|
Eski tip sürücü belgelerinin yenilenme süresi uzatıldı (3. sayfa)
-
-
2025'te 5 bin TL olacak yenileme ücreti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tüh ben değiştirmiştim bilsem 6 ay daha ötelerdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@por favor kendisiyle çelişiyor, kanun tanımayan bir yönetime oy verip sonrada "enayi gibi kanunlara uyuyoruz" demeye getirmiş lafı. yani nasıl bir lag var bunların kafasında anlamadım ki, eninde sonunda gözleri açılacak ama Türkiye o zaman ne halde olur o merak konusu.
kendisine cevap veremiyorum beni engellemiş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 18 Kasım 2024; 20:2:31 > -
eskiden beri bu böyle. şimdi değişeceği fikrine nasıl kapıldı bir kısım zevat, asıl hayret edilecek şey bu.
eskiyle devam. mayıs sonuna kadar bekleyip ona göre pozisyon alırız.
-
aynen. ben o yüzden hiç yenilemedim. yenileyenlerin vizesi geldi. muhtemelen onlar vize yaparken ben daha ehliyeti yenilememiş olacam :D
-
www.ntv.com.trSON DAKİKA HABERİ: Eski tip sürücü belgesi olanlar dikkat! Süre uzatıldıhttps://www.ntv.com.tr/turkiye/son-dakika-haberieski-tip-surucu-belgesi-olanlar-dikkat-sure-uzatildi,BtdlRVURzkyr6DitD-hvLA
NTV'ye göre süre uzatılmış olmasına rağmen yeni yılda eski ehliyeti yenileme ücreti indirimsiz olacak. Yani yalnızca eski ehliyetle trafiğe çıkmaya ceza kesilmesi 7 ay ertelenmiş durumda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 18 Kasım 2024; 21:22:38 > -
imkansız öyle bişey
haberi açtım okudum. sadece anlamak istediğini anlamışsın. eski haberin üstüne yeni haberi ekledikleri çok açık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 18 Kasım 2024; 23:10:0 > -
10 senede bir yenilemek gerekiyor artik bir de. 10 sene sonra en az 50 bin olur. Bknz: Pasaport kayit ucreti.
-
Yemin ediyorum boş işler peşinde bunlar. Dünyada sadece 3-5 dandik ülke bunları yapıyordur, o kadar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vakif şubaden alıyor, Ziraat'in kıllığı o. Ben de GİB'ten yatırdım, o da 2 lirayı almıyormuş, sonra fark ettim. 2 Lira için şubeye gitmek zorunda kaldım.
-
Son 15 yılda çektirdiğim tüm vesikalıklar boşa gitti. Son ikisinde de hiç değişmemişim, çektirmesem kimse bu yeni demezmiş...
-
Doluluğun sebebini söyleyeyim mi, ehliyet ile alakası yok. İş yükünün %90 nüfus işleri, özellikle de ikametgah değişikliği ve yeni kimlik işleme işlemleri...
-
istanbul doluluk oranı %100 harcını yatırdım randevu alıp ehliyeti çıkartamıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet son dönemde yenileyenler için ehliyet yüklü olarak geliyor. Benimki aynı anda çıkmadığı için yüklü değildi. Nüfus Müdürlüğünde bulunan nüfus matik ile kendim 2 dk da ehliyeti kimlik kartına yükledim.
-
1 ay olmuştur ben de ehliyet ve kimlik aynı anda yeniledim.
Yüklü gelmedi.
Parmak izi alınca ne oluyor?
Bu ehliyetler çıkalı 7-8 yıl olmuş, 1 gün dahi izin kullanamadan mı çalışmış bu insanlar?
-
Harcını öderiz. Randevu almayız bir de sağlık raporu alırız kenarda durur. Harcını ödedikten sonra hemen başvurmak zorunda mıyız ki? Mayıs ayında daha da uzatılırsa aralık ayına doğru gider yenisini alırız.
-
2014'te aldığım ehliyetimi halen yenilemedim.
10 senedir aynı ehliyeti kullanıyorum ve bu zamana kadar yüzlerce kez trafik polisi çevirmiştir sorun yaşamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X