Şimdi Ara

Eşimle bitmeyen sıkıntım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
2
Favori
8.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba biraz uzun olacak yardim edecek arkadaslarin okumasini rica ederim kimsenin degerli vaktini almak istemem.eşimle 2015 tanıştım tanımıyordum birinin vasıtası ile kısa sürede tanıştık o başka ilde çalışıyordu telde konuştuk çoğunlukla.kisa süren tanışma konuşmanın ardından tanışma söz nisan yaptık 5 ay içinde nikah koyduk.malum o zamanlar herkes gibi bende takilmadim hareketlerine.neyse yazına evlendik.sorunlar o zaman başladı ilk sene çok kavga ettik çok sorunlarımız vardı eşim yanıma tayin istemişti.benim ailem bana 4 sokak ötede ama hiçbir şeyimize karisımazdı.ilk sene ben gözüm ac davranıp kısa yoldan iki maaşla zengin olma hayali ile aman o evi alalım altinlarla aman şunu almayalım gibi baya sıktım.ama kendisi de zamanında large oldgu için sıkmaya gelmiyordu.asiri sınırlı idi benim gibi.ilk 1 sene kavga dövüş bitti annesi gile 1 ay kaldık orda sorunlar tavan yaptı.ben sinirden ölücem.arkadasimin düğünü de vardı kardeşim yanımıza geldi.onu sorun etti gezdirmedi kavga çıkardı.babasina en sonunda beni dövüyor dedi oysa öyle birşey yok karsilikli itmeler oldu.tabi babası sert gitti annesi fesatin teki.krizi fırsata çevirdi bana sen napıyorsun ediyorsun oysaki öyle birşey yok.o kavgayla kardeşimle ayrıldık ordan.geldik memlekete bu kaldı orda sonra ben salak gibi gel gel dedim geldi.ama yine kavgalar devam etti onlar istiyor damat aldık bize uysun kendini ailesinden ayırsın.esim ailesi için ölür ben sonraki planım.ama bana yemeğimi yap5i temizliğini yaptı.hakkini yiyemem.ama gel görelim annesi sürekli arıyor ne yapıyorsun ne ediyorsun elinde wharsapp kontrol sürekli.kardesimle ettiğim muhabbete bile karıştılar.aradim sen kimsin de karışıyorsun diye kv 'ye.iyice tiksindim.haci hocayiz ayagina beni yiyolar sürekli.en son yine bu yaz babalarını normalde aramAzlar.babasi çok iyidir adam gibi adam.babasi kanser olduğum öğrendiler.esim ilk gitti on gün sonra geldi annesi iki gün sonra yine gel orda ne işin var dedi ben eşime dedim ki bekle beraber gidelim.o da kavga çıkardı aklınca kardeşine bilet aldırmış ben gidiyorum.neyse engellesem de ben gideyim peşime gel dedi. Ben gelmem dedim.simsi 1 ya boyunca aradım orda o kadar değişti ki sen kimsin ayrı dünyaların insaniyiz sen çok sinirlisin arama sorma beni felan diye ben tabi lutfen yapma etme desem de avucuna aldi ters gitti belli ki doldurmuslar.ben de en sonunda ne yapiyorsan yap dedim.bi 15 gündür ne konuşma var ne mesaj babası şimdi hasta ama onu bile reklam malzemesi kullanıyorlar.simdi ne yapmalıyım.gelecek buraya ama ben tükendim artık eşim beni 3. Kişi olarak görmesinden biktim.yanimda ters davranmaz sözümü dinler ama annesinden gaz alıyor.anlatsam da sen paranoyakson kimsenin seni düşündüğü yok saçmalama felan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Dostum eşini ve annesini bir kenara bırak.kpederin ağır rahatsız bugün var yarın yok allah gecinden korusun lakin olaki ölürse ve sen gitmemiş olursan vicdanende sen rahatsızlık çekersin

Anladığım kadarıyla adamın olaylardan bir payı yok bence sen git 2 gün misafir gibi kal ve eşine dönelim demeden geri gel

Zor bu işler evlilik kolay yürümüyor,aynı durum abiminde başında var afedersiniz bizden tarafa konu oldumu yenge hanım sıçma dese o derecede yani

Zaman zaman bir araya geliriz abimle tabi yenge hanım gelip gitmez kesinlikle bayram vs aramaz bizim anne babayıhep derim şakayla karışık sağlam kemiklerini kıracaksın ozaman yola gelir diye

