Şimdi Ara

Esas İş Ram 'demi Ekran Kartında Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce iş hangisinde biter bana ram gibi geliyor4GB DDR 2 Ram + 512MB GeForce 9500GT ekran kartı var pc öküz gibi her oyunu açıyor en ufak bir çizik bile yok bence iş RAM bellekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeL©uK_85 -- 10 Mart 2009; 18:00:30 >

• Her oyunu açıyor da hangi ayarlarda açıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

Her oyunu açıyor da hangi ayarlarda açıyor?
    Crysis gibi oyunlarda çözünürlükleri çok yüksek tutmuyorum bir nebze azaldtıyıorum WOW falan full çözünürlük eğer tavsiye edebileceğiniz daha iyi bir ekran kartı varsa değiştirebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeL©uK_85

Crysis gibi oyunlarda çözünürlükleri çok yüksek tutmuyorum bir nebze azaldtıyıorum WOW falan full çözünürlük eğer tavsiye edebileceğiniz daha iyi bir ekran kartı varsa değiştirebilirim

Alıntıları Göster
    Crysis'i 9800GTX+ bile 1680x1050 dx10 modunda full ayarlarla her yerde 30+ fps veremiyor. 9500GT ile düşünemiyorum hocam.

İş ramde bitmiyor. Hem ramde hem ekran kartında bitiyor..

Gidipte GTX295 olan sisteme 1GB ram koyarsan tabi ki o da sürünür. İkisi de iyi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 10 Mart 2009; 18:29:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

Crysis'i 9800GTX+ bile 1680x1050 dx10 modunda full ayarlarla her yerde 30+ fps veremiyor. 9500GT ile düşünemiyorum hocam.

İş ramde bitmiyor. Hem ramde hem ekran kartında bitiyor..

Gidipte GTX295 olan sisteme 1GB ram koyarsan tabi ki o da sürünür. İkisi de iyi olacak

Alıntıları Göster
    Karar verin ya anlamadım CoNDoR öle bir yorum atmışsınki bir RAM demişsin bir Ekran Kartı

RAM

• quote:

Karar verin ya anlamadım CoNDoR öle bir yorum atmışsınki bir RAM demişsin bir Ekran Kartı

RAM

Alıntıları Göster
    Tamam işte ikisi de önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

Tamam işte ikisi de önemli

Alıntıları Göster
    ikiside önemli ama ekran kartının etkisi daha büyük
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ekran kartı yanmış mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanng

ikiside önemli ama ekran kartının etkisi daha büyük

Alıntıları Göster
    Ekran kartı tercih olmalı. Zaten Ram daha kolay temin edilebilen bir şey ama 2 sinin muhteşem uyumunu görmek istiyorsan denemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaRaNoZ

Ekran kartı tercih olmalı. Zaten Ram daha kolay temin edilebilen bir şey ama 2 sinin muhteşem uyumunu görmek istiyorsan denemelisin.

Alıntıları Göster
    Bilgisayarı Bir Zincir Gibi Düşün Eğer Bir Halkası Zayıfsa O Halkanın Performansı Kadar Alırsın Anca.İstersen 16GB RAM GTX295 SLI3 olsun.Uyduruk bir işlemci olursa 25 FPS bile alamazsın Crysiste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afarensis

Bilgisayarı Bir Zincir Gibi Düşün Eğer Bir Halkası Zayıfsa O Halkanın Performansı Kadar Alırsın Anca.İstersen 16GB RAM GTX295 SLI3 olsun.Uyduruk bir işlemci olursa 25 FPS bile alamazsın Crysiste.

Alıntıları Göster
    belleğin detayı daha az..2 gb olcak biraz mhz i yüksek olcak gecikme süreleri de düşük olursa tamam işte başka bişey yok..

ama ekran kartı öyle değil başarımını belirleyen bir sürü kıstas var bellek bi yere kadar gelir ondan sonra iş ekran kartındadır aşın artık bunları ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 11 Mart 2009; 3:44:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

belleğin detayı daha az..2 gb olcak biraz mhz i yüksek olcak gecikme süreleri de düşük olursa tamam işte başka bişey yok..

ama ekran kartı öyle değil başarımını belirleyen bir sürü kıstas var bellek bi yere kadar gelir ondan sonra iş ekran kartındadır aşın artık bunları ya

Alıntıları Göster
    Oyun için : Ekran kartı > İşlemci > Ram sıralaması önemli. Tabiki parçaların belirli bir seviyede olması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx53 -- 11 Mart 2009; 3:56:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fx53

Oyun için : Ekran kartı > İşlemci > Ram sıralaması önemli. Tabiki parçaların belirli bir seviyede olması gerekir.

Alıntıları Göster
    Ram miktarıyla hiç bi alakası yok.Vista ise 2gb'dan az olmadıkça hiç bi oyun takılmaz.4 gb ne işine yarar?
    Oyun oynarken internet explorer photoshop msn fln açık durabilir.Aşağı indirip kullanabilirsin.Anca bu...
    Ha eğer 1 gb koyarsan tabiki kullanamazsın.2 gb şuan her oyuna yetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc.kork

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    4 Gb ramin olsun hızı 800 mhz den asagı gecikmeleride cok fazla olmadıgı taktirde butun olay artık ekran kartına bakar(işlemci yeterli bir model olmak kaydıyla ).Ramin miktarı ozellikle 1-2gb arasında cok farkeder.Oyle ust duzey bir ram alman cok bariz bir fark yaratmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebehram

4 Gb ramin olsun hızı 800 mhz den asagı gecikmeleride cok fazla olmadıgı taktirde butun olay artık ekran kartına bakar(işlemci yeterli bir model olmak kaydıyla ).Ramin miktarı ozellikle 1-2gb arasında cok farkeder.Oyle ust duzey bir ram alman cok bariz bir fark yaratmaz

Alıntıları Göster
    Gerçekten çok acaip yorumlar var

• quote:

Gerçekten çok acaip yorumlar var

Alıntıları Göster
    ben amd 6000+ 3.1 ghz işlemci 8800gts 512mb ve 2*1 gb 800 mhz bellek kullanıyorum belleği 4 gb yapsam oyunlarda performans artışı olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToR

ben amd 6000+ 3.1 ghz işlemci 8800gts 512mb ve 2*1 gb 800 mhz bellek kullanıyorum belleği 4 gb yapsam oyunlarda performans artışı olurmu?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: zafertete

ßi nebze artar.Bende 4x işlemci var

• quote:

quote:

Alıntıları Göster

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SeL©uK_85

quote:

sağol..

• 2side onemli ram olmasa ekrankartı,ekran kartı olsama ram bi ise yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeetMe

2side onemli ram olmasa ekrankartı,ekran kartı olsama ram bi ise yaramaz
    mc.kork senin yorumun daha yanlış.

benim yorumumdan farklı bişey söylememişsin.ayrıca boşta 700 mb tüketiyor o yüzden kasar yorumunda bilgisizlikten kaynaklanıyor.vista boştayken rami verimli kullanmak adına sık kullanılan programları yüklüyor.crysis 1,6 gb kullanmaya başlarsa o 700 mb ramden silinir merak etme.şuan 32bit oyunların 2gbden fazla kullanmadığını düşünürsek oyun açısından 2gb ile 4gb hiçbi farkı yok.sadece dediğim gibi daha çok program açık durabilir ve sizi fazladan tıklama ve kasma derdinden kurtarır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.