Şimdi Ara

Eski Kız Arkadaşımla İlgili Cezalandırılıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5 ay kadar önce kız arkadaşımdan ayrıldım. Çok severek ayrıldım, aşıktım ama o ayrıldı ve bitti.
    Arkadaşlar benim değişik bir derdim var. Ben onu unutmak yoluma devam etmek istiyorum hayattan keyif almak istiyorum. Ama olmuyor arkadaşlar ben onun ne yaptığını hissedebiliyorum. Gözümde durduk yere bir mekan beliriyor mesela, bakıyorum orada check in yapmış. Veya öğreniyorum bir şekilde orada olduğunu. Sırf bunun için tüm sosyal ağlardan kaldırdım ne yaptığını ettiğini görmeyeyim diye. Ama çok ortak arkadaşımız illa ki birisiyle ortak paylaşımı oluyor. Bugün işteyken gözümün önünde çatala saplanmış salatalık belirdi. Yemin ederim ki bugün instagrama girdim bir arkadaşla kahvaltıya gitmişler ve fotoğrafta çatala salatalık saplı. Bıktım usandım arkadaşlar kurtulmak istiyorum her gece dua ediyorum. Bu ceza gibi bir şey resmen. Sizden yardım isteyebileceğim bir şey olsa keşke. Ama yok, belki sırf işin büyüsü bozulur diye anlatıyorum. Belki rahatlatır.

• Çok seversin, ilgilenirsin bunaltma der, ilgilenmezsin sen beni sevmiyorsun der. Ne yapacağını şaşırırsın. Bir an gelir öyle içten sarılır ki sana. Anlarsın nasıl sevdiğini. O an bitmesin istersin. Sonsuza kadar öylece kalmak istersin onun sıcaklığında. İstese dünyaları verirsin ona. Sonra ikimizi çok uzak hissediyorum ayrılalım der. Bunu yanındayken değilde, sen gurbete gideceğin günü tam otobüse binmişken söyler hayırlı yolculuklar demek yerine. Mal gibi kalırsın ortada. Otobüsün içinde gözyaşların içine akar ağlayamazsın. Gurbettesindir. Anılara kaptırırsın kendini. Sinirlenirsin bazen duvarları yumruklarsın. Tebessüm edersin bazen yüzü gözünün önüne gelir. Sevdiğindir. Tüm sosyal ağlardan silersin onu, numarasını da silersin. Unutmaya başlarsın yavaştan. Hatıralar artık silik siliktir. Anımsayamazsın bile. Unuttum sandığın sevdiğin bir gece rüyana gelir. Rüyanda onla birlikteyken geçirdiğiniz günleri görürsün. O rüya bitmesin istersin. Sonra uyanırsın. Yine hatırlatır kader sana. Gözünden akan damlayı silersin. Sonra yine mal gibi halıya bakar durursun, hayale dalarsın.

• Başka bir kız bul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kinross kullanıcısına yanıt
    İçim dağlandı şerefsizim.
  • Muhtemelen çaresi o ama ben bir süre kafam rahat, kendi başıma keyif alarak yaşamak istiyorum. Bu yaptıklarını hissetme olayı olmasın bana yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

İçim dağlandı şerefsizim.

Arkadas konu acinca bende yaziverdim, derlenmissem demekki

• O zaman instagramı da kapatman lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cenlipos kullanıcısına yanıt
    Ben instagramı çok seviyorum, fotoğraf çekmeyi çok severim ama üniversitede sınıf arkadaşımdı o yüzden ortak arkadaşımız çok fazla.
  • Şakir kendini eve mi kapatıyorsun?Bu gereksiz kafa takmalarına ileride güleceksin belki hatırlamayacaksın bile ama biraz arkadaşlarınla bol vakit geçir eğlenmeye bak.Her daim kafana takarsan olmaz bu iş.Gerek yok kendini ve aileni üzmeye ipe sapa gelmez birisi için.
    Spor yapabilirsin,arkadaşlarınla hamama gidebilirsin,bir gün alışveriş merkezinde gezebilirsin,bir gün oyun oynayabilirsin,bir gün kitap okuyabilirsin.Kendini boşta bırakmayacaksın.Al sana 1 haftalık program.
  • Sallama gördümde böylesini götmedim arkadaş otururken gözünün önüne çatala saplı hıyar gelmiş sonra bi bakmış instagrama hıyar var gerçekten psikolojin bozuk

