Şimdi Ara

Eşit Ağırlık İçin Kaynak Kitap Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aldığım bir kararla TM alanına geçtim. Şimdi kaynak ve tavsiye arayışındayım. Aradığım kaynaklar:

Coğrafya: Temelim hiç yok. Ona göre bir kitap ve soru bankası önerin. Ama çok da kolay olmasın. Hatta kolay olmasın. YGS için ilk etapta. LYS de olabilir.

Edebiyat: YGS/LYS için sağlam bir kaynak kitap ve soru bankası arıyorum. Gerçekten sınavla birebir örtüşen ve zorlayıcı kaynaklar olmasını tercih ederim.

Tarih: Yine YGS için iyi bir soru bankası ve konu anlatımlı kitap arıyorum.

Felsefe Uğur yayınlarını çok beğenmiştim geçen sene. Başka önerinizi dinlerim.

Ayrıca:

Biyoloji: Konu anlatımlı mevcut soru bankası aranmakta. YGS için.

Kimya Konu anlatımlısı elimde. Yine soru bankası arıyorum.

Fizik: Konu anlatımlı arıyorum. Soru bankası da olabilir.

Matematik YGS: Soru bankası aramaktayım.

Geometri: YGS/LYS birlikte soru bankası aramaktayım.

Matematik: LYS Soru bankası arıyorum yine.

• edebiyatı cok zorlayıcı kaynak istiyorsan güvender alıcaksın. mübarek adamlar sümbülüzade vehbi efendiyi bile kitabına almıs Ben dershane kitabından calısmıstım cok yüzeyseldi ona ragmen sadece 2 soruda bunlar kim lan hic görmedim dedim sınav zamanı. biri necati neşati ile ilgi olan soruydu digerini hatırlamıyorum. yerinde olsam önce yüzeysel calısırım sonra güvender gibi bir kaynaktan zamanın kalırsa ayrıntılı calısırım.

Lys mat icin ise pi analitik falan bulasma. zaten en az 3 kitap cöz. bunların icinde mutlaka birey ve fem olsun. ben femin soru bankasını cözmedim ama denemlerini cözdüm. bireyinde soru bankasını cözmüstüm. soru bankasını cözdügün yayının denemelerini almak yerine sorularını cözmedigin yayınların denemelerini al. önceligi onlara ver. ben birey, eksen,fdd ve eski dershane kitabını cözdüm lys mat. Deneme olarak fem,güvender,körfez,pi analitik,zambak cözdüm. yani demek istedigim mesela sen birey cözdün gidipte deneme olarak birey alma. sorular aynı tip farklı bir sey görmezsin. cözdüklerim arasında sadece fdd soru bankası ve pi analitik deneme setinden pişmanım. digerleri güzel.

• LYS Edebiyat için Kültür Dergisi Yayınları
    YGS Tarih Kültür Dergisi Yayınları
    YGS Türkçe için FDD
    Matematik LYS FDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert Zweistein

Arkadaşlar aldığım bir kararla TM alanına geçtim. Şimdi kaynak ve tavsiye arayışındayım. Aradığım kaynaklar:

Coğrafya: Temelim hiç yok. Ona göre bir kitap ve soru bankası önerin. Ama çok da kolay olmasın. Hatta kolay olmasın. YGS için ilk etapta. LYS de olabilir.

Edebiyat: YGS/LYS için sağlam bir kaynak kitap ve soru bankası arıyorum. Gerçekten sınavla birebir örtüşen ve zorlayıcı kaynaklar olmasını tercih ederim.

Tarih: Yine YGS için iyi bir soru bankası ve konu anlatımlı kitap arıyorum.

Felsefe Uğur yayınlarını çok beğenmiştim geçen sene. Başka önerinizi dinlerim.

Ayrıca:

Biyoloji: Konu anlatımlı mevcut soru bankası aranmakta. YGS için.

Kimya Konu anlatımlısı elimde. Yine soru bankası arıyorum.

Fizik: Konu anlatımlı arıyorum. Soru bankası da olabilir.

Matematik YGS: Soru bankası aramaktayım.

Geometri: YGS/LYS birlikte soru bankası aramaktayım.

Matematik: LYS Soru bankası arıyorum yine.

bence bu forumda takılmayı azaltmassana ygs lys zor senin için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.