Arkadaşlar.50 bine yakın bütçem var. Otomatik araba almak istiyorum. Bu paraya 2000 model altı var hep. Alacağım araba illa sorunlu mu olacak? İşe gidip gelmek için kullanacağım. Performansı, boyası, değişeni falan umurumda değil. Bana sorun çıkarmasın yeter. Çok mu zor acaba bu bütçede araba bulmak? Bir de diyelim ki aldığım arabada sorunlar çıktı. ilerisi için 10 15 bini gözden çıkarmış olsam bu para arabanın tamiri için yeterli olur mu yoksa harcayacağım paranın sınırı yok mu çok daha fazla masraf da çıkarabilir mi? Eski model otomatik tecrübesi olanların tecrübelerinden yararlanmak isterim. |
Eski Model Otomatik Araba

-
-
Hocam bu fiyatlara tavsiye edilen arabaların çoğu japon arabası onlara bakarak alabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çıkarır hocam hiç bulaşma paranla rezil olursun ev iş arası ne kadar uzakmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence kesinlikle bu riski almaya değimez
golf 3 otomatik kullandık yaklaşık 2 sene başımıza gelmeyen kalmadı
şanzıman bi kere arıza verdi mi bi daha ayar tutmadı, otomatik şanzıman ustasıyım diyen ustalar daha da mahvettiler arabayı
adama götürdük şu şu değişcek parca gelcek dedi 4 küsür bin lira(tabii şu an cok daha pahalıdır muhtemelen) verdik denddi olmadı vs vs sonra yapamadı
başka biri şanzıman beyninden dedi yaptı 3 kere bozuldu yine vs vs
yaklaşık 10 bin lira masraf yaptık sonra sattık
ayrıca parçasını bulma konusunda da şanzıman açısından sıkıntı yaşarsınız, ve tüm bunlar yaşanırken yaşayacağınız psikolojik sıkıntı da cabası
yolda giderken ha bozuldu ha bozulacak yine diye kullanıyoduk biz maalesef
o bütceye manuel araba alın bence hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHADOW -- 8 Kasım 2021; 22:10:53 > -
O yaştaki arabalarda otomatik olmasından bağımsız olarak masraf bitmez. Mevzu beklenti. Yani her yerini yaptıracağım derseniz yetişemezsiniz, bazı kusurlarını görmezden gelip yolunuza bakarsanız geçinip gidersiniz.
-
Otomatik çok şart değilse Manuel alın hocam. En azından bir nebze yolunuz daha az düşer sanayiye.
1.5 Civic otomatik alın.
Km, boya, değişene takılmayın. Motor, şanzıman, yürüyen baktırın. Sürün. Yağ, filtre bakımlarını yaptırın. Sorunsuz binersiniz. Ufak tefek masrafları çıkabilir ama öyle çok masraflı olmaz.
1.6 lar biraz elektronik olduğundan sorun çıkarma ihtimali yüksek. 1.5 eski usul karbüratörlü. Motorları sağlam. Şanzıman yağını değiştirin binin. 5 fazla verin orjinal alın mutlaka.
Arkadaşlar, ayağımda problem var. Bu yüzden otomatik almak zorundayım. Hiç mi böyle eski model otomatik alıp da memnun olan yok :)?
-
Piyasada yer edinmiş tam otomatik araç bakmanızı tavsiye ederim, corsa swing almıştım 1997
model çok fazla masraf çıkarmamıştı, parçasıda kolay ve ucuza bulanabiliyor
-
tanıdıkta eski model bi fiat panda vardı otomatik, hem yolda bıraktı hem bir ton masraf açtı hem de zararına satmak zorunda kaldı, tavsiye etmem.
-
Hyundai accent namı diğer yumurta kasa alabilirsin. 2 sene kullandım. Tam otomatik sorunsuz bi şanzıman bence. Tabi almadan önce otomatik şanzıman ustasına baktır. Vites geçişlerinde vuruntu yoksa sağlamdır.
Edit: bu araçların göğsü kırıktır. Sağlam olanını görmedim. Kronik yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiru5 -- 10 Kasım 2021; 1:23:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de Hyundai Accend Admire tavsiye ederim. 4 İleri tam otomatik vitesi taş gibi sağlam ve sorunsuzdur, tamir gerekirse de diğer otomatiklere nazaran çok uygundur. Ayrıca otomatik şanzuman harici, aracın kendisi de, sorunsuzluk abidesidir.
-
mazda bakabilirsiniz , hor kullanılmamış ellenmemiş mazda taş gibidir
-
valla kardeşim toyota corolla otomatik 97 98 model 50 60 bin e bulabilirmisin bilmiyorum bir tanıdık nissan micra aldı 15 20 lira masraf çıkardı şanzıman yada şanzuman hangisi doğru ise o gitti yok orası yok burası derken baya masraf çıkardı arabayı alacaksan iyice baktır motor mekanik yürüyen kaporta çok da önemli değil o yaşlarda araç için bence
-
1.5 civic için bir oy da benden. 8 sene ben, 2 sene abim toplamda 10 sene kullandık 94 model arabayı. 380 bine yaklaşan arabada şanzıman daha işlem görmedi. Motor da benim acemiliğimden conta yakmıştı, yoksa büyük ihtimal motor da açılmayacaktı.
Eski arabalarda önemli nokta biniciden almak. Araç bakımlı olursa sürprizleri daha az külfetli olur.
-
Eski araba otomatikleri çok konforlu olmasada çok daha sağlamdır
Daweoo marka düşünebilirsin o fiyatlara en iyilerinden biri o opel parçaları uyumlu olduğu içinde parça sıkıntısı yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
astra f almada ne alırsan al
-
astra f otomatikde ne gibi sorunlar yaşadınız hocam
manuelleri sorunsuz oluyor diye seviliyor genelde
-
Paranızla yatırım yapın. 50 bine alınacak arabanın derdi bitmez. Uğraşırsınız. Dert sahibi olursunuz.
Benzer içerikler
- sarı ışıkta geçmenin cezası var mı
- dunlop lastik yorumları
- matador lastik yorum
- hyundai i10 kronik sorunları
- motordan gelen hava kaçırma sesi
- nissan murano
- opel corsa elektrikli fiyat
- bmw jeep 2024
- byd u8
- kia picanto 2024 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X