Şimdi Ara

eski iphone fiyatları düşecek diyenler cevaplasın (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
9.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya yenisini klonlayamazsan ne yapacaksın kendine özel klonlama mı geliştireceksin ...

yani sen şu anki duruma göre düşünüyorsun biz ,ise geleceğe ve norml olması gerekenlere göre konuşuyoruz..

quote:

Orjinalden alıntı: Larkyn

quote:

Orjinalden alıntı: v01kan

Ş U G E R Ç E Ğ İ K E S İ N L İ K L E A T L A M A Y A L I M .....................yalnız bir de şu gerçeği atlamamak lazım ... şimdi insanlar aldıkları iphone u kayıt ettirmek için ya kendilerin ya tanıdıklarının pasaportlarını kullandılar ve kayıtlı telefona bulaşmış pasaport sayısı çok fazla oldu... yani artık teni iphone larını kaydettirebilecek pasaport bulmak ta zorlaştı ... çünkü yeni çıkan kanuna göre yurt dışından en çok 1 ay içinde gelmiş olanların ve 2 yıl içerisinde pasaportlarına telefon kayıt ettirmemiş olanların pasaportları ile kayıt işlemi geçerli olabiliyor. türkiyede yaklaşık 350 bin kayıtlı iphone olduğunu okumuştum ve bu da az bir sayı değil... yani iphone çılgınlığına bulaşmış olanların tamamı pasaport kontenjanlarını doldurdular ve birçoğu da iphone 3g alırken kayıt ettirebilir miyim sorusunu kendilerine soracaklar .... büyük bir çoğunluk ta kayıt ettirecek pasaport bulamamaktan dolayı alamayacak ... eski iphone lara devam edecekler ... bu da iphone 1. nesillerin fiyatlarının çok fazla güşmemesine neden olabilir türkiyede malesef .....

katılmıyorum. ben kaydettırmedım ıphonelarımı. eski tellerimin imeilerini klonladım

• son fiyatlardan haberi olanlar lütfen yazsın ozaman atıp tutuyordunuz şimdi nerdesiniz :)

iphone 3g 199 usd den satılıyor nerde 100 ytl ye ilk nesil iphone lar ben göremiyorum hala...
  • Ben ayda 120 ytl nin altında bir sabit ucretlı sozleşme olacagını zannetmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xendaba

son fiyatlardan haberi olanlar lütfen yazsın ozaman atıp tutuyordunuz şimdi nerdesiniz :)

iphone 3g 199 usd den satılıyor nerde 100 ytl ye ilk nesil iphone lar ben göremiyorum hala...

gg deki fiyatlar yaklaşık şöyle:

1.nesil 8gb ler 900den filan gidiyor 16 gb ler ise 1000ytlyi aşmış durumda 1150 civarı gideni de gördüm

tabi kullanılmış olup olmadıklarına göre fiyat farkediyor epey

örnek :http://urun.gittigidiyor.com/IPHONE-16GB-KUTUSUNDA-VE-0_W0QQidZZ11551891

verdiğim linkin bitiş süresi 3 saat civarı ve fiyat 1126 ytl dir kaçtan kapanır bilemem

199 dolar olan :) :) yeni nesil 3G ler ise 1500-2100 arası ama çoğunlukla 2000e yakın gidiyor

sahibindene bakmadım epeydir oraya da bakan varsa yazsın

ben de hala arıyorum100 ytl'ye 1.nesil bulursam 2. hatta 3.hattım olarak kullanıcam zaten 1 tane 1.nesil kullanıyorum hala büyük keyifle

sanırım enaz 1 sene daha beklemeleri gerekecek 100 ytl'ye düşecek diyenlerin

taaki iphone önümüzdeki sene 1-2 yeni nesil daha çıkardığında

edit:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spider1 -- 3 Ağustos 2008; 7:43:23 >

• Son zamanlarda piyasayı dolaştınız mı bilmiyorum?
    Hiç bir yerde Iphone 8GB veya 16GB ikinci el olarak yok.
    Sıfır almaya kalkarsanız fiyatlar şöyle;

8GB: 1250 YTL
    16GB: 1500 YTL

Doğubankta ikinci el 16GB piyasası 1000 YTL yi geçmiş vaziyette. 800 den aşşağıya 8GB bulmak çok zor.

