Şimdi Ara

eski bir pc :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim eski bir kasam var bunun üzerinde bir kaç değişiklik yapmak istiyorum..ama ne yapabilirim çok bilgim yok..

özellikleri şöyle pc nin;
    mb asus amd m2v-tvm s 940 vga ddr2 pcı
    ram 512 mb 533 mhz ddr2 kingston 2 tane
    cpu amd athlon 64 3800 s 940 2.4 512k
    vga 256 mb asus n7300ge htd
    300 w kasa

mesela ram i 2 ye yükseltsem destekler mi veya çift çekirdekli işlemci filan alsam anakart kaldırır mı ?

yardımcı olursanız sevinirim..

• Anakartta işlemci desteği olarak X2 5200-5600-6000 gibi işlemciler mevcut.Ekran kartı olarak da bütçenize göre 8600GT-HD4650-HD4670-9500GT tarzı kartlara bakabilirsiniz.Ram olayını nasıl yaparsınız bilmiyorum,2 ram slotu olduğu için elinizdeki ramleri satıp 2x1 GB ram almanız gerek,MHz olarak da 533 ve 667MHz ram desteği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverMetal -- 15 Temmuz 2011; 15:53:54 >
  • bios update yaparsanız yeni işlemcilere, remlere uyumlu hale getirebilirsiniz. bence önce böyle yapmalısınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikail13

bios update yaparsanız yeni işlemcilere, remlere uyumlu hale getirebilirsiniz. bence önce böyle yapmalısınız..

heralde dediğin şey kolay bir iş değildir:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbeck

quote:

Orijinalden alıntı: mikail13

bios update yaparsanız yeni işlemcilere, remlere uyumlu hale getirebilirsiniz. bence önce böyle yapmalısınız..

heralde dediğin şey kolay bir iş değildir:)

bios update yapın diyenler bios update nedir nasıl yapılır bilmiyor bu forumdakilerin çoğu.

Bios update bilgisayarın en zor kısımlarındandır.Denersiniz "Aaa ben yaptım lan" dersiniz. 2 gün geçer :"Bileşenlerim yanıyor 90 95 e dayandı yardım edin" diye g*tünden ördek uçar.

Bios update önermem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.