Yalnız mavi filtre kullanmama rağmen benimkinde ekran yanmıştı. Cihazı çok uzun yıllar yoğun biçimde kullandım ama o ayrı mesele. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eski amiral gemisi mi yeni orta segment mi: Hangi telefon daha iyi bir seçim? (3. sayfa)
-
-
Ben custom rom desteği hangisinin iyiyse onu seçerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Orta yeni.
Garanti sürecinde yaşanırsa garantiden değiştirilir.
Bu arada uzun yıllar diyorsunuz da telefonunuz o kadar eskiyse nasıl mavi ekran filtresi var? Benim bahsettiğim filtre yazılımsal bir filtre değil, donanımsalz yani ekranın içine yerleştiriliyor, yanlış anlamış olabilirmiyiz birbirimizi 🙄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim için tartışmasız, tereddütsüz eski amiral:
* ekran Rgb renk doğruluğu, ekran teknolojileri ve en önemlisi panel kalitesinin üstün olması, gün ışığında okuma başarısı vsvs. kağıt üzerinde tüm özellikleri aynı gözüken amiral ile orta seviye'nin ekrana yanyana bakıyorsun, gerçekten fark var. örneğin çoğu amiralde minimum kısık ışıkta bile her şey cam gibi net.
* zor koşullarda kameranın pek hata yapmaması, sahne optimizasyonu yazılımı, kaliteli optikler, ön kamera autofocus
* detay imalat-kasa kalitesi, daha üst düzey kırılmaz camlar. ince çerçeveler, daha premium hissiyat.
* sensörlerde kırpma olmaması, proximity, barometre, harici ışık sensörü vb hala çoğu yeni mid-range telefonda yok. yine bir çoğunda kablosuz şarj, ters kablosuz şarj olmayabiliyor.
eksisi ise güncelleme az alacak veya almayacak olması, umrumda değil.
ama ince detaylardan çok fazla çakmayan orta yoldan giden veya güncelleme müptezeli bir müşteri iseniz yeni telefonu alın geçin.
Ben ısınma ve pil sorunu ile çok yerilen S22'den bile çok memnundum. şuan S23 var ama gidip 18-19bine yine gidip kaba saba orta seviye cihaz almam, alır S22yi geçerim.
Ama işin diğer boyutu var ki değil A54, A34 bile mükemmelen iş görüyor artık.. kasmadan donmadan adam gibi kullanabilmek için amiral almak çağları bitti. tüm orta seviye telefonlar da gayet hızlı, akıcı, genel özellikleri güzel.
-
İphone alın geçin. Kimseyi dinlemeyin.
şuan tüm telefonlar birbirinin aynı. ram i yüksek olsun, sar degeri (ki buna kimse bakmaz nedense) düşük olsun benim için yeterli.
yok androidin son sürümü imiş, yok ekran yenilemesi bilmem ne imiş, foto cekmesi son teknoloji imiş hepsi boş işler. GM 21 pro kullanıyorum. 16 ram, düşük sar.. 2020 ye kadar iphone kullandım (amerikadan hediye geldi 2 telefonum da), o kadar para verip iphone veya pahalı tel kullanmak saçma imiş. sar degeri o kadar yüksek ki, eli uyustuyuor , başını agrıtıyor. son model bir telefona 100bin lira verecegime, 6-7 bin liraya bu telefon da aynı işi yapıyor zaten. 5G sistemi yok, adam telefonumun 5G si olsun diyor.
telefon ile hava atmak yeni yetme görgüsüzlerde yaygın. adam iphone almayı birsey sanıyor ve bakıyorsın asgari ücreti ile zorlayıp iphone alıyor. cehalet tamamen.. napıyorsun o iphone ile? whatsapp, face, instagram.. başka hiç bir özelliğini kullanmamış bile... en iyisini aldım diyor.. hay beynine... kapitalismin köleleri...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 22 Ağustos 2024; 12:14:24 >
-
Eski amiral. Zaten eskide olsa eski amiral yeni ortadan pahalı oluyor.
maaşlı sheeple... apple maaşa bağlamış... alıyor... çöpple alanın kendisine saygısı yoktur...
-
Elektronik Teknisyeniyim. Endüstriyel Otomasyon bölümünden mezun oldum. Teknoloji hayranı ve sıkı takipçisiyim.
Ericsson tuşlu telefonlardan beridir her türlü telefonu kullandım. 20 yıla yakın telefon kullanıcısıyım.
Şu an Samsung S24 Ultra kullanıyorum.
Koyun diyecek kadar terbiyesiz ve cahilsin. Devlet memuru çalıştırıyor mu Apple maaş alayım, hangi birimde çalışıyorum mesela maaş almak için, muhasebeci sensin herhalde Apple'da maaş aldığıma yönelik iftira atıyorsun.
Herhangi bir marka model telefon kullanan insana nasıl saygısı yok diyorsun ahlaksız. İsterse casper, vestel kullansın. Kişinin paşa gönlü bilir.
Bir daha böyle saygısızca mesaj atarsan ağzının payını verirler böyle, kaybol hadi ergen seni.
boşsun VESTEL telefon işini 4 yıl önce bıraktı... ergende sensin... SGS24U kullandığında inandırıcı değil...
-
3 yıldan eski olmadıkça eski amiral gemisi. Tabi cihazları yine de görmek lazım. Artı eksi yönleri değerlendirmek lazım. Kafadan konuşmak doğru olmaz.
Şuan 1 sefer daha düzgünce cevap yazarsan sorunlu sensin hocam sakın cevap yazma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçenlerde S10 ile A55'in arka kamerasının gece performansını karşılaştırdım yapay zekanın etkisi ile A55 daha net sonuçlar elde etti belki diğer özelliklerde eski amiraller daha iyi olabilir ancak güncel modellerin getirdiği yenilikler göz ardı edilemez.
-
amiral gemilerini eşşeen guyruu kadar yapmasalar
s24 alacaktım pili düşük, pili güzel olan s24 ultra, ama o da eşşein guyruu kadar, cebe sığmıyor.
-
Orta segment tek geçerim. Özelliği çok olanın sorunu da çok oluyor ama 2016 dan beri telefon almıyorum. Nerde ne olmuş kim ne yapmış pek takip de ettiğim söylenemez. İşini ne görüyorsa onu olacaksın aslinda. (2023 yılını bile isteye N70 kullanarak kapatan biri olarak söylüyorum makine işimi görüyordu pc bozulan kadar). Kişinin bütçesine de bağlı bu iş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dobraokuyucu -- 23 Ağustos 2024; 16:47:57 > -
Eski amiral gemisi yerine tercihim yeni orta segment olurdu. Eski amiral gemisi cihaz aldığında nasıl kullanıldığını değişen parçası olup olmadığı olası ekran pil sorunlarını da kabul etmiş bulunuyorsun. İkici el eski amiral gemisi almak yerine aynı bütçe ile orta segment sıfır cihaz almak en az iki sene kafan rahat eder. Yeni cihazda TR garantisi olması da tercih sebebi olabilir.
-
Orta segmentten şaşmamak lazım
-
Engelledim geçtim. Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X