• neden hayatında bu kadar birini önemsiyorsun? kendine değer ver biraz olur mu bunu dene gerçekten senin olmak istememiş gitmiş, bu kadar basit neden kendinden vazgeçiyorsun! hayatta çok daha gerçekten önemli olan ve seni mutlu edebilecek şeyler var başka insanlar var bunu gerçekten anladığında umarım geç olmaz.

abi sen nasıl bir keder nasıl bir psikoloji yaşıyorsun kendine yazık cidden...
    @Kinross
  • Sakin ol hayatı yaşa yokmuş gibi davran birgün mutlaka geçer bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: dontspeak00

neden hayatında bu kadar birini önemsiyorsun? kendine değer ver biraz olur mu bunu dene gerçekten senin olmak istememiş gitmiş, bu kadar basit neden kendinden vazgeçiyorsun! hayatta çok daha gerçekten önemli olan ve seni mutlu edebilecek şeyler var başka insanlar var bunu gerçekten anladığında umarım geç olmaz.

@Kinross

Kardesim bunlar gecmiste kalanlar. Yazdiklarim kisa bir ozetti sadece. Daha sonrasinda ben gurbetten dondugumde tekrar bi iliski durumu oldu ayni sahisla. Yine sevgili moduna donmek istedi. Bende aynisini yaptim ve aramiz cok iyiken "ikimizi cok uzak hissediyorum. Ayrilalim" dedim ve cekip gittim. Kederli veya mutlu anilar. Adi ustunde ani. bunlari yasadigim icin kendimi yipratmiyorum. Iyide olsa kotude olsa bunlari yasamak yinede guzeldi.

• hocam bellki klasik konuşcam ama bunlar dışında yapacağın şey varmı bilmiyorum . kendini spora ver .. kendini geliştirmeye çalış paranı kıfayetlere harca.. kız arkadaş edin ama hepsine sevgili olma gözüyle bakma. muhabbet edeceğin arkadaşlarını çoğaltmaya çalış . çevreni geliştirmeye çalış.. canın her sıkıldığında kendini hırslandır kendini nasıl geliştirebileceğini düşün. yatırım yap kendine
  • başkasıyla olman gerekli. sevgili olamıyorsan o zaman bir süre parayla takıl. iyi gelir unutursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinross

quote:

Orijinalden alıntı: dontspeak00

neden hayatında bu kadar birini önemsiyorsun? kendine değer ver biraz olur mu bunu dene gerçekten senin olmak istememiş gitmiş, bu kadar basit neden kendinden vazgeçiyorsun! hayatta çok daha gerçekten önemli olan ve seni mutlu edebilecek şeyler var başka insanlar var bunu gerçekten anladığında umarım geç olmaz.

@Kinross

Kardesim bunlar gecmiste kalanlar. Yazdiklarim kisa bir ozetti sadece. Daha sonrasinda ben gurbetten dondugumde tekrar bi iliski durumu oldu ayni sahisla. Yine sevgili moduna donmek istedi. Bende aynisini yaptim ve aramiz cok iyiken "ikimizi cok uzak hissediyorum. Ayrilalim" dedim ve cekip gittim. Kederli veya mutlu anilar. Adi ustunde ani. bunlari yasadigim icin kendimi yipratmiyorum. Iyide olsa kotude olsa bunlari yasamak yinede guzeldi.

son cümlen gerçekten etkiledi beni ve ne olursa olsun bu yaşanılanlar güzel, tadında olunca tabi ki...

