e65-e66 almak mantıksız ama ne kadar mantıksız, tavsiye verebilir misiniz? 300-350.000 TLye alınır mı? İlk sahibi olduğum Ibiza var, 2015 model. Onu satıp böyle bir manyaklık yapma niyetindeyim. Bildiklerim: - 4.000TL MTV var. - 10 litre ortalama tüketim. - Çalışmayan kısımlarını iyi tespit etmek lazım. - İlk sahibi BMWye, sonraki sahiplerine BMW biner diye bir tabir var. - 3-5000 euroya satılan arabalar bunlar ama işte TR fiyatları. Bilmediklerim: - Sigorta ne kadar bilmiyorum. - Çalışmayan aksamlar/motor vs. maliyetler ne olur bilmiyorum. Mesela şöyle bir araç? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-brk-otomotiv-den-bmw-745-i-long-tr-en-dolusu-997062080/detay |
Eski 7 kasa BMW alınır mı?
-
-
Her şeyden önce aracın ustasını bulun onunla konuşun bilgi alın , eğer almaya karar verirseniz ,cebinizde çıkabilecek masrafları karşılayacak para veya düzenli gelir ve zamaniniz olmalı bence .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araba şans işi sosyal medyada 100 kişiden 90 BMW masraflı diyor ama çoğu Lada Tofaş vs biniyor
Neyse ben olsam w220 bakardım daha dolu
Geçen 350bin TL 2000 model s500 long satıldı içi krem ve bu kadar temizini görmemiştim ısıtma soğutma masaj vs vardı
Eski premium alacaksanız dolu olsun yoksa gerek yok e65 BMW çoğu boş
Macera aramaya gerek yok bence , Avrupada filan olsa bu araçlar ucuz masraf çıkarsa bile arabayı ucuz aldığın için o kadar koymaz. Motorda büyük bir şeyler çıksa uğraşıp durursun. Geliriniz sabitse , maddi durumunuz kısıtlıysa üzebilir.
-
benzine para yetiştiremeyip lpg takan adam yıllık bakımlarını kimbilir nerede hangi şartlar altında yaptırdı, uzak durmak lazım
-
boyle bir araç alacaksanız bence 1 yıl veya 20 bin km full garanti vererek satan kurumalrdan alın.
-
Büyük kumar olur. Eski model BMW ler çok fazla arıza çıkarır ciddi masrafı olacaktır yakıt ve vergiler hariç
Eniştemlerin oto servisi var %50 civarı yardımcı olacağını ama onun bile zorlayabileceğini söyledi. Geçenlerde bir e66'nın triger kayışını kopardığını ve 200.000TL'lik masrafı olduğunu söyledi.
-
O zaman iyi takip etmek lazım. Ben de dolu olsun istiyorum, yoksa Ibiza satıp geçmemin manası pek yok zaten. 5 - 5.5 litre yakıyor bu araç, bu da gidiyor...
Mercedes'te airmatic sorunları genelde göz korkutuyor. Hoş, e66larda ikinci elde self leveling system kaç araçta hala çalışıyordur bilemiyorum.
-
Carwow'da vardı, 1000 sterline eski lüx araç yarışması yapmışlar. Mercedeslerde paslanma sorunu bariz ortadaydı. BMW'de "ugly" ve ilk sürüm edrive'ın kullanışsızlığı muhabbeti vardı. 1000 sterline alsam ben de üzülmezdim ama 300-400k verip sıkıntı yaşayıp üstüne araba parası kadar masrafa girmeye hiç niyetim yok.
-
Yani direkt bağlantı kurmak ne kadar doğru bilemiyorum. Benzinin 30TL'ye yanaştığı zamanlar da oldu. 100kmde 15 litre yaktırmak çok kolayken ve çok yol yapıyorsa LPG daha mantıklı olmuyor mu? Çabucak amorti eder kendini.
Sonuçta atmosferik V8 motor var. LPG ile çok kayıp ve sıkıntı olmadan çalışması gerekir sanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 13 Eylül 2022; 17:48:35 > -
Mantıklı, teşekkür ederim. @Kaygerya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 13 Eylül 2022; 17:48:57 > -
MTV ve sigortayı göze aldım ama işte o dediğiniz arıza kısmı korkutuyor. Elektrik aksamını, basit değişimleri kendim de yaparım ama beni aşan şeyler aşırı masraflı olabilir dediğiniz gibi.
-
200 bin liralık triger değişimini göze alan 30 liralık (şimdi 19 lira) benzinden mi korkacak, bu tip kupon arabalara binenler masrafın 3 üne 5 ine bakmazlar yetkili serviste işlerini hallederler, sanayideki ustaların ağız kokusunu çekmezler, parası kadar konuşurlar
-
mükemmel kasa benim en sevdiğim bmw kasasıdır e65. altından kalkabilirseniz çok eğlenceli ve konforlu araç olacaktır. bu da benim e65'im
-
Zenginler daha cimri oluyor aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 13 Eylül 2022; 20:42:19 >
Benzinli v8 alacaksan korkacak bisey yok. Ama kesinlikle ama kesinlikle hic lpg takilmamis olmali (aldiktan sonra prof. biyerde kendin taktirabilirsin o ayri) ve en fazla 2. Sahibinden olmali. Galeri galeri gezmis ortalik mali arac olmamali.
Dizeline ve lpg lisine bulasirsan aracin yari parasi kadar da masraf cikarma riskini göze almis olursun benden soylemesi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu arabanın yenisi 7 8 milyon lira
bunu alan adam şunun için alır
400 arabaya sayar
alır almaz borusana çeker 200 de masraf eder
600e F segment arabaya biner
yıllık 100 bin de bir kenara sürprizler için ayırır
sende bu para var mı?
görüntüye göre yok
o zaman?
hayaller paris gerçekler kiremithane
Bu kasayı genelde sanayide bir kenarda tozlu şekilde beklerken görüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10 Litre ortalama tüketim derken? Benzin ile ortalama 20 yakar o araba ne 10 u
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
benzine para yetiştiremeyip lpg takan adam yıllık bakımlarını kimbilir nerede hangi şartlar altında yaptırdı, uzak durmak lazım |
Bu kasayı genelde sanayide bir kenarda tozlu şekilde beklerken görüyorum
|
bu arabanın yenisi 7 8 milyon lira bunu alan adam şunun için alır 400 arabaya sayar alır almaz borusana çeker 200 de masraf eder 600e F segment arabaya biner yıllık 100 bin de bir kenara sürprizler için ayırır sende bu para var mı? görüntüye göre yok o zaman? hayaller paris gerçekler kiremithane |
Benzer içerikler
- 2012 tiguan 1.4 tsi sport style yorumlar
- honda civic 1.5 ex
- hyundai getz 1.5 crdi 3 silindir
- senetle araba alınır mı
- 650.000 tl ye alınabilecek araba
- renault arkana fiyat
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X