trendyol.com Eset Nod32 Antivirüs - 1 Kullanıcı Fiyatı, Yorumları - Trendyol https://www.trendyol.com/eset/nod32-antivirus-1-kullanici-p-38822667?boutiqueId=61&merchantId=152263 |
ESET NOT32 / 99,90 TL ( TRENDYOL )
-
-
LenovA kadar olmasa da bu da iyiymiş. Baka baka, göre göre nasıl oluyor anlamış değilim. -
antivirüs kullanan kaldı mı ya
-
Niye kullanmayalım. ? Kullanılmaması için bir sebepmi var. ?
-
Arkadaşlar bir yıl 1 PC lisans kodunu aldım satıcı dijital lisansı yolladı aboneliğin garanti dışı kalmaması için 3 gün içinde eset home kayıt olup kayıt oldugunuz mail adresinizi bize mesaj atın dedi neyse bu aşamalar yapıldı eset home girdiğimde Abonelik sahibi epostası satıcınınki gözüküyor.
Bilmediğim için soruyorum bu eset home olayı nedir güvenlik açısından bir dezavantajı varmıdır benim için teşekkürler
-
Lisans sizin adınıza ve email adresinize kayıtlanmadığında lisansın kaç kişi tarafından kullanıldığını göremezsiniz. Çok fazla kullanıcı tarafından kullanılan lisanslar belirli periyotlarda Eset tarafından iptal ediliyor. (Eset nedense lisansın belirtilen kullanıcı sayısından fazla cihazda kullanılmasına müsaade ediyor ama belirttiğim gibi lisans iptali oluyor belirli bir aşamada)
Bu satıcılar şunu yapıyor: örneğin; 1 kullanıcılı lisansı alıp kendi adına kayıt ediyor. Sonra mesela 1 ay içinde (bu yüzden bazı lisansın süresi 1 yıldan az oluyor) talep ne kadar olursa olsun 50 kişi 100 kişi herkese aynı lisansı satıyor. Home eseti özellikle söylemelerinin nedeni “lisans hesabınıza kayıtlı” diyebilmek. Yoksa sizin hesabınızda olmasının hiçbir önemi yok.
Tabi lisans iptal olunca onlar için telafi etmek zor olmuyor ;)
-
windows 'un içinde gömülü gelen yeterli oluyor ev kullanıcısı için. -
Peki hocam maile ürünün faturasını göndermiş.
Birde benim eset home kayıt yaptıgım maili neden istiyor onu anlamadım acaba kendi ordan bir grupmu kuruyor kime ne kadar saatıgı vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 10 Eylül 2024; 21:39:4 > -
Böyle lisansları almayın ucuz ülkelerden alıyorlar. Sonra ESET blokluyor. Kaspersky , Avast , Norton ülkemizde ucuz satılıyor. Kaspersky premium 3 yılı 350 TL ye almıştım. ESET iyidir hoştur ama ülkemizde pahalı satılıyor. -
Her sene F/P bir antivirüs bulup kendi sitesinden alırım. Bu tarz satıcılardan aldığım lisanslar ile çok sorun yaşadım geçmişte.
-
Faturada sorun yok hocam. Kaç kişi bilecek de hesap soracak. En kötü bilinçli birine denk gelirse ve kişi zorlarsa para iadesini yapar, geçer. Home Eset hesap mailini isteme nedeni tam anlamıyla: yalandan.
Yurt dışından alınan lisansı 1 kullanıcıya satsa sorun yok ama yüzlerce kişiye satıp ticaret yaptıklarını düşünmeleri sorun.
-
Cevaplar için teşekkürler bir daha almam sanırım bu tarzda bir lisans.
Dediğiniz gibi kendi sitesinden almak en garantisi bakalım kaç ay çalışacak.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
antivirüs kullanan kaldı mı ya |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X