Bildirim
ESC ye nasıl güç veririm ????? ACİLLL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Calisma voltaj araliginda nimh sarjli pil bagla veya lipo pil yada gerekli akimi saglayacak guclu adaptor olabilir pc power supply deneyeblirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
elimde pc power supply var ama hangi çıkışını kullanmam gerek hocam ? üzerinde 3.3v 5v 12v var supply de hangisi işimi görür ? -
Esc 12v kdr destekliyo ama bilmiyom power 12 den fazla verip yakarmi lipo kullansan 11.1 v luk yani3s kullanabilirdin max gucunde sarjli nimh pil alip 9 10v civari yapqblirsin ama nekdr verimli olur bilmiyorum ama power 12 v cikisi isini gorur gibi geliyo esc nin ustunde 12v yaziyo demi max
Hocam sağolasın Pc supplyden 12 v aldım fıstık gibi çalıştı ellerinden öpüyorum. -
H.o hocam :)ucak esc motoru bu arada esc motor ısisinida kontrol et kullanirken
Max 12v ise, sadece fikir olarak söylüyorum,, uygun amperde seri diyot ile 0,7 v voltaj düşümü sağlanabilir.. -
Aynen hocam eger sinirda kullanmak istemiyosa olabilir voltajdan kaybi zaten amperden alibilir herlde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X