Şimdi Ara

ERTUGRUL SAĞLAM VE Y.DEMİRÖREN' TEŞEKKÜR DEFTERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sene belirlemiş olduğunuz tüm hedeflerden birbir uzaklaştık...Sayenizde bol gollü maçlar seyrettik bknz 8-0(yazıyla sekiz)'lık skor...Ayrıca bir sürü futbolcuyu seyretme şansı bulduk(bknz.gelenler-gidenler).Hangi takım taraftarına nasip olmuşki böyle şeyler...Şu satırlar yazılırken belki siz hala maç sonu röportajlarında hala şansımızın olduğundan falan bahsediyorsunuzdur...Sizleri bu kadar ümitli görmek bizleri de artık ümitlendirmiyor ama olsun...Siz ne yaparsanız ne ümit ederseniz doğrudur... Çok afedersiniz bize bok yemek düşer....

Haaaaa!!!!Bizim güzide takımımızı tam 4 sene sonra bu sezon 2 haftalığına da olsa (ama ne 2 hafta,cakamı görmeliydiniz) LİDER yaptınız...Yani koca sezon başarısız olduk diye sakın düşünmeyin...Bu 2 haftada biz çok mesut ve bahtiyar idik...

Bizlere böyle güzel bir sezon yaşattığınız için siz sayın Sağlam ve siz büyük Başkanım Sayın Demirören'e
    tüm DONANIMHABERFORUMDAŞlarım önünde şükranlarımı sunarım...

Evet forumdaşlar teşekkür defteri açılmıştır sizde aşagıdan devam edebilirsiniz.

• Adam çıksa yüzsüz yüzsüz hakemler bıraksaydı şampiyon olurduk dese verecek cevabın var mı?
  • Tesekkurler besiktas
  • Sevgili Kunter....
    Başkanım ne derse doğrudur...Ne yapsa yeridir...Bana bok yemek düşer.....
  • Bir Galatasaray taraftarı olarak takımımın en azından ligde 3. olmasını sağlayacağınız icin teşekkürlerimi borç bilir, daha güzel bir Beşiktaş ve lig cekişmesi olması icin tez zamanda Beşiktaş JK den ayrılmanızı temenni ederim.
  • Bir Galatasaray taraftarı olarak ,

Avrupa'da 8-0 lık rekor yenilgi almayacak , Türk futbolunu utandırmayacak bir kadro bırakıp öyle gitmenizi temenni ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

Bir Galatasaray taraftarı olarak ,

Avrupa'da 8-0 lık rekor yenilgi almayacak , Türk futbolunu utandırmayacak bir kadro bırakıp öyle gitmenizi temenni ederim..

Bir Türk Futbolseveri olarak,
    Türk futbolu utanmazdır diyorum, itirazı olan şimdi itiraz edebilir yoksa sonsuza dek sussun.
  • Ertuğrul Sağlam’dan Açıklama
    11.04.2008 22:49

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Gençlerbirliği Oftaşspor maçının ardından şu değerlendirmeyi yaptı:

"Bu akşamki maçı oynadıktan sonra halen matematiksel olarak şansımız sürse de işimiz zorlaştı. Ama hedefler bitmiyor. Şampiyonluk olmazsa Şampiyonlar Ligi var. Bundan sonra yapacağımız karşılaşmaların hepsini kazanmak ve ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Onun mücadelesini yapacağız.

Bugün elimizde çok fazla alternatif yoktu. Elimizdeki imkanlara göre en iyisini yapabileceğine inandığımız kadroyu çıkarttık. Bugünkü karşılaşma bizim için çok hoş olmadı. Bunu ben cezalı ve sakatlarımızın çok olmasına bağlamayacağım. Büyük takımlarda oynayan oyuncular her zaman formalarının haklarını vermeleri lazım. 5 gün önce verdiğimiz mücadeleyi maalesef veremedik. Bugün şampiyonluğa oynayan bir takım gibi mücadele etmedik."

