Şimdi Ara

Eski hdd ye sata 3 baglanir mi acilll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Basliktaki gibi ssd aldim bugun geldi 2 tane sata 3 kablom var birini ssd ye bagladim taktim digerinide hdd yaksam olur mu hdd nin suanki kablosu sata2, birsey daha soracam ssd yi sata 1. Hdd yi sata 2 ye mi takmaliyim sizce windowsu ssd ye kurucam hdd depo olarak kullanicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takilir her satayi her sataya takabilirsin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gundogan94

Basliktaki gibi ssd aldim bugun geldi 2 tane sata 3 kablom var birini ssd ye bagladim taktim digerinide hdd yaksam olur mu hdd nin suanki kablosu sata2, birsey daha soracam ssd yi sata 1. Hdd yi sata 2 ye mi takmaliyim sizce windowsu ssd ye kurucam hdd depo olarak kullanicam

Takabilirsin birşey olmaz.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Kardeşim iyi akşamlar öncelikle, ben ssd yi taktım hdd de takılı fakat benim hdd de windows yüklü format atarken hdd çkar ssd yi ahci modunda format at felan diyorlar sonra hdd baglayabilirsin demişlerde ben hdd yi 0 layıp sadece depo olarak ssd yede windowsu programları ve 1 2 oyun atmak istiyorum,acil yardım edebilir misin aşamalı olarak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gundogan94

Kardeşim iyi akşamlar öncelikle, ben ssd yi taktım hdd de takılı fakat benim hdd de windows yüklü format atarken hdd çkar ssd yi ahci modunda format at felan diyorlar sonra hdd baglayabilirsin demişlerde ben hdd yi 0 layıp sadece depo olarak ssd yede windowsu programları ve 1 2 oyun atmak istiyorum,acil yardım edebilir misin aşamalı olarak

Neyi anlatacağım ben sana şimdi
  • fark yapmaz tak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATA 3 MÜ YOKSA SATA 2 Mİ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.