Yenge kendi ailesine gelince her ay istanbuldan kütahyaya gider bir evin tek çocuğu ailesinin durumu birazda iyi gel gelelim bizim birader ses edemiyor

Bende 7 yıllık evliyim.Allaha şükür 5.5 yaşında kızımız var eşimin ailesi çok şükür melek gibi insanlar

Hiç unutmam evliliyimizin 3. Günü misafirliye gitmiştik kayınpeder ufak bir meseleden dolayı tasvip etmesemde yanımızda kaynanayı tartakladı sonrada bana dönüp eğer karın karşında haklı yada haksız ağzını açıp tek kelime terbiyesizlik yaparsa kor kemiyini demişti😀

Biraz daha barışmak için dene ama çok üzerine düşme git gez dolaş tatile git ama öncesinde kayınpederini ziyaret et

Zaten bu dönemde çok ayrılık vs gibi konular konuşmak hoş olmaz babanın durumu ortada diyorsun

Baktın olmadı bir ömürde geçmez böyle boşan geç

Evlenecek olan arkadaşlarada sesleniyorum evlenince sadece eşinizi almıyorsunuz onun ailesiylede eş oluyorsunuz,o tüzden çok iyi araştırın iyi eş kadar eşinizinde ailesi iyi olmasını dikkat ediniz

Allah yardımcın olsun

Dertleşmek istersen yaz özelden kardeşim
  • hocam yemin ediyorum bir an konuda kendimi buldum. cok iyi anladim sizi. esinizi ve kendi ailesine olan tutumunu. ailesinin sizler uzerindeki baski ve hakimiyet cabasini. ben boyle bir iliskiye 4 yilimi ziyan ettim. en sonunda ayrildik, onlara gore de kizlar ak kasik, ne kotuluk varsa bende. dedim lanet olsun nasil bilirseniz bilin. sen diyorsun ya 3. kisiyim diye aynen oylesin hocam, bunu cok iyi anliyorum, asla yaranamazsin bosuna kendini yorma. esin ailesini, ailesi de esini doldurup, kafalarinda kurup kurup duruyordur, sen yalnizca menfaat saglayan bir sey oldugun surece boyle bir olusumun icinde yer edinebilirsin, bu da her seye onlarim mudahil olduklarinda gecerli.kendi kardesinle yasadigin durum bile bunun ornegi. bekara boşa demek kolay derler ama bazen tek yol maalesef bu cunku sen bir kisiyle degil bir grupla evlisin. bitersin icten ice. bu sekil ask sevgi falan da olmaz. yapilacak en dogru sey hatali olduklari sakladiklari vb. yuzlerine vuruldugunca mahcup olacaklarini bildigin bir seyi dile getirip iletisimi sen keseceksin cevap hakki dogurtmayacaksin. bu oyle bir icine oturur ki esinin su anki iletisimi kesen etkin rolde olmanin verdigi guvenini sarsar ve onu tedirgin bir hal icine sokar. ve tabi akabinde de pismanliga. o pismanligi gordugunde sakin geri adim atma. cunku insanlar degismez bu senin o tarafa atacagin son gol olacak golunu at ve yoluna devam et, merhametten maraz dogar unutma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bandogge kullanıcısına yanıt
    Günlerdir karistirmadigim sayfa kalmadi.acaba ne yapsam ne etsem anneme gidiyorum akşamına yatmaya kendi evime ama anılarım vardı.biz ayrı insanlarız derken beraber yaptığımız onca şey geliyor aklıma.evet bosanmak fikri kolay olmuyor kararsizlik.malesef esimi seviyorum ama bu sekilde ne olacak tamam babası çok düşkün.yanina gidecektim onda bile haber vermek için 10 defa aradım belki acmadi.ben de ne halin varsa gör dedim yazmicam dedim.baldizim evlendi.o şimdi aldı afedersin bi saf bi de zengin bunları doyur babam doyur baktım bizimki de 10 günde 2 bin lira bayılmış.ya canim biz ev aldık kredisi kira vs.banane ya benim param harcarım.1 ay burdayım zaten.ama benim anneme oturmaya gidince ya pasta almayalım ben evde yapar götürürüm.bu kadar da fesat.o da sinir krizleri çok geçirdi.tek isteği kendi ailem iyi olsun ama benim.aileme sürekli kalkar gider bana şunu bunu yaptı diye onları huzursuz eder.annemlere gidince yüzünü asar.

