Bildirim
eski polis araçları ne oluyor ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Silentmachine
merhaba arkadaşlar merak ettiğim birşey var
kullanılan polis arabaları ne oluyorr?
mesela taksiler taksi çıkması diye satılıyor ama hiç çıkma polis arabası görmedim
varmı bilgisi olan ???
Genelde leşi çıkartılıncaya kadar binildiği için pek taliplisi olmuyordur zaten. Benim tahminim ihale ile toplu satış yada hurdaya. -
-
hharbi şaşırdım baya -
Oldu eski polis arabasini polis cikmasi diye satsinlar sonra vatandas elinde megafonla aksama kadar gezsinler :)
Eski araclar yeni alinan polis araclarinin markasi neyse o fabrikalarina gonderilir. ihale o sekilde olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kırsal kesimlere doğru gönderiliyordur bence, kullanılmayacak hale gelene kadar kullanırlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Thrn1
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-usakta-hesapli-toroslar-gelen-bos-donmezzz-137609873/detay
Bu mustesnadir. baska bir nedenden olmustur bu durum.
bi kaporta boya tammdır kim anlar polis aracı olduğunu -
quote:
Orijinalden alıntı: Silentmachine
hharbi şaşırdım baya
Aynen,satılacağı hiç aklıma gelmezdi. -
Taksi çıkması polis çıkmasından iyidir aman diyeyim.
Ne adam gibi bakımı yapılır ne de adam gibi kullanılır bu araçlar. Sakın ha sakın, iki katı fiyata gelir oradan alacağınız araç. -
Calistigim bayide emniyete yuklu miktarda arac verdik toros ve transit minibusleride toplu sekilde aldik. Satilan satiliyor satilmayanda kaliyor hurdaya ayriliyor.
Kamu araçları araç vasfını yitirmeden kesinlikle emekli edilmez daha hafif görevlere tahsis edilirler emekli edildiklerinde nadiren 4 teker üzerindedir -
quote:
Orijinalden alıntı: RaptorFX
Taksi çıkması polis çıkmasından iyidir aman diyeyim.
Ne adam gibi bakımı yapılır ne de adam gibi kullanılır bu araçlar. Sakın ha sakın, iki katı fiyata gelir oradan alacağınız araç.
Aynen öyle,taksi çıkması daha iyidir. -
Askeri araçları bilirsiniz, iş yapmayana kadar yollardadır. Canı çıkarda tamir ede ede kullanırlar.Polis araçlarıda öyle batıdan doğuya doğru kayıyor ordan hurdaya çıkıyor zaten 20-30 yıl içinde. -
Askeri arac kadar temiz araca binmedim. Asker cocuguyum. Her turlu araca bindim ama o eski askeri Toros, 9, ve tabi ki Defender td110 larin keyfini hic bir aractan almadim. Universitem bittikten sonra durumum uygun olursa bir tane Td110 toparlayacagim.
e 5 te sefakoy yol ayrımından girin fatih kolejine girmeden sağınızda arsa var içinde binlerce hurda sivil yada resmi arac mevcut mezarlık tarzı sorunun cevabı bu olmalı :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X