Şimdi Ara

Eski oyunlar neden ps4e geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En son gördüğüm The Last Blade 2 de psn oyunlari arasina katildi. Cross save, cross platform zart zurtuyla birlikte şahane bir sey oldu. Ah bir de 45 tl olmasa alacağım da...

Sormak istedigim bunun sebebi ne? Ps bunu neden yapıyor? Bu oyunlara gönül vermis insanlarin sayilari bellidir ve çoğu da orijinal konsoluna arsivlemistir bunu diye dusunuyorum. Ote yandan amac artik kolay bulunamıyor olmasindan sebep insanlara bu oyunun hizmetini vermek de olabilir ama online serverlarini acik tutmak ciddi masraflara sebep olmuyor mu? Yeni nesil oyuncular bu oyunlara dönüp bakmaz ki borderlands e cizgifilm gibi oyun yapmislar diyip giden insanlarla karşılaştım sagda solda. Hani kar edemeyeceğin ise girismek mantikli gelmiyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Genelde efsaneleşmiş, sevilen, isteğe göre tekrardan remastered, remake yapılan oyunlar işte. Bazı oyunlar için çok güzel bir olay. Bazı oyunlar için gereksiz.

PS3'de oynamadığım oyunların PS4'e gelmesi güzel bir olay. Ama PS2 oyunları PS4'e gelmesi çok saçma geliyor.
  • Ps3 ve ps2 yine yakin nesiller. Gidip 4. Nesilin mega drive oyunlarini ps4e getirmek ve direkt port yaparak cok mantikli gelmiyor. Remastered falan da degil direkt kopyala yapıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kurapika404

Ps3 ve ps2 yine yakin nesiller. Gidip 4. Nesilin mega drive oyunlarini ps4e getirmek ve direkt port yaparak cok mantikli gelmiyor. Remastered falan da degil direkt kopyala yapıştır.
    Tamamen duygusal...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Tamamen duygusal...

Alıntıları Göster
    Oynamayan arkadaşlar gidip de PS2 yada PS3 almasın diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

Oynamayan arkadaşlar gidip de PS2 yada PS3 almasın diye.

Alıntıları Göster
    Hiç yoktan iyidir. Tabi yeni oyun geliştirmek yerine bunları yapıyorlarsa o zaman yazıklar olsun.
  • Hepimizi sevdikleri için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Koleksiyon ve Normal oyunlar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geriye uyumluluk olmadığı için talep gelen oyunları çıkarıyorlar. 45 tl verilmez tabi indirim bekleyip 10 liradan falan alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genellikle para için yapıyorlar. Remastered meselesi ile aynı şey ki bence gereksizliğin daniskası. Her şeyin orijinali güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Geriye uyumluluk olmadığı için talep gelen oyunları çıkarıyorlar. 45 tl verilmez tabi indirim bekleyip 10 liradan falan alınır.
    Oyunların ekmeğini yemeye devam etmek için. Hangi oyun satılabilecek kapasitesi varsa çıkartıyorlar adamlar bizi düşündüğünden değil ceplerini düşünüyorlar. Tabi bizim için şikayet edecek bir durum yok kolaya kaçmadıkları sürece gelmesini istiyoruz tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Geriye uyumluluk olmadığı için talep gelen oyunları çıkarıyorlar. 45 tl verilmez tabi indirim bekleyip 10 liradan falan alınır.
    ps3ün son kulvarında çıkan oyunlar genelde remastered yapılıp ps4e uyarlanıyor.

bazıları güzel uyarlanıp bazıları sırf insanları yolmak için yapılan birşey.
    3 sene oldu kaç tane ps4e çıkmış güzel efsane oyun var araştırınca anlarsın.

oyun firmaları bile ps4e oyun yapmaktan çekinmeye başladılar çünkü alet artık beklenileni donanımsal olarak karşılamıyor.

bikaç yıl içinde konsollara güzel bir yenilik gelmezse konsol olayı eskisi kadar elle tutulamıyacak gibi geliyor bana

bu yüzden hala ps3 sahibiyim ve oynamadığım oyunları oynuyorum.
    ps4 aldıracak bi oyun yok şimdilik bence.

• Haklisiniz benim de tek begendigim ps4 exclusive Bloodborne oldu. Sirf Bloodborne beni gercekten tatmin edebildi bu konsola dair. Üzücü bir durum.

Nioh u bekliyorum. Bakalim o da seviyeyi yukari tasir umarım. Ps in daima bende ozel bir yeri oldugundan (nintendonun daha ozel tabii) solup gitmesini kabullenemiyorum.

• Parasal amacli satiyorlae oyunu o kadarinin farkindayiz herhalde ama gelir gider terazisine koyunca cok oyuncu olmayacagindan online hizmeti vermek zarara sebep olmuyor mu?

• Boqe kullanıcısına yanıt
    Efsane oyun anlayışınızı merak ettiğim için soruyorum; efsane oyun olarak gördüklerinizi paylaşır mısınız?

• dark dragon kullanıcısına yanıt
    Crash en efsane oyundur. Talebi oldugu halde cıkmadı??

• Banka hesaplarindaki mangirlarinin daha daha fazlasiyla sevismek icin eski oyunlari ps4 e getiriyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Cityzens

Banka hesaplarindaki mangirlarinin daha daha fazlasiyla sevismek icin eski oyunlari ps4 e getiriyorlar
    oynamayanlar oynasın diye
  • Counter strike neden kaldırıldı ps den acaba ?

• Ico ve shadow of colossus cikarsinlar. Ps3 olmadigi icin oynayamadim.
    Heyecanla bekliyorm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacemonkey

Ico ve shadow of colossus cikarsinlar. Ps3 olmadigi icin oynayamadim.
    Heyecanla bekliyorm

İkisi de 10/10luk oyun. Ps4e çıkarsa tekrar oynarim. Yıllardır the last guardian i bekliyorum umarım bu sene çıkar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.