Şimdi Ara

ESC ye nasıl güç veririm ????? ACİLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar arduino ile fırçasız motor kontrolü yapıcam yanlız esc ye nasıl bir güç vericem pil, Supply vs
    MOTORUN RESMİ ESC NİN RESMİ

ESC ye nasıl güç veririm ????? ACİLLL  ESC ye nasıl güç veririm ????? ACİLLL

NOT:Cihazlar resimdekilerin birebir aynılarıdır motorun üstünde 11.1 V yazmaktadır.Şimdiden teşekkür ederim.

• Calisma voltaj araliginda nimh sarjli pil bagla veya lipo pil yada gerekli akimi saglayacak guclu adaptor olabilir pc power supply deneyeblirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ati1919 kullanıcısına yanıt
    elimde pc power supply var ama hangi çıkışını kullanmam gerek hocam ? üzerinde 3.3v 5v 12v var supply de hangisi işimi görür ?
  • Esc 12v kdr destekliyo ama bilmiyom power 12 den fazla verip yakarmi lipo kullansan 11.1 v luk yani3s kullanabilirdin max gucunde sarjli nimh pil alip 9 10v civari yapqblirsin ama nekdr verimli olur bilmiyorum ama power 12 v cikisi isini gorur gibi geliyo esc nin ustunde 12v yaziyo demi max

Hocam sağolasın Pc supplyden 12 v aldım fıstık gibi çalıştı ellerinden öpüyorum.
  • H.o hocam :)ucak esc motoru bu arada esc motor ısisinida kontrol et kullanirken

Max 12v ise, sadece fikir olarak söylüyorum,, uygun amperde seri diyot ile 0,7 v voltaj düşümü sağlanabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen hocam eger sinirda kullanmak istemiyosa olabilir voltajdan kaybi zaten amperden alibilir herlde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.