Şimdi Ara

Erzurum'da Atatürk Büstüne Baltayla Saldıran Şahıs Tutuklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erzurum'da Atatürk Büstüne Baltayla Saldıran Şahıs Tutuklandı
    Erzurum'da Atatürk Büstüne Baltayla Saldıran Şahıs Tutuklandıx (formerly twitter)
    TR 🔍 Güɴᴅᴇᴍ (@TR__Gundem) on X
    https://x.com/TR__Gundem/status/1840121825893966319

Deli taklidi yapmak artık kurtarmıyor. Erzurum'da Atatürk Büstüne Baltayla Saldıran Şahıs Tutuklandı 

• Canı 2-3 sene Hapis yatmak istemiş heralde ! Akli dengesi yerinde gibi ifadesinde gayet açık ben yaptım flan diyor ...

İlk İfadesi şu şekildeymiş.

"Atatürk büstüne zarar verdim. Olay günü Erzurum Oto Sanayi Sitesi'ndeki iş yerimden yanıma ağaç saplı baltayı alarak ayrıldım. Yıldızkent semtinde bulunan Borsa İstanbul Ortaokulu'na giderek bahçesindeki Atatürk büstüne elimdeki balta ile vurarak parçaladım. Bu olay yaklaşık 10 saniye sürdü. Atatürk büstüne anlık olarak verdiğim bir karar sonucu, sevmediğim için zarar verdim. Eylemi gerçekleştirmek için beni yönlendiren herhangi biri ya da birileri olmadı. Kendi irademle yaptım" dedi.

Not: Yediği bir araba dayakta yanına cabası. Adliyeye götürülürken bile ağz gözü kan içinde.

Erzurum'da Atatürk Büstüne Baltayla Saldıran Şahıs Tutuklandıdha | demirören haber ajansı
    Erzurum'da Atatürk büstünü balta ile kıran şüpheli tutuklandı
    https://www.dha.com.tr/gundem/erzurumda-ataturk-bustunu-balta-ile-kiran-supheli-tutuklandi-2512539

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 29 Eylül 2024; 0:6:10 >

• bu işi ben abartılı buluyorum.

yahu saldırsa ne olacak? bunun üzerinden aslında algı yapacaksın. acıtasyona yatacaksın. anadolu kırsalı bunu sever. madur ama gururlu olanı sever. bunu yapıyorsun sonra 5xxx bilmem ne diyorlar. ulan millete hakaret etmek için bunu istiyorlar. yoksa bunların kendi saçma düşüncelerini kimse tınlamıyor.

• heykelle canlı olmayan metalle zorları ne ilginç.

• Hemen psikolojik sorunlu diye kılıf yaratırlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akpli tayfalardan yorumlar gelmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.