|
Eski müzik setini Led tv'ye baglamak (2. sayfa)
-
-
-
Aynı şekilde , telefon bilgisayar tablet bağlayınca sorun oluyormu, temizmi çalışıyor.
Setin sesi %60-70 açıkken, kabloları convertera takmayınca , ses yapıyormu.
Converteri fişe taktığıniz anda ses başlıyorsa, pil batarya ile çalıştırmayı deneyin, + -- dikkat edin.
TV de kulaklık çıkışı varsa, ordan uygun kablo ile bağlantı yapın deneyin, TV de optik 5.1 vermez kulaklık gibi 2.0 çalışır diye biliyorum,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim. Sorunu çözmek için gerçekten adım adım gitmek gerekiyor. Tuner girişiniz yok demektir. Demek ki dahili radyo var. Televizyondan optik çıkışı, optik girişi olan başka bir cihaza bağlamayı deneyin, yoksa ödünç almayı deneyin. Sonuç olarak
- TV'nin optik çıkışı
- Optik kablo
- Dönüştürücü
- RCA kablo
- Müzik setinin girişleri (biri veya hepsi)
Bu beşinden birinde sorun var. Hangisi olduğunu anlayabilmek için başka bir sistem üzerinde/başka bir sistemle ayrı ayrı denemekte fayda var.
-
Dvd player var onu deneyeceğim, optik girişi var. Yeni annemlerden aldım bugün. Onu deneyeceğim. Bugün tuner girişi var mı diye baktım arkada maalesef yok. Cd girişi ile denedim çok dip ses var ve aşırı parazit mevcut ama phono ya bağladığım gibi parazit çok yoktu. -
-
-
Bu siyah kablo normal 3.5 mm jak değil mi? Bunu resimdeki coax audioya diğer iki ucu da soundbara takacağım. Herhangi bir 3.5 mm lik kulaklık bu coax girişine girmiyor. Bu resimdeki farklı mı acaba? -
Coax girişi dediğiniz optik kablonun bir farklı versiyonu. 3.5 mm kulaklık jak girişi o girile uymaz. -
Okadar yer var, bı kulaklık yok, coax falan bu şekil olmaz
-
DVD player'in optik girişi olmaz, optik çıkışı olur. Player/çalıcı/oynatıcı tarzı kompenentlerde sadece çıkış portları olur.
-
Nasıl bir kablo almam gerekiyor. Mümkünse link paylaşabilir misiniz? -
Bu durumda size optik veya coax in girişli , optik coax ikiside var modülde, RCA çıkışlı cihaz gerekli. Veya RCA ve ,3.5mm çıkış beraber olan modüller var. Optik kablo uygun RCA RCA kablo veya RCA aux
https://www.hepsiburada.com/platoon-dijital-optik-analog-rca-ses-cevirici-pm-HB000007FR8X
Sizde bunlar vardı galiba
Bende hiç kablo yok şuan. Ben de böyle bir cihaz gerekli diye korkuyordum açıkçası. Direk kablolar ile olma şansı yok değil mi? Dönüştürülere cızırtı vs olabiliyor diye yorumlara denk gelmiştim -
Bir de soundbar üzerinde 3.5 mm giriş de mevcut -
TV de sadece optik çıkış varsa, sessisteminde optik gidiş yok, sadece aux var ise dönüştürücü mutlaka gerekli, bende aldım bu kutulardan, TV çalışırken çit yok, TV kapanınca boşta ses olabiliyor, şimdikinler USB den beslemeli sorun olmayabilir
3.5mm ve RCA ayrı ayrı olabilir, ikisinin ortak noktası analog L R giriş olması
-
Olmaz, dijital çıkış analog giriş, tanımsız olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X