Arkadaşlar Herkese keyifli Pazarlar diliyorum. Konuya geçmeden önce NickName'm için üzgünüm... Diğer hesabımı zaten bir çoğunuz biliyordur fakat bir kaç sorundan dolayı hesabıma giriş yapamadım. Bende eski hesaplarımdan bir tanesine geçiş yaptım. NickName değiştirmek için başvuruda bulundum en kısa zamanda düzelteceğim bunu .d Neyse konuya gireyim hemen... Kardeşimin Toshiba marka laptopuna performans artışı yaşaması için yeni işlemci takmak istiyorum. Fakat bir işlemci almadan önce size danışmanın mantıklı olacağını düşünerek konu açma gereğinde bulundum. Laptopun tüm özelliklerini 3 ayrı programdan alarak sizinle paylaşıyorum. Dilerseniz elle de yazabilirim. SandyBridge HM65 988B-rPGA Normalde anakart bu ve mevcut işlemcide B960 (sandybridge) Fakat; Daha detaya girdiğimde intel 6 series/C200 series Chipset Family 6 olduğunu görüyorum. CPU-Z ye ait bilgiler... AİDA64 e ait bilgiler SPECCY e ait bilgiler... Buda aygıt yöneticisindeki intel 6 series/C200 series Chipset Family 6 ibaresi Arkadaşlar Hangi İşlemciyi alırsam sorun yaşamadan kullanırım ve daha doğru hangi işlemcileri alabilirim. Biosumda gerçekten cok eski. 2012 gözüküyor. Cevaplarınız için şimdiden cok teşekkürler.. Daha fazla bilgi isteyen olursa paylaşabilirim. Şu an cihazın içini acıyorum işlemci yuvasınıda göstermek için. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoruoynayan7 -- 29 Kasım 2020; 19:33:30 > |
Bildirim