Şimdi Ara

ESKİ İŞLEMCİYİ DEĞİŞTİRMEK MÜMKÜN MÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Herkese keyifli Pazarlar diliyorum. Konuya geçmeden önce NickName'm için üzgünüm... Diğer hesabımı zaten bir çoğunuz biliyordur fakat bir kaç sorundan dolayı hesabıma giriş yapamadım. Bende eski hesaplarımdan bir tanesine geçiş yaptım. NickName değiştirmek için başvuruda bulundum en kısa zamanda düzelteceğim bunu .d

Neyse konuya gireyim hemen... Kardeşimin Toshiba marka laptopuna performans artışı yaşaması için yeni işlemci takmak istiyorum. Fakat bir işlemci almadan önce size danışmanın mantıklı olacağını düşünerek konu açma gereğinde bulundum. Laptopun tüm özelliklerini 3 ayrı programdan alarak sizinle paylaşıyorum. Dilerseniz elle de yazabilirim.

SandyBridge HM65 988B-rPGA Normalde anakart bu ve mevcut işlemcide B960 (sandybridge)

Fakat; Daha detaya girdiğimde intel 6 series/C200 series Chipset Family 6 olduğunu görüyorum.

CPU-Z ye ait bilgiler...

AİDA64 e ait bilgiler

SPECCY e ait bilgiler...

Buda aygıt yöneticisindeki intel 6 series/C200 series Chipset Family 6 ibaresi

Arkadaşlar Hangi İşlemciyi alırsam sorun yaşamadan kullanırım ve daha doğru hangi işlemcileri alabilirim. Biosumda gerçekten cok eski. 2012 gözüküyor. Cevaplarınız için şimdiden cok teşekkürler.. Daha fazla bilgi isteyen olursa paylaşabilirim. Şu an cihazın içini acıyorum işlemci yuvasınıda göstermek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoruoynayan7 -- 29 Kasım 2020; 19:33:30 >

• @eskibirkurt Şef burası

• https://www.cpu-upgrade.com/mb-Intel_(chipsets)/HM65_Express.html

takabileceğin işlemcilerin listesi.

bunlardan örnek olarak

i7-2630QM

i5-2430M

olabilir. ikiside sahibinden.com da mevcut. işlemci takmadan önce mevcut soğutmanın düzgün çalıştığından emin olman gerek. birde laptopun bios güncellemesini yapman gerekebilir. bios güncellemesini yapabilmen içinde düzgün çalışan bir laptop piline ihtiyaç duyabilirsin.

notebook modeline göre bios nerede onada birazdan bakıp bu mesajı editleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 29 Kasım 2020; 19:57:28 >

• ESKİ İŞLEMCİYİ DEĞİŞTİRMEK MÜMKÜN MÜ

Şef işlemci yuvası bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ESKİ İŞLEMCİYİ DEĞİŞTİRMEK MÜMKÜN MÜ

Buda anakart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.