Şimdi Ara

Eşimle bitmeyen sıkıntım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
2
Favori
8.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 ay içinde nikah diyince önce sarsıldım sonra öğretmenim diyince yıkıldım
  • Hocam bence asıl bomba kayınpederiniz vefat ederse eşiniz kayınvalidenizle birlik oturmaya zorlayacak. Fesat dediniz diye söylüyorum çok problemli zamanlar geçirebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam al karşına onunla ve ailesiyle nasıl bi ilişkiniz olmasını istediğini anlat güzelce. He kabul etmiyor mu? O zaman yapacak bişey yok. Anlaşarak boşanmaya bak. Yoksa böyle hayat yürümez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pilot1903 P kullanıcısına yanıt
    zamanında öğretmen bir kızla beni tanıştırdılar.tek cümleyle işi bitirdi "senin paran yok ne yapayım seni".söz meclisten dışarı okumak maalesef insanı adam etmiyor
  • Bir sözde eğitimci bu kadar kötü cümleler kurmamalı ya. Üzülüyorum çocuklar adına gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONY86 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle haklisin aldigi 3-4 bin tl ile ego patlaması yaşayan insanlar var gören zanneder fabrikatör.dune kadar 300 tl ile öğrenci idi unuttular o günleri.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TherafluForte kullanıcısına yanıt
    Öyle birşey olma durumları da olabilir.kv gezmeyi çok sever.isin garibi 30 senedir kendi kv kpederi ile altlı üstlü oturmuş.yeni eve taşındılar orda bile kpeder yanıma geleceksiniz demiş gitmişler.galiba böylelerine sert bi kpeder lazım o dilden anlıyorlar.benim ailem cok saf ve sesleri çıkmaz belki de bundan benim esim bu kadar başına buyruk yaşadı tek kişi ben hepsi ile ugrasmam yetmiyor çoğu zaman.esim arkamda durmuyor ki.

• saygıda kırmızı çizgi geçilmişse geriye dönüş olmuyor, olsa da bir süre sonra dikiş atıyor...o seni kalbinden atmış gibi...hayırlısı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavakspor -- 3 Ağustos 2018; 11:17:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilot1903

Yok çocuk kardeşim. bu sene düşünüyordum oysaki o kadar özenmişti yelekler felan ördü patikler bebegimiz için herşey ne varsa yaptı aşk ben şu anlık istemedigim için askıya almıştık.otursun evlilik önce bi dedim. ama ah işte 25 yaşında evlencem de evlencem diye tutturdum annem dedi oğlum bak iyi düşün marketten ekmek almaya benzemez dedi.ben ne yaptım dinlemedim b.k başı yardım.
    sıkma canını usta bak ben 29 yaşındayım ne iş bulabildim nede eş ?? :( :(
  • evlilik sadece iki kişi arasında olmuyor işte aileler de dahil oluyor. senin kızın annesiyle aranı iyi tutup onun aklına girmen lazımdı. belli ki kızı o yönetiyor. böyle durumlarda yağ bal çekip karşındakini ele geçirmen lazım. böyle takıntılı, saplantılı, rahatsız kişileri tavlayabilmek önemli.

• Dostum eşini ve annesini bir kenara bırak.kpederin ağır rahatsız bugün var yarın yok allah gecinden korusun lakin olaki ölürse ve sen gitmemiş olursan vicdanende sen rahatsızlık çekersin

Anladığım kadarıyla adamın olaylardan bir payı yok bence sen git 2 gün misafir gibi kal ve eşine dönelim demeden geri gel

Zor bu işler evlilik kolay yürümüyor,aynı durum abiminde başında var afedersiniz bizden tarafa konu oldumu yenge hanım sıçma dese o derecede yani

Zaman zaman bir araya geliriz abimle tabi yenge hanım gelip gitmez kesinlikle bayram vs aramaz bizim anne babayıhep derim şakayla karışık sağlam kemiklerini kıracaksın ozaman yola gelir diye

Yenge kendi ailesine gelince her ay istanbuldan kütahyaya gider bir evin tek çocuğu ailesinin durumu birazda iyi gel gelelim bizim birader ses edemiyor

Bende 7 yıllık evliyim.Allaha şükür 5.5 yaşında kızımız var eşimin ailesi çok şükür melek gibi insanlar

