Şimdi Ara

Erzurum Atatürk Üni. AÖF İkinci Üniversite Kesin Kayıt Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle şu sorunumu belirteyim çünkü ne zaman mail göndersem üniversiteye 10 satırlık mail'e bir,iki satırlık sinir bozucu cevaplar veriyorlar. Ben normalde İstanbul üniversitesi mühendislik fakültesi öğrencisiyim ancak yeniden ygs'ye giriyim deneyim dedim istediğim puan gelmeyince ek yerleştirmeyle Atatürk üni. AÖF Bilg. Programclığı bölümünü yazdım(sonra ver elini DGS). Sormak istediğim YGS ile girsemde İstanbul Üni'den kaydımı sildirmediğim takdirde ikinci üniversite olarak bu bölümü açıktan okuyabilirim dimi öğrenmek istediğim bu. Birde ek yerleştirmeden önce ön kayıt yaptırmıştım ancak parayı yatırmama rağmen soldaki "İkinci Ü. Kayıt Güncelle" butonuna tıkladığımda kesin kayıt yaptıramıyorum sunucu hatası geliyor sürekli bu hatayı başka alan varmı.

• bscgamer B kullanıcısına yanıt
    sörun çözüldümü ? bendede aynı sorun var döküm alamıyorum.
  • Yok hocam sunucu hatası alıyorum hala sorun devam ediyor. Evrakları gönderip kesin kayıt yapıldıktan sonra sorun çözülür diye umuyorum bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bscgamer -- 22 Ekim 2013; 2:05:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AÖF İkinci Üniversite İmkanı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.