• Unut, başka birini bul diyenleri aldırma demesi kolaydır.

• Arkadaşlar çok sağolun. Zaten hemen hemen dediğinize yakın bir hayatım var, haftanın 3-4 gecesi dışarıdayım, arkadaşlarım var, çalışıyorum araştırma görevlisiyim o da vakit geçirtiyor. Benim amacım da aynı sizin dediğiniz gibi yapmak, aktivitelere dalıp unutmak. Ama pisişik yanı güçlü biriyim sanırım. Mesela çalışırken bir boşluk oluyor dalıyorum sonra birden geliyor hissediyorum, o an nerede olduğunu, biliyorum yani. Ve doğru çıkarsa da içim bunalıyor, istemiyorum çünkü, unutmamı engelliyor. Artık kendimi piskolojik yönlendiriyorum gelse de önemseme, canını sıkma amaaan diye. Yakında bu da geçerse çok rahatlıycam.
  • arkadaşım benzer durumları tahmin edebiliyorum ki aramızdaki bir çok insan yaşamıştır. bende mesela çıktığım kız bana yalan söylemişti ayrılmıştım fakat severek ayrıldım 1 yıl olmasına rağmen. sonuçta güvenimi yitirdi beni çok soğuttu kendinden ama hala seviyordum. ondan ayrılınca başka bir kız buldum ve ona dair hiç bir şey kalmadı aklımda tamamen silindi. mesela ilk ayrıldığım zamanlar diyordum ki acaba nerde napıyor acaba kimle ne konusuyor acaba biriyle buluştu mu sevgili oldu mu samimiyet kurdu mu vesaire. bu durum yeni birini buluncaya kadar devam eder emin ol. ta ki yeni birini bulduktan sonra o his kalmaz içinde. şimdi sen dersin belki çok seviyorum başkasıyla yapamam mutlu olamam falan ama öyle düşünme. söylediklerime kulak as başka birileriyle konuşmaya başla kafa dağıt zamanla samimiyet kur artık eski sevgilini değil o samimi oldugun bişeyler hissetmeye başladığın kişiyi düşüneceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavalry123

arkadaşım benzer durumları tahmin edebiliyorum ki aramızdaki bir çok insan yaşamıştır. bende mesela çıktığım kız bana yalan söylemişti ayrılmıştım fakat severek ayrıldım 1 yıl olmasına rağmen. sonuçta güvenimi yitirdi beni çok soğuttu kendinden ama hala seviyordum. ondan ayrılınca başka bir kız buldum ve ona dair hiç bir şey kalmadı aklımda tamamen silindi. mesela ilk ayrıldığım zamanlar diyordum ki acaba nerde napıyor acaba kimle ne konusuyor acaba biriyle buluştu mu sevgili oldu mu samimiyet kurdu mu vesaire. bu durum yeni birini buluncaya kadar devam eder emin ol. ta ki yeni birini bulduktan sonra o his kalmaz içinde. şimdi sen dersin belki çok seviyorum başkasıyla yapamam mutlu olamam falan ama öyle düşünme. söylediklerime kulak as başka birileriyle konuşmaya başla kafa dağıt zamanla samimiyet kur artık eski sevgilini değil o samimi oldugun bişeyler hissetmeye başladığın kişiyi düşüneceksin

Çivi çiviyi söker kuralına kesinlikle katılıyorum. Herkes aynı duyguyu yaşıyor. İlk zamanlar bazen intiharın bile eşiğine gelen düşünceler 3-5 ay sonra hele ki başka biri hayatımıza girince unutulup gidiyor. Hatta kırıntısı bile kalmıyor.

Hayatın kuralı bu. Ve gerçekten bu bir ilaç. Kullanmamız gerektiğini düşünüyorum. 3 günlük dünyada ve üstelik hiç haketmeyen insanlar için herşeyden değerli kendi bünyemizi harap etmenin anlamı yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.