Şimdi Ara

Eski Oyunlardan Aldığımız Zevki Yeni Oyunlardan Neden Alamıyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Oyunlar grafik savaşlarına girip oynanabilirliği unuttumu acaba.Geneleme yapmıyoruz ama genel kanı eski oyunların daha iyi vakit geçirttiği yönünde.

• bilgisayarının kaldırmadığı ve durmadan donduğu için olabilir
    2. nedende yeni oyunların paralı olması :)
  • ben alıyorum , siz de alın.
  • aynen. Mesela underground serisinden örnek vereyim
    Underground 1 in grafikleri cok güzeldi bana göre hele o modifiye esnasında arabanın sanayi gibi biyerde ilerliyo olması 206 vs. :)
    Underground 2 de ise oyun daha fonksiyonel oldu ama grafik değerlerini sonuna kadar açınca parlamalar olsun oynanabilirlik olsun bozdu bana göre.
    Diğer serilerini 1 kere oynadım anında sildim. Sadece grafik üstüne yoğunlaşılmış gibi geldi açıkçası
  • kesinliklee eskiden half life oynardım half life 2 yide cok zevk alarak oynadım ama şimdi hiç bişey sarmıyor crysis fln yok abi yok
  • bende spor oyunlarından örnek veriyim mesela nba 2004 oynardım, hiç sıkılmadan 6-7 saat maç yapabilirdim ama şimdi herkesin dünyanın en iyi basket oyunu dediği 2k10 dan bile o kadar zevk alamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sph

aynen. Mesela underground serisinden örnek vereyim
    Underground 1 in grafikleri cok güzeldi bana göre hele o modifiye esnasında arabanın sanayi gibi biyerde ilerliyo olması 206 vs. :)
    Underground 2 de ise oyun daha fonksiyonel oldu ama grafik değerlerini sonuna kadar açınca parlamalar olsun oynanabilirlik olsun bozdu bana göre.
    Diğer serilerini 1 kere oynadım anında sildim. Sadece grafik üstüne yoğunlaşılmış gibi geldi açıkçası

Orjinal Underground 1 durur , hala da oynarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir Oyun
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Underground 2'den sonra çıkan araba yarışlarını oynamak işkence gibi geldi bana. Ta ki, 1 hafta öncesinde Colin McRae Dirt 2'yi kurup oynayana kadar..

Diğer çeşitlerde ise Cod 4 / Cod 6 gibi istisnalar çıkınca bir nebze olsun oyun oynamanın zevkine varabiliyorum..
  • büyüdün
  • Çünkü oyunlarda artık konu yok. Ses, görüntü ve kontroller muntazam ama konu yok. Ayrıca oyunlar çok kısa yapılıyor, böylece hüsrana uğrayabiliyorsunuz.
  • mesela gta vice city vardi nfs undergraund 2 vardi bu oyunlardan 24 saat cıkmazdım sımdı gta 4e 30dk 1 saat ugruyorum nfs shift pc'mde yuklu bile degil zevkli degil artik
  • counter ve sonrasında yapılan half life dan aldığım zevki başka bişey alamam.
  • Nintendo master system de oynadığım donkey kong,zelda ve sega mega drive'in sonic serisinden aldığım zevk değişilmez.Hala da oynarım bunları büyük bir zevkle.
    Bilgisayarım yokken arkadaşıma giderdik çocukken mdk oynamaya.Ozamanlar pentium 166 kraldı ve o oyunu oynamak deli güzeldi ki oynamazdık da.Sadece izlerdik gecenin yarılarına kadar.Ertesi gün de okula.Tabi tomb raider'i de unutmamak lazım.Ortamları ve sesleri alıp götürmüştür hep beni.
    Gerçekten çok farklı bir tadı vardı eskiden oyunların.Nedir sırrı bilmiyorum ama çok güzeldi.
  • max payne 1 vardı nfs2 vardı underground 1 vardı ne kadar zevk alarak oynardık

şimdi hiçbişekilde aynı zevki alamıyorum bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.