Dsha önce de ertelendi diye ben de ertelemiştim. Bu yıl son diye birkaç ay önce apar topar güncelleme yaptırmıştım. Demek yine ertelendi. Sağlık olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eski tip sürücü belgelerinin yenilenme süresi uzatıldı (4. sayfa)
-
-
Randevu almak için 2 hafta uğraştım. O kadar aptalca bir randevu ekranı vardı ki, ileri tarihli randevu vermiyor, uygunluk göstermiyor, kendi taktir ettiği en yakın tarihi ve yeri gösteriyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aile hekimlerinden raporu alıyorsunuz.
Bilginiz olsun..
Abuk subuk yerlere para vermeyin..
-
Millet üşengeçlik falan yazmış da alakası bile yok. Benim değiştirmeme sebebim hali hazırda kullanılabilir, işlevsel olan bir belgenin değiştirilmesi için ben neden zaman ve para harcamak zorunda bırakılıyorum? Anlıyorum artık her şey dijitale döndü ama bunun bedelini niye ben cebimden ödüyorum? Sistemi getiren sensin, parasını da benden istiyorsun. Zaten dünyanın en pahalı telefonlarını, en pahalı arabalarını bana kullandırıyorsun; bari ehliyet için para istemeyin be. Çok yenilenmesi gerekiyorsa bu meretin, herkesin ikametgahı belli. Yollarsın adresine ptt ile, bir de teslimat öncesi sms atarsın bilgilendirme amaçlı olur biter.
-
zaten TC den bakıyorlar ne gerek var gene boş işler adam gibi yapın şu işleri
-
Sağlık raporunun bir süresi vardır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen ya. Aile hekiminde birini gördüm. Panikle özelden rapor almış. 750 tl idi indirim yaptılar da 500 ödedik diye sevindirik oluyordu bir de üzümlü kek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fala ben üstüne o fiyatın geleceğini duyduğum zaman hemen YUSUFLA birlikte koşa koşa gidip değiştim.
-
Yine de saçma. Yanında vakifbank da vardı. Ziraat e gitmiştim. 🤦♂️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aile hekiminden alınıyor yenileme daha kolay...
-
onlar daha bilgisayar kullanamayan tipler yalan söyleyip ceza keser anca...
-
suça karışanı kolay yakalamak için... planlanan işlere dikkat et...
-
15TL olacak 7000TL ama... asıl yeniletmeseydin pişman olurdun sanki...
-
öyle bişey yok. 15 tl yine. zaten o zaman uzatma diye bir şey yok demektir. zaten 7000 oluyordu yenilemezsen ücret.
-
Sordum 2 sene dediler.
-
Bu tümüyle Ziraat Bankası gişe personelinin iş yapmamak için uydurduğu bir yalan.
Aynı şey benim de başıma geldi, sistemimizde bu işlem yok diye iddia edip durdu.
Hiç bankamatik menüsünde olan bir işlemin önlerindeki sistemde gözükmeme ihtimali var mı?
Kaldı ki Gelir İdaresi Başkanlığı hangi bankalardan hangi aracılarla ödenebileceğini duyurmuş;
Anlaşmalı Bankalar (Vergi Tahsil Yetkisi Verilen Bankalar ) | Gelir İdaresi Başkanlığı
Mümkünse Gelir İdaresi Başkanlığı ve Bddk üzerinden ilgili banka şubesi için şikayette bulunun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 19 Kasım 2024; 15:42:8 >
-
Ödemeyi maliyeye elden de yapabiliyorsunuz, başvuracağınız nüfus müdürlüğü ile maliye aynı binada ya da yakınsa bu yöntem de tercih edilebilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X