Şimdi Ara

eski pc işletim sistemini yeni pc aktarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski acer 5742 g notebook bozuldu ve asus x550jk (freedos) aldım şimdi sorum şu 5742g nin icinde bulunan fabrikada yüklenmiş orjinal win 7 nasıl asusa aktarırım bunu yapınca bi sorun çıkarmı?elimde eski pcnin teknosada verilen 4 tane 4 gb lık kurtarma dvd si var bunlarla boot edilirmi yada 320 gblık hdd asusa takıp calıştırsam bi sorun yaşarmıyım her neyse nasıl halledileceğini bilen varsa acil yardım lütfen orjinal olmayan win 7 kurmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cronuel -- 10 Ocak 2015; 23:48:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cronuel

Eski acer 5742 g notebook bozuldu ve asus x550jk (freedos) aldım şimdi sorum şu 5742g nin icinde bulunan fabrikada yüklenmiş orjinal win 7 nasıl asusa aktarırım bunu yapınca bi sorun çıkarmı?elimde eski pcnin teknosada verilen 4 tane 4 gb lık kurtarma dvd si var bunlarla boot edilirmi yada 320 gblık hdd asusa takıp calıştırsam bi sorun yaşarmıyım her neyse nasıl halledileceğini bilen varsa acil yardım lütfen orjinal olmayan win 7 kurmak istemiyorum.

http://www.enpedi.com/2011/08/harddisk-terfisi-isletim-sisteminin.html

• cronuel C kullanıcısına yanıt
    Sen bana orijinal keyin hangi sürüm için geçerli onu söyler yardımcı olurum
  • Home basic 64bit sürümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cronuel -- 12 Ocak 2015; 14:19:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baya araştırdım böyle malesef olmuyor boşuna bakmayın çünkü diğer pcnin sürücüleri içinde yüklü olduğundan sorun çıkarıyormuş burda bahsettiğim sürücüler en ufak çipleride kapsıyor ve baya zahmetli bir iş kopyalayıp aktarmak içinde alacağınız dosyalar var ise harici hard disk kutusuna takıp alabilirsiniz en iyisi w8 enterprise sın 90 günlük denemesi var zorda kalırsanız onu kullanın bu arada böyle bir konuya cevap gelmemeside çok ilginç ülkede bir bilgisayar mühendisi yok heralde.
  • cronuel C kullanıcısına yanıt
    keyi asusta kullanirsin
    keyini etkinleştirmek için 1 sefer tel ile etkinleştirirsin
    diğer formatlarda oto olarak tanir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.