Bildirim
Eski bilgisayardaki hdd yi laptopa dışardan bağlama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
100-150TL'ye satılan hdd kutuları var,hdd içine takıp usb ile laptopa takıyon(3.5" için güç girişide olması gerekli).Yada bir kasa bulup ona atıcan başka yol yok. -
IDE USB, SATA USB çevirici kablolar kullanılabilir, fiyatları 50TL civarıdır. -
Benim hdd büyük ihtimalle sata 2 bunun icin sata usb almam yeterlimi ustteki arkadaş Kutu felan demiş ona gerek var mi ve sata 1 2 3 var bu sata usbler hepsine oluomu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herhangi bir SATA USB işinizi görecektir.quote:
Orijinalden alıntı: Gondorun Vekilharcı
Benim hdd büyük ihtimalle sata 2 bunun icin sata usb almam yeterlimi ustteki arkadaş Kutu felan demiş ona gerek var mi ve sata 1 2 3 var bu sata usbler hepsine oluomu -
Sata usb lerde sata 2.5 sta 3.5 diye ayrim var mi varsa masaustu oldugu icin sata 3.5 usb almam lazim demi 2.5 alirsam olmaz
Kutu ile konvertör kablolar aynı işi görürler, kutuların farkı disklerin içine koyulabilmesi o kadar. HDD SATA 2 ise USB 2 SATA dönüştürücü kablo yeterli olur fakat ileride SATA 3 HDD kullanmayı düşünürseniz USB 2 SATA 3 veya USB 3 SATA 3 kablo tercih edebilirsiniz. USB 3 olanlar biraz daha hızlıdır fakat daha pahalıdır. -
Hdd 3.5 inç onu diyorum
Yanlış terminoloji kullandığınızdan anlatmak istediğinizi yanlış yazmışsınız. 2.5 veya 3 inch fark etmez hepsi konvertör kablolarla kullanılabilir. Konvertör kabloda tek dikkat edilmesi gereken disk'e elektrik sağlayan soketin olup olmamasıdır, soket yoksa disk'i çalıştırmak için adaptör gibi başka bir elektrik kaynağı gerekecektir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X