Şimdi Ara

Eşimle tanışma hikayem...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Can sıkıntısından bir kaç şey yazmak istedim... Gördüğüm kadarıyla forumda baya hayattan soğumuş ,özgüveni düşük ve evliliğe öcü gibi bakanlar var onlara bir nebze umut olabilir belki..

Yıl 2013 18 yaşında bir delikanlıyım ilkokul yıllarında baya çocukça denebilecek aşırı sevimli aşklarım oldu mektup alıp verme tenefüslerde yanak sıkma birbirine kaş göz yapacak cinsten.Kendi tipimi ortalama olarak görüyodum ta ki bir anda 10-15 kilo alana kadar yakışıklı filinta bir çocuk bir anda tosuna dönüşmüştü liseye giderken özgüvenim o kadar düşüktü ki insanlar bana bakıp dalga geçiyo gülüyorlar diye düşünüp hayattan soğumuştum lise yılları tamamen böyle geçti mezun olup dersaneye başladım bu sırada hala şişmanım.Birgun minibüse binerken ilkokulda samimi olduğum 4 sene sonra aşırı güzelleşmiş Merve'ye rastladım icim kıpır kıpır oldu baya aşık olmuştum ama cirkindim özgüvenim yok denecek kadar azdı ama şansımı denemeliydim çünkü baya rüyalarıma gidiyordu en sonunda bir yerden numarasını bulup yazdım bir kaç gün merhaba günaydınlardan sonra benim niyetimi anlayarak kusura bakma ama olmaz dedi.Ve hüngür hüngür ağladım sonra birden karar verdim kilo vermeliyim bu kız beni şişman olduğum için beğenmedi.Sonra spora başladım yemedim içmedim ve 2 ayda 15 kilo verdim artik filinta gibi bir çocuktum ama özgüvenim hala düşüktü çocukluk arkadaşımla laflarken bir anda bana C2 diye bir site var fotoğraf koyuyosun kızlar sana yazıyo dedi yakışıklı adamsın kesin yazarlar sen de özgüvenini toplamış olursun dedi her neyse ben de çok iyiymiş diyip siteye girdim fotoğrafımı koydum gerçekten de bir sürü kız yazdı 2014 Ekim ayında yazanlardan biri de şu an eşim olan hanımefendiydi ( shuffle diye bir sistem var ekranı kaydırınca yeni yeni insanlar önüne çıkıyor yazmak istersen yazıyorsun) ben depresif modda olduğum için biyografi kısmına ''Vazgeçmekte mümkündü ama ne mümkündü vazgeçmek'' yazmıştım o da bana küfürlü bir şekilde ne saçmalıyon *** dedi normalde böyle bir cümleye cevap verilmez ama cevap vermek istedim konu konuyu açtı anca bu kadar kafa dengi bir kız olabilirdi 3-4 saat konuştuk gece boyunca uykumuz geldiği için ayrılık zamanı gelince kendisi Facebook adresimi istedi ( ben yine de istemeyecektim).Sabah uyandım ilk isim telefonu elime almak oldu ve Facebooktan gelen o günaydın mesajı dünyalar benim olmuştu kendisi C2 ye insanları trollemek için girdiğini bana yazdığı an internetinin olmadığını kuzeninin internetiyle bağlanarak C2 ye girdiğini söyledi ( Kadere bak kadere bak :D)Her neyse ilk defa böyle yoğun duygular hissetmiştim merveden beri ve ekimin 10 unda yaptığım çıkma teklifinden sonra sevgili olduk neyse çok uzatmıyım askere gittim geldim 2020 Eylül ayında evlendik Allah herkese nasip etsin şu an 2.5 yaşında bir oğlum var... Sözün özü bir anlık aldığınız karar ve hareket tüm hayatınızı etkileyebilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• @4F3 kilo verirsen sende böyle bir gelecek yaşayabilirsin hadi tosunum göster gücünü

• @Zatı Muhterem yıllardır merve merve diye zırlasaydı... şuan senin gibi konular açardı burda. 10 senedir aynı kadına saplantılı kaldın, kız evlendi gitti hala aynı kadını sayıklıyorsun.

• @Maraz Alinin sağ kolu maraz dehlenmeye devam o kadını bulacaksın bak dayı bulup evlenmiş

• O çocuk 15 yaşına gelsin ergenliğin en azgın dönemlerinde sana küfürü bir bassın görürüm o zaman

• @4F3 180 100 kilo sevenler var 20 kilo ver hadi bakim

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Ne alaka hocam aile terbiyesi verdiğim çocuk bana neden küfür etsin ki etti diyelim bu şu an için iyi ki dememe bir engel mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar kız arkadaşımla
    3 yıl önce açıldı
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Yeni tanışılan kız grubuyla samimi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eşinin bundan haberi var mı :)

• _Teddy_ kullanıcısına yanıt

doğru söylüyorsun hocam :(

• Hocam cidden çok enteresan bir hikaye fakat burada çok kritik bi soru sormak istiyorum. Nasıl oldu da öyle bir sitede tabiri caizse sürekli fotoğraf kaydırıp her erkeğe yazan(en azından yazma potansiyeli çok yüksek olan) bir kızla işi evliliğe kadar götürebildin? Aklında hiç soru işareti kalmadı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özet var mi

• VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt
    Hocam tabiki başta soru işaretleri vardı 6 sene süren sevgili döneminden sonra soru işareti otomatik olarak kalkıyor.Amacının trollemek olduğunu söyledi ki söylemeyebilirdi de ben de orada karı kız kovalıyorum sonucta masum olmayan kişi benim anlayacağın
    + Olarak kendisinin bir hesabı yoktu yazmak için hesaba ihtiyaç duymuyosun sana yazılmasını istersen hesap açmak zorundasın ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tantuniii -- 15 Kasım 2024; 14:45:58 >
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Var tabiki hocam zaten bunları anlatmazsan o evlilik yoluna ulaşamazsın gizli saklı hiç bir şey kalmamalı

• Ahhh ulen ahhhh pomçik yaseminle evlenip böyle konu açacaktın sen de

Who asked?

• Tantuniii kullanıcısına yanıt

Anladım hocam Allah tek yastıkta kocatsın

başlıcam bugün

• Öyle bi dünya yoooookkkk

• Ulpro kullanıcısına yanıt

mesaj başka bir konudan kopyala & yapıştır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.