• Kardeşim hayır gelmez bence ondan bugün barışsanız yarın yine kavga edersiniz, en iyisi boşan geç o başka birini bulur sende başka birini, şu kısacık dünyada sıkıntı çektiğine değmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan yeminle evlilkten soğudum bu nasıl ilişkiler arkadaş bu nasıl aile çocuk var mı usta çocuk yoksa hemen boşan bence...
  • Yok çocuk kardeşim. bu sene düşünüyordum oysaki o kadar özenmişti yelekler felan ördü patikler bebegimiz için herşey ne varsa yaptı aşk ben şu anlık istemedigim için askıya almıştık.otursun evlilik önce bi dedim. ama ah işte 25 yaşında evlencem de evlencem diye tutturdum annem dedi oğlum bak iyi düşün marketten ekmek almaya benzemez dedi.ben ne yaptım dinlemedim b.k başı yardım.

• Ama bi de ben kendim öğretmenim kendi eşimde öğretmen olsun istedim yazları beraber tatil yaparız oysaki ayağıma sıkmışım.tatil olunca başlıyor kavgalar annesi arıyor gel buraya sanki kızı buraya hapis hayatı yaşıyormuş gibi.neden böyleler ya neden? Benim de kız kardeşim evlenecek ve annemi baştan uyardim gerci annem hayatta karışmaz ama bak damadına iyi davran sen yapma millet yaptı bak bu hale geldi oğlun diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zor konulardir...

Olaylar hep yanlı anlatılır ...

Matematik sorusu değildir başkaları asla doğru cevabı veremez bu konularda ....

Iletisim hataları çok büyük paya sahiptir....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle ona anlat deseler benim hakkımda belki sayfalar dolusu eleştiri yapacak.zaten kavga tek taraflı değildir hiç-bir zaman.ben haklıyım demiyorum ve çoğu zaman bak ben haksızım dedim.ama annesinin yanına gidince neden böyle yapıyor.babasi kanser oldu ve acısı büyük olduğu için mı? Ama ben beraber gidelim dedim babasını kendi babam gibi severim ama o gitti annesi gel deyince kalktı gitti bensiz

• pilot1903 P kullanıcısına yanıt
    Yaslariniz kaç bilmiyorum 30 dan önce evlilikler daha problemli oluyor ...kayinbabani hasta ziyareti için eşinden izin almana gerek yok bana göre bu yanlış eşinin ailesi ile iletisiminde sizin araniza eşini dahi almamalisin herkesle iletişimin ayrı ve onlara özel olmalı....

Anladığım kadarıyla eşinin tavırları yüzünden sen eşinin ailesi ile iletisimine zarar veriyorsun burda sen kaybedersin Buda yanlış...

Evlenir evlenmez önüne çıkan fırsat ne kadar cazip olursa olsun borç altına girmek üstelik birinizin ayligini borca yatıracak kadarı çılgınlık Evet mantıklı olabilir sorsan herkes iyi yapmışın bak ev sahibi olursunuz der ama mantıklı olan herşey doğru değil sizin önce evliliginizi inşa edip iyice oturtup sonra bu işlere girmeniz daha uygun olurdu belki farkında bile değilsindir ama bu problemin nedeni sürekli borçlu olmanız beraber çok eğlenceli zamanlar gecirememeniz be birbirinize yeterince zaman ayiramamanizdir....bayanlar psikolojik olarak daha zayıftır bu durumlardan etkilenip bahanesini başka olaylardan çıkarmış olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unlamed -- 3 Ağustos 2018; 1:42:23 >

• Oraya gidince bana ters ters davranmaya başladı.bi garip yani ufak bi tartıştık beni arama sorma gibisinden. Ben baya mesaj yazdim ustune gittim.artik kaybetme korkusundan midir? Cunku onceden boyle bir vaka yasamistim bosvermistim o da gitmisti.esim kozu eline aldi ben baktim baya ustune dusuyorum.ayri dunyalarin insanlarıyız çok düşündüm vs felan dedi.sonra ben tabi yapma etme güzel konuştuk mesajlastik.normale döndü ama yine beni kızdırdı.yani oraya evet gitmem gerekiyordu çünkü babam ve annem hastaneye yattiklarinda yanlarında olmuştu şimdi gitmezsem çok mu ayıp olacak bilmiyorum ya bana bi akıl verin o da şimdi ordakiler soruyormuş esin nerde felan.ama insanın esine annesinin yanına gidince böyle beylik laflar etmesinin anlamı nedir?

