|
Bildirim
Bu ülkede vergini zamanında ödemeyeceksin, kurallara uymayacaksın, son tarih vs şeylere aldırmayacaksın. Yoksa kendini salak vatandaş gibi hissedersin. |
Neden uzatıyorsunuz ki. 2016 yılından beri 15 TL verip, değiştirmeye üşenmiş bu insanlar. Şimdi Temmuz 2025'e uzatınca yenilemeyenler, amannn tekrar uzatılacak diyecek. Biz bu sorumsuzlukla, vurdumduymazlıkla 1 adım öteye gidemeyiz. |
2050 ye kadar uzatırlar , ben daha yenilemedim. |
Ehliyeti var mı var görüyor musun evet. Bas geç yada kimliğe yükle geç boş ve kaynak israfı ve zaman aynı zamanda.
|
Yeni kimliği olanların, şuan yenileme için istenilen belgelere zaten sistemden erişilebiliyor iken halen yenileme için tekrar evrak istemeleride saçmaca... Tamam 15 TL ücreti kes direk yeni ehliyetlerini gönder veya yeni kimliklerinin içine yükle bitsin. Niye tekrar evrak istiyorsun.. Neden yeni sürücü belgesi için uğraştırıyorsun, direk kimlik içine yükleme yap, yok önce yeni sürücü belgesi alacaksın sonra tekrar gel bide yeni kimlik içine yükleme yapalım demek saçmalık
|
Önceden 1 yıl uzatırlardı şimdi 6 aya düşmüş... |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu ülkede vergini zamanında ödemeyeceksin, kurallara uymayacaksın, son tarih vs şeylere aldırmayacaksın. Yoksa kendini salak vatandaş gibi hissedersin. |
tımarhanede bu hafta(şule aydın/youtube kanalı) |
Neden uzatıyorsunuz ki. 2016 yılından beri 15 TL verip, değiştirmeye üşenmiş bu insanlar. Şimdi Temmuz 2025'e uzatınca yenilemeyenler, amannn tekrar uzatılacak diyecek. Biz bu sorumsuzlukla, vurdumduymazlıkla 1 adım öteye gidemeyiz. |
üşengeçler |
|
Birkaç gün önce " hiç randevu vermiyorlar, hepsi dolmuş, sona kalmamak için herkeşler hücum etmiş" diye bir haber okudum. Eshi ehliyet sahibi olarak hiç umursamadım, heç oralı dahi olmadım zira bunlar yine süreyi uzatırlar, uzatmazlarsa da nasılsa araba maraba yok, ehliyetimin ne zaman işe yarayacağı belli değil diyerek kıçımı dahi kıpırdatmadım.. Bugün 6 ay daha uzatıldığı haberini görünce, hiç de şaşırmadım. Şaşıranlara şaşırdım, zira bunlar sanki türkiyede değil de, başka memleketlerde yaşıyormuş gibi daha yaşadığı ülkenin huyunu suyunu bile bilmiyorlar... |
|
Şunu kimlik kartına tanımlamak bu kadar zor mu? Maddi külfetten başka birşey değil. |
Şu eski kimlikleri niye yenilemiyorlarki bu kadar tembel olmayın arkadaş uzatmalarıda yanlış bas cezayı geç. |
2050 ye kadar uzatırlar , ben daha yenilemedim. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
birkaç yüzi bin kişi olsa dediğin yapılır da 5.5 milyon insana da bunu yapamazsın. bir aydır randevu almaya çalışıyorum, dağ başı ilçeler hariç dolu. 100-150km yol gitmek istemiyorum, kaç gündür randevuları kontrol ediyordum. 2-3 ay kala bakarım yine artık. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |