Şimdi Ara

Erzurumdaki lpg fiyatları çıldırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Benzin fiyatları 5 liraya koşuyor01.02.2013Benzine bir hafta içerisinde ikinci kez zam geldi. Böylece benzin fiyatlarının kritik seviye olarak görülen 5 liraya ulaşmasına sadece 6 kuruş kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2,29 mu? biz İstanbulda 2,64 den alıyoruz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirkemal

LPG litre fiyatı 2.29

off miss gibi gözünü sevdiğimin kaçak yakıtı. gel istanbula geeellll.. senin çıldırdı dedğin rakamlara burda km kuyruk oluşturacak talep var. en son milangazda gerçi 2.29 idi sanırım 10kurus kadar artmıstır. gecen benzin depoyu yarıladım lpg fulledim 200tl hafifleyip çıktım paranın adı var artık... sanki cebimizde sünger var giren para da su misali
  • ben de anlamıyorum bu lpg fiyatlarını, en pahalısı sanırım buralarda satılıyor, 2.82 (samsun), trabzonda da pek fark yok lakin geçen hafta samsun'un (çarşamba ilçesindeki) shell bayii lpg'yi 2.44'e satıyordu, hemen karşısındaki milangaz 2.39'a... nasıl iş anlamıyorum 30 lt lik depoda neredeyse 12 tl lik fark oluşuyor. 2,39'a satan adam da kar ediyorsa bu lpg neden 2.80'lerde satılıyor, yazık günah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirbilir81 -- 2 Şubat 2013; 12:47:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirkemal

LPG litre fiyatı 2.29

hangi firmada 2,29 tl,geçen hafta jetpetten 2,45 tl ye aldım ,milangaz 2,43 tl idi
  • Sen bahsettiğin milangaza bir daha ugra dostum. O bahsettiğin geçen hafta idi
  • nasıl degermi lpgli arabaya geçmeye benzinden 4x4 tiguandan özellikle yoksa lpgdemi benzin gibi yakıyo kararsızıız
  • Hocam şaka yapıyorsunuz herhalde...

Aylardır 2.75'ten alıyoruz biz.

• bir haftalık imdirimden sonra milangaz 2,35 tl olmuş,hemen alt tarafındaki aytemizde hala 2,29 tl
  • Şu an lpg Milangaz da 2,39 Erzurum'da daha düşüğü yok

• LPG'yi en son 2.38'den aldım. Ptesi de 2.36 dan alacağım zam gelmezse. Gideceğim güzergahta LPG'yi şu an 2.36 ya satıyorlar.
  • uisik34 kullanıcısına yanıt
    Erzurum'da yakıtın kaçak olduğunu kanıtlar mısınız? sadece yakıt değil elektrik su vb. şeylerin kaçak kullanıldığına dair bir görüşünüz varsa ispatlayınız. Doğal gazı Türkiye' de en çok kullanan biz olduğumuz halde (soğuktan dolayı) en yüksek vergiyle karşılaşıyoruz! Erzurum'u güneydoğu illeri gibi sanmayınız!
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldcamper

Erzurum'da yakıtın kaçak olduğunu kanıtlar mısınız? sadece yakıt değil elektrik su vb. şeylerin kaçak kullanıldığına dair bir görüşünüz varsa ispatlayınız. Doğal gazı Türkiye' de en çok kullanan biz olduğumuz halde (soğuktan dolayı) en yüksek vergiyle karşılaşıyoruz! Erzurum'u güneydoğu illeri gibi sanmayınız!

Hoca mesaj senin anladığın gibi değil. 2013 de yazdığım mesaja bugün alıntı yapmanız bana nostalji yaşattı :)
  • uisik34 kullanıcısına yanıt
    Araştırarak geldiğim bir konu degil ana başlıkta konunun hortladıgını görünce dikkatimi çekti. Kaçak muhabbeti olduğu için varsa eğer bildiğiniz bir şey paylasılsın diye yazdım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.