Hiç unutmam evliliyimizin 3. Günü misafirliye gitmiştik kayınpeder ufak bir meseleden dolayı tasvip etmesemde yanımızda kaynanayı tartakladı sonrada bana dönüp eğer karın karşında haklı yada haksız ağzını açıp tek kelime terbiyesizlik yaparsa kor kemiyini demişti😀

Biraz daha barışmak için dene ama çok üzerine düşme git gez dolaş tatile git ama öncesinde kayınpederini ziyaret et

Zaten bu dönemde çok ayrılık vs gibi konular konuşmak hoş olmaz babanın durumu ortada diyorsun

Baktın olmadı bir ömürde geçmez böyle boşan geç

Evlenecek olan arkadaşlarada sesleniyorum evlenince sadece eşinizi almıyorsunuz onun ailesiylede eş oluyorsunuz,o tüzden çok iyi araştırın iyi eş kadar eşinizinde ailesi iyi olmasını dikkat ediniz

Allah yardımcın olsun

Dertleşmek istersen yaz özelden kardeşim

• tavakspor kullanıcısına yanıt
    Ben bi abladan 10 senelik evliligimde salak kelimesi bile kullanmadık dedi.sasirdim.cunkj yeri geldi ağır kelimeler çok kullandık.ben kavgacı bi aileden geldim.o da aynı sinirli2 dediğim dedik aileden.sikinti biraz da ondan galiba

• Inşallah en yakin zamanda bulursun.bazen düşünüyorum iş bulana kadar ne çok kitap karalamisim.el memleketlerinde okumuşum.babam farklı ulkede çalışmış sırf okuyalım diye annem düğme dikmiş para göndermek için.ama son perde bunu hak etmedi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: pilot1903

Inşallah en yakin zamanda bulursun.bazen düşünüyorum iş bulana kadar ne çok kitap karalamisim.el memleketlerinde okumuşum.babam farklı ulkede çalışmış sırf okuyalım diye annem düğme dikmiş para göndermek için.ama son perde bunu hak etmedi gibi
    doğru diyon başkanım adaleti yok şte bu kahpe dünyanın .. batsın bu dünya bee böyle hayat mı olur lanet olsun...
  • Yalnız değilsin kardeşim, Allah yardımcımız olsun

• Geçmiş olsun diyelim , tavsiye verecek durumum yok bekara karı boşamak kolaydır ama şunu söyleyeyim olmuyorsa bitsin ,eğer bitecekse de aman diyim nafaka belasına düşme ne et et nafaka almasın senden .

Ek olarak 2_3 hafta tatil yapmayı deneyebilirsiniz telefonlarını kapatın kafanızı dinleyin.

• Hocam bir evlilikte ataerkil olmak sart, kocadan kadina sevgi ve şefkat, kadindan kocaya sevgi ve saygi olmazsa isler yurumuyor. Erkegin egemenligi ne kadar yüksek ise o kadar evlilik saglikli oluyor. Gunumuzde kadinin ekonomik özgürlüğünün olmasi bu duzeni maalesef bozuyor.bir kadini memnun etmek oldukca zordur, degisik bir yapilari var, umursamazsın degerli olursun, cok deger verirsen degerin düşüyor.

• Haklısınız.kendi kizkardesimde annem maaşlı ise girmeden evlendirmem demişti hep.7 sene bekletti sonunda ise girdi.şu an evlenecek ve ona tek sözüm.yuvana sahip çık her zaman.ben seni değil sizi savunulan çünkü kavgada haklıyı bulmak çok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilot1903 -- 3 Ağustos 2018; 16:7:25 >
  • alaycılık değil:

yetişkin vücudunda oğlan çocuğu olmak
  • Yıllardır gozlemlerime hatta sahit oldugum olaylara dayanarak soyluyorum ki; ciftler mutluyken bile akrabalar yani aileleri tarafindan sorunlarla bogusuyor, ve son evrede boşanma yoluna gidiyorlar.

Kayinvalide kizini ve kaynana oglunu doldurup kumese saliyor, peşi sıra bitmek bilmeyen sorunlar...

Aile ile bağı karsilikli silen ciftler ise, hayata tutunmaya calisirken ne gariptir ki mutlu mesut geciniyorlar.

Kendim yetimim, işim gücüm kurulu düzenim var, maddi olarak bagımsizligimi Dunya gezegenine ilan etmişim. Kafa dengim birini bulursam, ileride dogacak sorunlarin onune gecmek icin zor gunumde yanimda olmayan kendi ailemi silerim, psikolojik olarak cokdann sogudum ama bagi kesmedim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.