Şimdi Ara

Eşit Ağırlık Mezunu Olup Mekatronik Mühendisliği Okumak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar DH Ailesi, sizlere bir sorum olacaktır,17 yaşında bir liseliyim Mekatronik Mühendisi olmak hayalim, yeni öğretim yılında eşit ağırlıktan matematik fen bölümüne geçmek istedim, müdür yardımcımıza okulun açıldığı gün bu isteğimi belirttim fakat sayısal bölümünün kontenjanının dolu olduğunu söyledi, istersem sayısal derslere çalışıp sınavda sayısal çözebilirmişim,üstelik lise mezuniyet ortalalmamda hangi alanda seçim yaparsam yapayım puanımın üzerine kesintisiz ekleniyormuş.yani kısacası eşit ağırlık yada sayısal farketmeden sadece sınavda çözdüğüm önemliymiş, şimdi sizlere sorum, sayısal mezunu bir öğrenci ve bir tarafta eşit ağırlık mezunu bir öğrenci bütün soruları aynı şekilde cevaplarsa puanları ve üniversiteye alım şansları aynı mı olur ? Teşekkürler

• Mezun olurken diplomanızda alan yazmıyor.Soruları cevaplandırabiliyorsan sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FEF806399

Mezun olurken diplomanızda alan yazmıyor.Soruları cevaplandırabiliyorsan sıkıntı yok.
    ne yaptıysam o yani bende sıkıntıya girdim sonra ortalıklarda kalmayalım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan0101

ne yaptıysam o yani bende sıkıntıya girdim sonra ortalıklarda kalmayalım :D

Alıntıları Göster
    matematik çözersen sayısal puanın hesaplanır
    mesela benim
    155k mf
    10k tm

sadece tytde 6 fen çözdüm ama aytde mat çözdüğüm için mf puanım hesaplandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FEF806399

matematik çözersen sayısal puanın hesaplanır
    mesela benim
    155k mf
    10k tm

sadece tytde 6 fen çözdüm ama aytde mat çözdüğüm için mf puanım hesaplandı.

Alıntıları Göster
    hocam çok teşekkür ederim cevabınız için, peki eşit ağırlık mezunu olarak lise ortalamamdan gelecek 40 puan var diyelim... hukuk da seçsem mühendislikte seçsem her türlü aldığım puanın üzerine o 40 puan eklenir değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan0101

hocam çok teşekkür ederim cevabınız için, peki eşit ağırlık mezunu olarak lise ortalamamdan gelecek 40 puan var diyelim... hukuk da seçsem mühendislikte seçsem her türlü aldığım puanın üzerine o 40 puan eklenir değil mi ?

Alıntıları Göster
    TM TS MF DİL farketmiyor hepsine ekleniyor
  • Bende sayısalım normalde ama tm den bölüm seçmiştim. Gerçekten zorlanmıştım ( odtü iktisat ) . Bir şekilde bitirdim şimdi sayısal bölüm okuyorum. Daha kolay geliyor en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.