Nerde verdiğin sözler? Her geçen gün batıyorsun.

• quote:

Bundan sonra yapacağımız karşılaşmaların hepsini kazanmak ve ...

Bu cümleyi Fenerbahçe maçından önceki hafta söylemeye başlamıstı Ertuğrul Sağlam. Basın toplantılarını takip edenler dikkat etmiştir belki.Yanlız "ve" bağlacından sonraki cümleler sırayla her hafta değişti. En son hali "Ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz" oldu.
  • ertuğrul sağlam sen holoskoyu çıkarıp batuhanı almaya devam et Ya bu kadar olmaz artık şansımız kalmamış adam defanstan çıkaracağına gidiyor forvetten adam alıyor sen ne biçim teknik direktörsün
  • büyük kulüplerin başına kim gelirse gelsin zaten ligi en kötü 3. bitirir..

ertuğrul sağlam' ı beğenmiyorum..takıma kattığı hiçbir artı yok bence..
    ama demirören artık bir t. direktör daha değiştiremez..
    işimiz ertuğrul sağlam' a kaldı mecbur..

beşiktaş' ın bu demirörenden kurtulmadıkça bize huzur yok..
  • Eğer beni Beşiktaş'ın teknik direktörlüğüne getirseler bende büyük ihtimalle aynı oyuncuları sahaya çıkarırdım. Kime sorsam herkes hemen hemen aynı kadroyu sayar. Yani gidip de Rüştü'yü forvet mevkiinde oynatmazdım. O zaman benimle Ertuğrul Sağlam arasındaki fark azalıyor. Önemli olan futbolcular arasındaki birlik, beraberlik, hedef ve inanç birliğini sağlayabilmek ve büyük takım nosyonunu kazandırabilmek. Zaten herşey yolunda giderken müdahale etmeye gerek yok, fark kriz zamanlarındaki müdahale ile ortaya çıkmaktadır. Tabi ki bu da vizyon ve misyon sahibi olmaktan geçiyor.

Gelelim BEŞİKTAŞ'ımıza!!!! Bize Beşiktaş tarihinin en kötü ve utanç verici skorlarından birini aldıran Liverpool ve DERBİLER'in Fatihi (neredeyse tüm derbileri kaybederek başka bir rekora doğru koşuyor) Ertuğrul Sağlam'ın takımı ligde hiçbir amacı olmayan kendi halinde OFTAŞ'a bile yeniliyor (Rakiplerimiz son dakikalara kadar şampiyonlar ligi yarı finalini kovalarken biz de.....).

Kimse bana genç teknik direktör, gelecek vaad ediyor masalını anlatmasın, Büyük BEŞİKTAŞ'ın büyük vizyon ve misyon sahibi, zor şartlar altında görev yapabilecek, TECRÜBELİ bir teknik direktöre ihtiyacı var.

Eğer böyle gidersek yakında 3 büyükler 2 büyüklere inecek, biz de gelecek vaad eden Anadolu takımlarının statüsüne gireceğiz. Diğer takımlarla kalite ve oyun anlayış farkı bu kadar olmamalı. Bir Beşiktaş taraftarı olarak artık YETER YETER YETER diyorum, çünkü tüm taraftarlarımıza yazık oluyor.

Diğer hususlara değinmek bile istemiyorum.

NOT: Benzer değerlendirme başka bir topic altında da yapılmıştır.

• ben geldiği günden bu yana olan başarılarını özetledim kardeş senin tezin bu sezon için:)

http://forum.donanimhaber.com/m_22522071/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: IlDestilI

ertuğrul sağlam sen holoskoyu çıkarıp batuhanı almaya devam et Ya bu kadar olmaz artık şansımız kalmamış adam defanstan çıkaracağına gidiyor forvetten adam alıyor sen ne biçim teknik direktörsün

Olsun o bizim evladımız yahuuu
    Hepmizden daha Beşiktaşlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.