Şimdi Ara

ESENYURT ÜNİVERSİTESİNDE 75 burslu okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu üniversite nasıldır? Kampüsü nasıl,ortamı nasıl,eğitimi nasıl BÖLÜM: mimarlık. Görüşlerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dersin olmadıgında avmye gider burger king yersin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okumuyorum, okuyan tanıdığım da yok ama evime çok yakın. Bencw başka okulları ya da mezunluğu değerlendir.

Kampüs : Yok
    Öğrenciler : Keko
    Eğitim : -
    Kalite : Esenyurt'ta ne kadar olabilirse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üni berbatta Mimarlık fena değil
  • ben olsam okurdum foruma bakma çoğu tirol zaten yazmayın diye yapıyorlar yeri güzel kampüsü de 7/10 falan
  • Tabela üniversitesi tanımı yaparken örnek gösterilen üniversitelerden biri hocam. Eğitimi vasat yeri vasat öğrencileri vasat. Yukarıda biri kampüsü 7/10 demiş de okulun kampüsü yok 7/10'u neye vermiş anlamadım. Sırf mimarlık diploması almak için okunabilir ama size başka bir katkısı olmaz. Esenyurt üniversitesi diplomasının işverenler gözünde ne kadar değerli olduğu da tartışılır. Bence başka bir yer tercih edin.
  • Leş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSTANBUL ÜNİ EKONOMETRİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Esenyurtun kendisi ne ki üniversitesi ne olsun not esenturtta ikamet ediyorum meydan gibi bir yerde avm yanındaki bir binayı üniversite yapmışlar

• %75i geç %100+holosko verseler okunmaz,tabii çevreniz sağlam ve size sadece diploma lazımsa belki okunur.
  • Paranla rezil olmak diye bir sey var, hayırlı olsun hahah.d
  • Ona harcayacagim parayla giderim yurt disina; ileride orada siradan bir is yaparak kazanacagim parayla daha iyi olurum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.