Şimdi Ara

Şükürler olsun ev buldum auuuu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dün akşam ev buldum yurt gibi yer yemek yok eski kaldığım yerde yemek de vardı her gün makarna ton balığı basacam ev sahibi 5 gün idare et alkolik nepalliler var odansa sonra seni boşalan temiz odaya alacam dedi bakalım şu an tek iş gidiyorum ikinci işten kabul aldım daha cagirmadilar olm 24 saatten az vaktim kalmisti ormanda ya da sokakta uyuyacak yer ariyordum görmeniz lazım bence var ya kendi başıma çok kez kamp yaptım bu kamp hayatı böyle bı dirayet sağladı yav ne biliyim olm tek başına kampta suyum bittignde musluk yoksa yol kenarlarına atılmış petlerdeki suyu dikerdim kafaya bı de buradaki iş iyi değildi otel büyük 200 çalışan J1 öğrenci var aralarından bı tek ben işten atıldım/çıktım biraz da cahil cesareti tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 26 Temmuz 2024; 20:44:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaç para biriktirdin, ingilizce gelişti mi seneye de ben düşünüyorum wat'ı.

ulan her ielts speaking sınavında work and travel maceralarımı anlatıyordum puhahahaha

• Çok güzel anılar birikiyor senin gibi tiplerde keşke arkadaşım olsam reelde bol bol sohbetini dinlerdim

• İngilizcem gelişmedi b. gibi hala sinirimi bozuyor bu durum para biriktirme mevzusu ise şöyle geç başvurdum martta böyle basvurunca kötu iş geldi saatlik 14.42 dolara çalışıyordum 8km uzakta ortalama 20ye çalışıyorlar 28 alan da var düşün o yüzden hesapladigim kadarıyla Eylül sonuna kadar yaparsam 16k yapiyom gibi 13k küsur savelerim 4.5k tüm masraflar+ ailemi memlekete yolladım 3k da kardeşimin dersane parası desek y 6k da bana kalıyor gibi
    Ve İngilizcen ne kadar güzelse o kadar iyi işler alırsın burda Romanyalı server J1 var alkolden de anliyo az buçuk s saatligi en az 35 değilse bişi bilmiyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 26 Temmuz 2024; 20:59:12 >
  • 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

Kanka o kadar kazanıyorsan iltica et orada kal dönme.

kaça gittin hangi şirketle gittin.2. sınıfa geçeceğim ortalama 2.5 sıkıntı olur mu acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Havadan56 H kullanıcısına yanıt

Harbiden hele anı anlatmasını da biliyorsa dinlediğin kişi çok zevkli oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kendime Ait bir odam yok
    9 yıl önce açıldı
    Evde garip bir cihaz buldum!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım 1 işte full time 2 işte part time çalışıyor haziranın başında massachusetts'e gitti, totalde 10k dolar kazanırım diyor sen nasıl 13k saveliyon

• Knk ben de iki işte çalışıyorum hatta benimkine azlardan iki işte çalışan biri için az bile 20k saveleyen var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 27 Temmuz 2024; 9:50:51 >
  • Dr. Housee D kullanıcısına yanıt

edek şirketiyle gittim asla önermiyorum yalan soyledler ozman ve yero ile gel knkam .4.2k dolar gitti ortalamayı yükseltmeye çalış daha iyi olur

• Olm cidden büyük adamsın puhahaha beceriyon şaka maka

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Iltica etmem de bana ters ama kalmayı düşündüm baya baktım anam üzülüyor vazgectim

• FeynmanSverdlov F kullanıcısına yanıt

Est kankam ilk işi de çözeceğim gibi inşallah bakalım

• Ömür boyu vasıfsız işlerde boş insanlarla muhattap olacak kalırsa nesi iyi

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

bu hayatı ben tercih etmedim belki de bu yola girecektim olacak olandı belki de bu

Ben olayı anlamadım. Sen work and travel ile abdye mi gittin yoksa kaçak mı gittin ?

• Tugrulgm456 T kullanıcısına yanıt

Gittim watla geri döndüm hala ameleyim bazı şeyler değişmez Amerika özelinde yazmadiydim  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.