Şimdi Ara

Eski konu dışı zamanları..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu dışının eski bir üyesi olarak,2010 ve 2013 yılları arası forum'u aktif kullanmış biri olarak konuya giris yapmak istiyorum, eskiden benim forumda aktifim olduğum hatırladığım seneler 2010-2013 arasında ki yıllar da konu dışında buluşma etkinlikleri olurdu.Konu dışındaki insanların olduğu whatsapp grubu kurmuştuk o zaman 10 11 kişi vardı grupta sohbet gırgır goygoy falan buradaki bir kaç kişiyle buluşmalar yapmıştık yeni insanlar tanıyordum güzeldi. eskiler bilir belki, Citizenle mangal keyfi, Citizenle kadıköy de buluşma, Citizenle maç keyfi vs vs, Hatta bunlarin birisine katılmıştım. Yani o zaman ki yapılan buluşma konularına bakıyorum herşey daha doğal daha güvenli daha samimi gözüküyor.

Ayrıca; bu gun you tubede whyshy adlı eski sosyal deney temalı içerik kanalının videolarına baktım biraz taa 2014 2015 lerdeki sokaklar da şakalarlalar yapılmış, ufak trollemeler, videoda kadıköy meydanda ki insanları şakalıyorlar. O zaman ki istanbul daha bi mutlu geldi gözüme insanlar da tedirginlik kaygı stres şuankinden kat kat az gibi hissettim.

Bana göre 10 sene önce ki forum ve gerçek hayat daha güzeldi.

Sizce eskiye göre şimdi ki zaman neden daha stresli daha kaygılı insanlar daha mutsuz gibi ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayat yaşanmaz hale geldi, kimse mutlu değil, ve mutluymuş gibi davranmak da fazla yorucu, eskiden ben de buraya girip kafa dağıtırdım, artık buraya girmemin tek sebebi can sıkıntısı, genelde takıldığım Reddit communityleri aktif değil ben de vakit geçsin diye bakıyorum, ama ateşin etrafında toplanan evsizlerin muhabbeti gibi bir ortam var, her gün aynı kişiler, aynı konular, aynı espriler, eğlenceli ve güzel konu da yok, bitek @01001101 hocamın açtığı konular bilgilendirici ve ilginç oluyor, onun dışında ortam çöp

• ZillaKami kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam o senin güzel düşüncen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZillaKami kullanıcısına yanıt

Burası artık ateşin başında toplanan evsizler gibi, üyeler birer birer eksildikçe buralar iyice ıssız sokaklara dönüşüyor

• Hayat bitti hocam yaşamıyoruz sürünüyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • izayoi kullanıcısına yanıt

Durum kötü hocam

• NatAlinova üyelerin mesajlarını ve konularını kafasına göre sile sile forumu bitirdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski konu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki 2013 sonrası bu bahsettiğim eski zamanda ki samimiyet espiriler 2013 sonrası da varmıydı bu forum da ben 2013 sonrası girmedim pek o yüzden soruyorum

• razor342 R kullanıcısına yanıt

Belki birkaç yıl daha devam etmiştir.

Eski konu dışı zamanları..
  • Yontmataş ile 31. mangal etkinliği düzenledik 1 kişi bile gelirim demedi. Biz de iptal etmek zorunda kaldık.

• https://forum.donanimhaber.com/donanimhaber-31-buyuk-mangal-organizasyonu-05-01-2024-pazar--160339166

İşte hüsranın konusu. Valorant sever oğlu bile geleckti oysaki yosuntaşının.

• nerede o eski konular :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.