Şimdi Ara

Eski tip sürücü belgelerinin yenilenme süresi uzatıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzatılmasa bile, para cezası kestiklerini varsayalım, ilk seçimde cezalar affolur. Kamu ciddiyetinin içinden geçtiler.

• 2025'te 5 bin TL olacak yenileme ücreti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tüh ben değiştirmiştim bilsem 6 ay daha ötelerdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @por favor kendisiyle çelişiyor, kanun tanımayan bir yönetime oy verip sonrada "enayi gibi kanunlara uyuyoruz" demeye getirmiş lafı. yani nasıl bir lag var bunların kafasında anlamadım ki, eninde sonunda gözleri açılacak ama Türkiye o zaman ne halde olur o merak konusu.

kendisine cevap veremiyorum beni engellemiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 18 Kasım 2024; 20:2:31 >
  • | OMG! | kullanıcısına yanıt

eskiden beri bu böyle. şimdi değişeceği fikrine nasıl kapıldı bir kısım zevat, asıl hayret edilecek şey bu.  

eskiyle devam. mayıs sonuna kadar bekleyip ona göre pozisyon alırız.  

• por favor kullanıcısına yanıt
    aynen. ben o yüzden hiç yenilemedim. yenileyenlerin vizesi geldi. muhtemelen onlar vize yaparken ben daha ehliyeti yenilememiş olacam :D

• www.ntv.com.tr
    SON DAKİKA HABERİ: Eski tip sürücü belgesi olanlar dikkat! Süre uzatıldı
    https://www.ntv.com.tr/turkiye/son-dakika-haberieski-tip-surucu-belgesi-olanlar-dikkat-sure-uzatildi,BtdlRVURzkyr6DitD-hvLA

NTV'ye göre süre uzatılmış olmasına rağmen yeni yılda eski ehliyeti yenileme ücreti indirimsiz olacak. Yani yalnızca eski ehliyetle trafiğe çıkmaya ceza kesilmesi 7 ay ertelenmiş durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 18 Kasım 2024; 21:22:38 >
  • nForcer N kullanıcısına yanıt

imkansız öyle bişey

haberi açtım okudum. sadece anlamak istediğini anlamışsın. eski haberin üstüne yeni haberi ekledikleri çok açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 18 Kasım 2024; 23:10:0 >
  • Lexco kullanıcısına yanıt

10 senede bir yenilemek gerekiyor artik bir de. 10 sene sonra en az 50 bin olur. Bknz: Pasaport kayit ucreti.

• Zuko kullanıcısına yanıt
    Yemin ediyorum boş işler peşinde bunlar. Dünyada sadece 3-5 dandik ülke bunları yapıyordur, o kadar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DasheriM kullanıcısına yanıt
    Vakif şubaden alıyor, Ziraat'in kıllığı o. Ben de GİB'ten yatırdım, o da 2 lirayı almıyormuş, sonra fark ettim. 2 Lira için şubeye gitmek zorunda kaldım.

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Son 15 yılda çektirdiğim tüm vesikalıklar boşa gitti. Son ikisinde de hiç değişmemişim, çektirmesem kimse bu yeni demezmiş...

• josrdr kullanıcısına yanıt
    Doluluğun sebebini söyleyeyim mi, ehliyet ile alakası yok. İş yükünün %90 nüfus işleri, özellikle de ikametgah değişikliği ve yeni kimlik işleme işlemleri...

• istanbul doluluk oranı %100 harcını yatırdım randevu alıp ehliyeti çıkartamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lomax. kullanıcısına yanıt

Evet son dönemde yenileyenler için ehliyet yüklü olarak geliyor. Benimki aynı anda çıkmadığı için yüklü değildi. Nüfus Müdürlüğünde bulunan nüfus matik ile kendim 2 dk da ehliyeti kimlik kartına yükledim.

• Lomax. kullanıcısına yanıt

1 ay olmuştur ben de ehliyet ve kimlik aynı anda yeniledim.

Yüklü gelmedi.

• kabakara61 kullanıcısına yanıt

Parmak izi alınca ne oluyor?

• Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Bu ehliyetler çıkalı 7-8 yıl olmuş, 1 gün dahi izin kullanamadan mı çalışmış bu insanlar?

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Harcını öderiz. Randevu almayız bir de sağlık raporu alırız kenarda durur. Harcını ödedikten sonra hemen başvurmak zorunda mıyız ki? Mayıs ayında daha da uzatılırsa aralık ayına doğru gider yenisini alırız.

• 2014'te aldığım ehliyetimi halen yenilemedim.

10 senedir aynı ehliyeti kullanıyorum ve bu zamana kadar yüzlerce kez trafik polisi çevirmiştir sorun yaşamadım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.