektirir yalnız 4
yanlız 4
2 3 4
yalnız 4 dıyenler bı kaynak gostersin
quote:
Orijinalden alıntı: Canı Sıkılan Adam
yalnız 4 dıyenler bı kaynak gostersin
Ben 2-3-4 yaptım ama şu an doğru cevap 4 gibi sanki.
quote:
Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn
orada doğrudan diyorsa boşuna demiyor diye düşünecektişniz bu eğitim sistemi bunu gerektirir yalnız 4
Alıntıları Göster
arkadaslar bende yalnız 4 dıorum cunku orda bas bas bagırmıs dogrudan sebepı dıye ösym bnun ıcın sormus olmalı o yuzden yalnız 4 ama emın degılım
sizce ne?
Dogrudan dedigi icin yalnız 4 cunku digerlerinin dogrudan bir etkisi yok