Bildirim
ESENBOĞA HAVALİMANI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
lpg problem olurmu bilmiyorum ama gayet güvenli hatta diyebilirimki evinin önünden bile güvenli
fiyatlara gelince 1 saatliği 6 veya 7 milyondu -
orası degişti artık T.A.V oldu
katlı otopark yapıldı yeni büyük
otoparka gelmeden önce ufak bir otopark daha war eğer yer bulamazsan son taraflarda ufak kaldırım göreceksin
kaldırımın üstüne koy
ben öle yapıyorum, ben öle yapınca millet benden görüyo onlarda öle yapıyor
yeni havaalanı ve otopark tıpatıp-
KÖLN-BONN AİR PORT havaalanına benzetmişler ve yapmışlar da
********lpg sorun degil********
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esdegel06 -- 30 Mart 2007; 18:33:11 > -
nası 1 saati 6 7 milyon yaaa
4nisanda mülakata gitcem uzun sürerse yandıkmı?
ücretsiz uzaklarda biyer yokmu -
4-5 gün arabayı bırakırsan park ücreti olarak da ufak bir servet bırakırsın. bir buçuk yıl önce 3 günlüğüne çok sağlam bir ücret ödemiştik. kamera şakası filan sanmıştık. bence arabayı bırak kapınının önüne havaşla veya taksiyle git. uzaklarda bir yere de bırakıp ordan taksiyle de gidebilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: okeyn
nası 1 saati 6 7 milyon yaaa
4nisanda mülakata gitcem uzun sürerse yandıkmı?
ücretsiz uzaklarda biyer yokmu
-
el arabaları bile artık parayla 1€
alman prensipleri uygulanıyor artık -
eryamanda oturuyorum en hesaplı nası gidebilirim?orda havaalanına en yakın arabayı nereye park edip taksiyle giderim bana kaça patlar? -
http://www.esenboga.com/parking_tur.htm
6 otopark 25ytlde gaz yaksa 31
burdan tandoğan havaşa gitsem 10 gaz yakar 10da havaşa 10da gelirken 30.arabamla rahat rahat gitmek daha mantıklı gibi.hem arabayla yaklaşık 45 dakkada giderim diğer türlü 1.30 saat gidiş 1.30 saat geliş.bayılırım yollarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okeyn -- 30 Mart 2007; 20:29:15 >
-
araban mı war derdin war gitmek istediğin yere bile gidemiosunuz yha şu park sorunu yüzünden offffff -
5 GÜN bekliyecek araba o kaldırımların üzerinde bir problem olurmu acaba? polis çekermi? sonra malum hırsızlar?
quote:
Orjinalden alıntı: play_boy
orası degişti artık T.A.V oldu
katlı otopark yapıldı yeni büyük
otoparka gelmeden önce ufak bir otopark daha war eğer yer bulamazsan son taraflarda ufak kaldırım göreceksin
kaldırımın üstüne koy
yeni havaalanı ve otopark tıpatıp-
KÖLN-BONN AİR PORT havaalanına benzetmişler ve yapmışlar da
********lpg sorun degil********
-
Bonus Card' ınız varsa müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsiniz %50 indirim yapıyorlar. -
ne havaş ı yav.büyükşehir belediye otobüs koydu 2 tam bilete kızıkay,ulus,esenboğa. -
otobüs daha mantıklı. 1 saati geçince 10 ytl mi 9 ytl mi ne ödedim ben otoparka. ayrıca orda otopark dışına araç bırakmayın, anında çekerler. ya havaşla ya da belediye otobüsüyle daha mantıklı. oralarda yakında başka otopark imkanı da yok zaten... -
quote:
eğer yer bulamazsan son taraflarda ufak kaldırım göreceksin
kaldırımın üstüne koy
kaldırımdan insanlar geçiyor öyle değil mi?
yanlış örnek olmayalım -
esenboğayı bilmiyorumda izmir adnan mendereste 24 saati 24 milyon felandı biz 2 saat kaldık 9 ytl ödedik 5 gün kalırsan 120 milyoncuk ödersin
-
quote:
el arabaları bile artık parayla 1€
alman prensipleri uygulanıyor artık
Onlar Ucretsiz. Sadece 1 lira Atiyorsunuz Gezdiriyorsunuz biraktiginizda digerinin fisini takiyorsunuz ve paranizi aliyorsunuz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X