merhabalar biliyorsunuz 2020 de eski paket sigaralar kaldırıldı benmersinde yaşıyorum ve parkıment ve malboro gibi sigaraların eski paketlerini almak istiyorum internette bir sürü yorum okudum ve bazıları o piyasada satılan eski paketlerin doldurma olduğunu söylüyor nerden bulabilirim orijinalini yardımcı olursanız sevinirim |
eski paket sigara

-
-
Bakkallara sor , carsi pazar gibi yerlere bak ordaki dukkanlara da sor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Orijinal olup olmadığını nasıl anlarım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onlarin cogu sahtedir bence bilindik yerden al,ben genel tekel olmayanlari soruyon sandim(marlboro parliament harici) bulabilcegin yerleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 4 Mart 2025; 17:26:41 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İçmek için mi saklamak, bir anlamda koleksiyon yapmak falan için mi?
Orijinal tekel malını bu saatten sonra bulmak neredeyse imkansız.
Bulunsa bile ya küflüdür ya kurtlu, içilecek hali kalmamıştır. (Gerçi 2000'lerin kısa samsununu bulsam acımam küflü kurtlu demeden gömerim)
Varsa eskilerin vitrininde vardır. Salondaki vitrin dolaplarda saklanırdı birer ikişer paket, içilmese bile, adetten idi.
Vitrinde dursun çeşit olsun diye istiyorsanız, yurt dışında da tanıdıklar falan varsa, oralardan yabancı üretimleri getirilebilir.
-
-
Düzeltmek gerek bir çok defa eskiden kalma açık paketlerden sigara içtim. Kuruması dışında hiç bir fark yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tütünden tütüne üreticiden üreticiye fark var. Biraz da şans işi. Birebir yaşadığım örnekler: 10 yıllık paket sağlamdı, başka bir zaman başka bir yerde farklı bir markanın (kaçak) 2 yıllığı küflü çıktı, kısa samsunun 5 yaşındaki paketinin böceklendiğini de gördüm. Yani tütün de uzun yıllar saklanabilir bir nane değil.
-
Sanırım bir de içine ne kadar koruyucu kimyasal koydukları ile alakalı olsa gerek. Tütünün kendisi çok uzun ömürlü olmayabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bazı antika pazarlarında oluyo, gördüm. Fiyat sormadım ama.
-
-
Babam emekli asker. Bundan içerdi hep, lojman kantininden alırdım. Nostaljik oldum
-
2011 yılı kırmızı marlboro uzun var elimde. O ara sigara içmiştim ve bıraktım. Elimde kalan paketleri evsiz birine ve bir başkasına vermiştim. Yalnız bu paket kalmış kutuda. Ama o yıllarda "sigara sağlığa zararlıdır" türünden yazılar yazılmaya başlanmış. (14 yıl önce)
Yılı etiketinde de yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 5 Mart 2025; 1:19:21 > -
Hocam eğer mümkünse bana satar mısın nostalji olur vitrinimde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben aslında bu paketlerin değerini, içsin diye garibanlara dağıttıktan sonra anlamıştım. Ondan sonra elimdekini saklamaya aldım.
14 yıllık orijinal paketi korunaklı olarak saklamanın gününü 1 liradan hesaplasak bilmiyorum kaç lira yapar? :) Aklınızda bir fiyat var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X