Şimdi Ara

Eski Bir Oyun Aramaktan yoruldum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski bir oyun arıyorum gelıb drek buraya yazım sanmayın aramaktan yıldım bıttım artık :D Bu oyunu win 98 de oynuyorum böyle hife lifenin haritalarına benzıyordu ama daha buyukdu uzay istasyonu gıbı bıryerdeydık yartık gıbı nobetcıler vardı onları vuruyorduk lazer sılahı gibi birsey vardı galıba doğduğumuz yerden karşıya atlamaya çok uraşıyorum bır turlu atlıyamıyordum sonra arkadan merdivenler arsından bır geciş buldum boruların arsındkı darbı tunelden gıdıyorduk elektrik devreleri felan karanlık bır yerdı nöbetçilere gözükünce beyaz lazerli silahla sizi hemen vurabılıyorlardı iron gıbı bıseydı sımdı belkıde ama emın değil birde başlarken star wars tarzında bir inrosu vardı . Çok ardım yardımcı olabılırsenız çok sevınırım .Birde yürüken sadece silah gözüküyordu.

• win 98 için çıkan starwars oyunları var büyük ihtimalle onlardan biridir şimdi ismi aklımda değil yarın girip yazarım
  • bende arıyorum ama bulabılırsenız harbıden ducınız olurum :D :D
  • keşke onlar olsa arkadaşlar ama malesef değil :D öyle uzun bir isimi yokdu zaten bilgisayarımda 3 oyun vardı bırı outlaws biri blood birde bu hatırlamadığım oyun böyle yuksek bınaların olduğu uzay üssü gibi bir yerdi ve girişteki introsuda starwarsa çok benziyodu ısın kılıcı olan bı adam vardı karter seçerken oyunun basında . silahları yerden alıyorduk bide bölümün biryerinde helikopter binaya yaklaşıyordu yada onun gıbı bırsey
  • outlaws da çok güzeldi ama dediğin oyunu hiç anlamadım :/
  • outlaws where are you marshall :D:D :D ne oyundu bu arda ounu buldum ben bır gun aradım :D :D haploo nun dedi ği gibi starwars serisinden dark kinght 2 :D:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.