Şimdi Ara

Eski iPhone'lar Hala Çok Popüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mixpanel'in verilerine göre iPhone kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu hâlâ küçük ekranlı eski modelleri kullanıyor. Kullanıcılar 4 inçten vazgeçemiyor gibi.

Apple, iPhone 6 ve iPhone 6S Plus modelleriyle beraber uzun zamandır dile getirilen 'büyük ekranlı iPhone' beklentisini yerine getirmişti bildiğiniz gibi. Bu durum birçok iPhone kullanıcısını memnun etse de tek elle kullamına önem veren bazı kullanıcılar bu değişiklikten memnun olmamıştı.

iPhone 5 modellerinin kullanım oranları dikkat çekiyor.
    Bugün itibarıyla Mixpanel'in paylaştığı iPhone kulllanım verilerine göre şu anda iPhone kullanıcılarının %38'si iPhone 6'dan önceki modelleri kullanıyor. Daha derine inecek olursak 4 inç iPhone modelleri (5s, 5c, 5)%32 seviyesindeyken, 3.5 inçlik modeller (4, 4s ve gerisi) %5.7'lik bir dilimi kapsıyor.

Her ne kadar yapılan anketler insanların artık büyük ekranlı akıllı telefon istediğini gösterse de, bu verilerle birlikte tek elle rahatça kullanılabilen küçük telefonlara olan ilginin de pek azımsanmayacak seviyede olduğunu görüyoruz.

iPhone 5se de küçük olacak!
    Bir süredir teknoloji dünyasında dönen dedikodular Apple'ın yakın zamanda tanıtacağı iPhone 5se modelinin de 4 inç ekranıyla küçük akıllı telefon isteyen kullanıcılara hitap edeceğini gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurcuHale -- 22 Şubat 2016; 8:59:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Enayi cok yapin sürün piyasaya ....
  • 5s 1500 TL 6 2500 TL bu yüzden hala 4 inçten vazgeçemiyoruz.
  • Bunun sebebi, büyük ekran ile alakası yok diye düşünüyorum. iPhone 6 ve 6s ile heyecan verici yenilikler gelmedi. Telefon satış rakamlarının büyük çoğunluğunu Amerika oluşturuyordur diye düşünüyorum. Satışların çoğu operatör sözleşmeli satışlar oluyor. 5s kullanıcılarının sözleşmeleri bitince, büyük ihtimal iphone 7 serisine geçiş yapacaklardır.
  • ilk çıktıgında bende eskiler daha kullanışlı demiştim fakat 6 alınca diğerkerinden cok daha kibar ve kullanışlı oldugunu anladım plus değil tabiki ama 6 genelde çok güzel
  • O değilde cidden bu4s müthiş telefon tasarım falan süper keşke onun gibi çıksa yeni ıphonelar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.7'lik dilimdeyim. Bunun sebebi de 3,5 inçe bayılmam değil büyük ekranların anormal pahalı olması.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski Wallpaper'lar Neden Yok?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sevdiğimden değil pahalı olduğundan geçemiyorum
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Evet. Şık, sağlam, çelik kasa, malzeme kalitesi üst düzey. Donanım eski sadece.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.