Bundan bir-iki ay önce 16GB Iphone'uma 600 YTL yi çok göre kadıköy esnafı şimdi 800'e almak için sıraya girdiler.
  • Gittigidiyor'a sahibinden.com a bakarsak bu iş olmaz.Orada uyanık satıcı ve saf alıcı çok,herkes kafasına göre fiyat çekiyor.1000 liraya 8GB'ı alan da gördüm.

İzmir'de ilk nesillerin fiyatı düştü(en azından benim gördüğüm yerde durum buydu),hatta genelde de düştü.Forumda 500'e 8GB lık modeli satan var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

Gittigidiyor'a sahibinden.com a bakarsak bu iş olmaz.Orada uyanık satıcı ve saf alıcı çok,herkes kafasına göre fiyat çekiyor.1000 liraya 8GB'ı alan da gördüm.

İzmir'de ilk nesillerin fiyatı düştü(en azından benim gördüğüm yerde durum buydu),hatta genelde de düştü.Forumda 500'e 8GB lık modeli satan var.

Dostum nerede gördüysen söylede bizde alalım oradan ama GG veya başka yeri örnek vermem herkesin kolayca bakabileceği yer olması genelde normal iyasada orada belli ediyor kendini

2 ay evvel 8 gb 750-800 e bulmak mümkündü şimdi ise sıfır bulmak zor, ki fiyatı 900 e alabilrsen ii

yani 2 ay evvel atıp tutanlar şimdi o prefösörlük taslayanlar çok iyi görmüş olurlar umarım ..

• quote:

Orjinalden alıntı: xendaba

quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

Gittigidiyor'a sahibinden.com a bakarsak bu iş olmaz.Orada uyanık satıcı ve saf alıcı çok,herkes kafasına göre fiyat çekiyor.1000 liraya 8GB'ı alan da gördüm.

Dostum nerede gördüysen söylede bizde alalım oradan ama GG veya başka yeri örnek vermem herkesin kolayca bakabileceği yer olması genelde normal iyasada orada belli ediyor kendini

2 ay evvel 8 gb 750-800 e bulmak mümkündü şimdi ise sıfır bulmak zor, ki fiyatı 900 e alabilrsen ii

yani 2 ay evvel atıp tutanlar şimdi o prefösörlük taslayanlar çok iyi görmüş olurlar umarım ..

haklısın katılıyorum

• gecen hafta carsamba kadıköy yazıcıoğlu ve dogubank'ın altını üstüne getirdim
    sıfır iphone kesinlikle YOK...neyse ederi 100-150 lira fazla vericem dememe ve pesin para cıkarmama ragmen YOK
    2. eller ise neredeyse ucmus 16gb olana 1100lira fiyat cektiler
    8gb ise temizlige göre 800-900 arası gidiyor
    ben buldugum en temiz 2. el 8gb cihazı 820 liraya alabildim (dogubanktan)
    maça yetismem gerektigi icin pazarlık etmedim direk aldım canıma tak etmisti cünkü bu iphone mevzusu
  • İyi de benim anlamadığım 2. fiyatları uçmuş deniyor da hiç forumun 2. el bölümüne uğramıyorsunuz anlaşılan....

Şuan kayıtlı 8gb'lar maksimum 700-750'e satılıyor, kimisi 700'den de aşağıya satıyor...

Yani paranıza yazık,ordaki kazıkçılara pabuç bırakmayın lütfen...
  • kredi kartı,taksit vs gibi olaylar var mı bu 2. el bölümünde ki arkadaslarda?
    kaç kişi peşin parayla alışveriş yapabiliyor ki bu rakamlarda?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.