• Yaşlar 28-25. egiitimciyiz ikimizde güya

• Ama oraya gidince bunlar kozu elimize aldik diye düşünüyorlar bi arkadaş ta arama sorma felan dedi gitme de dedi.ailemde gitme diyor seni almadan nasıl gidiyormuş ki ben beraber gidelim dediğim halde

Kardeş bu konularla alakalı bir kurumda çalışıyorum günde en az 3 konu dinliyorum bu konularda şunu samimiyetimle söylüyorum kendi evliliğin konusunda birşeyin dogrulugundan eminsen öz anneni bile dinleme eşin seni yanına almayıp kendi ailesinin yanına gitti anladım fakat eşinin babası hastanede yatarken senin eşine sinirinden ve çevreden gelen baskilardan dolayı eşinin babasına hastanedeyken gitmediğin her dakika sen dibe vuruyorsun yukardada söyledim eşinin ailesi ile insanı ilişkilerinde ve iletisiminde arana eşini dahi alma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unlamed -- 3 Ağustos 2018; 1:52:45 >
  • Babam annemi birkez olsun lokantaya göturmemiştir ve babama bak ben senin gibi olmayacağım.dedim bu sene şuraya gidelim burda yiyelim burda gezelim dedim.uskudara gidelim başbaşa islerimden fırsat buldukça.ben şunu anladım kadının nankörü çok kötü oluyor.he beni seviyor mu derseniz evet seviyor değer veriyor ve ben ondan o kadar fazla güç alıyordum ki.ve pısırık bi yapım yoktur.kendi de söyler kendi ailende de senin sözün geçer ve aktifsindir diye.su iki sene de senin ailen benim ailem.annesi senin ağzına s.carim dedi ikinci onu almaya gittigimde utanmaz insan ve bunları bile yüzlerine vurdum.esim bunun hıncını çıkarıyor benden diye dusunuyirum çünkü ailesinin bana karşı her hareketini geri misliyle söyledim.simdi ailesini beni iplemeyerek su üstüne çıkaracak ve haklı da çıkıyor.

• Evet galiba haklisin.sonucta o da benim babam sayılır ve 4. Evre imiş hastalığı.gurur yapıyoruz egomuzu tatmin ediyoruz.bazen bu egomuzun Allah bin belasını versin diyorum.kendi sorunum için adamın yanına gitmedim ve babası çökmüş vaziyette.fikirlerin için çok teşekkür ederim

Eşinin annesi sana a.sıçarım dediyse gerçekten bu aklında kalsın yaz bunu ama ona karşı aynı sertlikle tavır yapma(mümkünse birşey olmamış gibi ilişkine devam et) bu burda dursun eşinin annesinin sana tavrı seni eşinin babasından sogutmasin sonuçta bunlar 2 farklı insan bu durum dan dolayı eşinin babasına sen tavır alma insanı ilişkilerini bütün bunlara rağmen normal tut eşinin babasını kesinlikle ziyaret et sadece birkez değil en az haftada bir hastaneden çıkana kadar en azından olaylar normale dönüp eşinle arayı duzelttiginde bu konularda hadShot yaptığını anlayacaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unlamed -- 3 Ağustos 2018; 2:9:30 >
  • Babası hastaneden çıktı uzun süredir evde bakılıyor.evleri bizden 1300 km uzakta ben şimdi gideyim ben adım gibi biliyorum babasını ziyaret edicem sonra 2 gün sonra gidelim dediğimde annesi arıza çıkaracak eşim de sen git ben sonra gelirim diyecek sonra benim sarteller atacak.adamlar kozu o kadar iyi kullanıyor ki babasinin durumundan bile rant sağlar mı insan ya.bu düşünceler beni geri çekiyor yoksa ben yine gidiyordum bi 10 gün önce aradım 10 kere kapadı yüzüme bi de utanmadan mesajla burdan soyle diyor.sonra tepem attı vazgeç gitme dedim.ya sabır taşı olsam çatlardım bu zamana.

• Ama gitme işini dusunucem çünkü sonra 50 kere yüzüme vuracak sen nasıl insansin.kardesimin kocası hep yanindaydi da şöyleydi böyleydi.bi de bana onu övüyor sürekli.ya adam zaten koyun gibi anası sömürüyor resmen sagilir inek misali.ama o damat yardım ediyor ya sürekli gözde oldu herkesin gözünde.ben gelemiyorum işte ben kimseye bu zamana reklam yapmadım.olmam da.onlar istedi diye annesine yalakalik yapmami istiyolar.ne saçma işler değil mi.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.