< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Eski amiral gemisi mi yeni orta segment mi: Hangi telefon daha iyi bir seçim? (2. sayfa)
-
-
2-3 sene eskiye kadar Amiral gemisi diyorum. Ama çok eski amiral gemisi ile orta segmenti karşılaştırırsanız orta segment alır.
Yeni orta segmentler de o kadar kötü değil. Ancak genelde gözlemim orta segmentte çok iyi kamera kullanmıyorlar, kağıt üstünde iyi gibi görünse de
2024 orta segment yerine iphone 13 pro max ya da S22 ultra daha iyi çekiyor. Bazı orta segmentler kamera odaklı olduğundan onlar için geçerli olmayabilir.
-
Tutulmayan Apple telefonlarının ömrü baya uzun oluyor. SE 2020 veya 2022 al uzun ömürlülükte son nokta. Şarj konusu hep problem onun dışında 10 yıl kullanırsın minimum maliyetle.
-
Arkadaşım, her şey güzel de bu Amoled ekranlarda yanma problemi hiç de azımsanacak bir sorun değil hele uzun süreli kullanımda. Ona dikkat etmeni öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dayilarla makara yapmissin da kral dayilar senden bi kac tık daha zeki sayomi mayomi ne kullananin kendine saygisi yoktur dayi hakli
3 bin liram varken bile s9 tercih etmiştim tabiki eski amiral gemisi en kötü rom atar hayata döndürür misler gibi kulllanırsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yine gelmiş malum tayfa: "şoyomo kollononon kondono soygoso yoktor" 😂
-
Çok güzel soru, benim yanıtım benim gibiler için net: inovatif bir markanın eski amiral gemisi.
Ör: Samsung davul zurna ile ekrandan parmak izini hızlı şarjı, derinlik algılamalı biyometrik şeyleri filan tanıtırken Huawei, bir yıl önce çıkardığı Mate 20 Pro özellikleri olan bir resim paylaşıp "en yakın takipçimiz" diye tşk geçmişti. Hala bu cihaz çatır çatır çalışmaktadır. Gerçi sonra Huawei'ye neler oldu Google-Samsung ne durumda şu an gelişmeler malum..
Neyse; amiral gemisi candır. (Max 3-4 yaşa kadar) Orta segment, beklentisi fazla olanı üzer. Sıradan kullanıcılar tertemiz yeniye oynayabilir. Keşke insanına, özellikle teknolojiyi seven gençlerine zerre değer veren bir ülke olsaydık da böyle ikinci el sorunlara yanıt aramasaydık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayals -- 21 Ağustos 2024; 18:36:29 >
Malzeme ve donanım kalitesi ile konforlu hissettirmesinden dolayı eski amiral gemisi. Verilmiş örneğe göre eski bir amiral gemisi yeni bir orta segmentten daha uzun süre güncelleme alma ömrüne bile sahip olabilir. Mesela mevcut S24 serisine dair 7 yıl güncelleme sözü var. 7 yıl gelecekte çıkacak birçok orta segmentten daha uzun ömürlü olacağı anlamına geliyor; ki amiral gemileri normalde de güncelleme alma bazında daha uzun ömürlü. Daha fazla sene boyunca güncelleme alıyorlar.
Onu diyecek türden insanlarj önceden tespit edip onlara tavsiye vermiyorum dostum 😂 çok yakınımdaki 1.derece yakın akrabalara veriyorum bu tür tavsiyeleri
Alışveriş sitelerinden de bakarken teyitliyorum ama şimdiye kadar yanlış bilgiyle karşılaşmadım. Uyarın için teşekkür ederim ✋
Onu da çözdüler artık hocam, mavi ekran filtresi koyuyorlar ekranların içine eskisi gibi yanma problemi yaşanmıyor ama tabikide tavsiyeyi verdiğim kişilere bunun uyarısını yapıyorum
Valla bela ya o tür insanlar. Adam soruyor araştırayım diyorsun hoppala araştırıyorsun haber vereceksin çat abi biz şunu bunu bunu ettik aldık vs.
İlker GümüşolukyoutubeTam bir enişte hareketi... Bir şey alırken bir bilene danışmak.https://www.youtube.com/watch?v=owCZOFpBMjAHah aynı birebir olay.
-
Lg nin amiral gemisi v30 plus kullaniyordum yeni bozuldu dün poco X6 pro yd aldım. Aldığım fiyata göre hiç pişman değilim ama v30 plus dan sonra nerden baksam elimde kalan bir telefon ki benim telefon 6 7 sene öncesinin amiral gemisi olması lazım ne zaman aldığımı unuttum yani okadar uzun süre kullandım. Uygulama açma hızı nette gezerken sosyal medyada gezerken açma hızı tabiki bariz daha iyi ama gel gelelim oyun performansına ultra ayarda call of da 120 FPS destegiymis falan hepsi hikaye ben refleksleri aşırı hızlı biriyim v30 la kontrolum dışı reflekslee bile anlık hs attığım oyunda madara ediyorlar beni performans iyi gibi gozuksede aynı seriligi akıcılığı oyunda göremiyorum sanki kontroller her zaman parmaklarımın ucunda deil gibi geç tepki veriyor nişangah açmak istediğimde tekledigi durumlar oluyor hele birde el terlesin oyunda ekranın olayı bitiyor LG v30 la denizde havuzda yüzerek oynuyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 21 Ağustos 2024; 22:31:40 >
Sonrasını bilemem ama son 5 yıldır orta segment kullanıp geride hissettiğim olmadı hiç. Eski amiral gemilerine yanaşmak kağıt üstünde iyi ama forumdaki ısınma, batarya sorunlarına göz atınca anlıyoruz. Güncel orta segment telefonlar iyidir, Samsung nezdinde konuşursam günü çıkarmayacak bir S serisine para vermek istemem eskisi gibi oyun meraklısı da değiliz forumda geziniyoruz yetiyor.
-
o fiyata orjinal çok zor emin misiniz?
-
😂😂😂 aynı aynı
100 dolara kapali kutu oppo find x2 verin ne orta ust segment guncel telefon tanimam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X