Şimdi Ara

Eski tip sürücü belgelerinin yenilenme süresi uzatıldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bi ara nüfus müdürlüğüne gitmiştim bi iş için, benden vesikalık foto da istemişti, getirdim fotoyu, şu evrağa yapıştır doldur dedi, evrağı verdim, işlemler bittikten sonra evraktaki fotoyu söküp geri vermişti, "al lazım olur, başka yerde kullanırsın" diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süre uzatıldı ama ücret aynı mı kalacak yoksa yeni yılda çok mu artacak? Kesin bir bilgi var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gittim ehliyetteki tarihle, dosyada yazan tarih tutmuyor dediler. Yani dosyami teslim ettikten birgün sonrasinin tarihi yazılmış ehliyete.Onceden sabahın köründe gidip sıraya giriliyodu,evrak teslim ediliyordu. Yetişmezse kartı ertesi gün veriyorlardı benim de öyle olmustu.Aldigim ilçeye yazı yazdılar iki hafta sonra tekrar gıdecem mecburen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cezası ne kadar ?

• XujeePhuewi4 kullanıcısına yanıt

Biiyorum elbet nedenini elbet.

Yukarda birisi sırf parmak izi aldıkları için değiştirmeyecem dedi.

Ben ona söyledim neden anlamında.

• yekieyek kullanıcısına yanıt

süre uzatıldı ama şuan güncel cezası 12978 lira, yani yaklaşık 13bin lira hocam.

• DasheriM kullanıcısına yanıt

Zaten, sadece devlet bankası zorunluluğu da saçma da işte...

• Alisilin07 kullanıcısına yanıt

parmak izin sisteme girmiş oluyor

• Navi kullanıcısına yanıt
    Daha o neki ondan dahada ileri saçmalık var.Ben gitti şimdi telefondan randaevu ekrarnını açıcam bana sistem uyarı veriyor Sürücü Belgesi için randevu almanıza gerek yokdur Sıramatik cihazından nunara alıp işleminiz yapabilirsiniz die.Neyse dedim numaratör cihazına kağıt asmışlar randevusuz numara alınmaz die baktım hakikatende alınmıyor sonra görevli bir memura gittim bakarmısınız dedim ben randevu aldım fakat bana böyle bir yazı çıkıyor sonrada gidiyorum sıramatik bana numara vermiyor dedim Memur bana dediki o yazıyı dikkate alma geç onu dedi benim böyle 2 dakika beynim eror verdi 3. Dünya Ülkesinde yazı okumanın ve uygulamanın nekadar boş olduğnu sorgulamış oldum.Tebrik ettim süper çalışıyorlar 😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tamam da girsin sisteme daha iyi.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Kardeşim sağlık sorunun olduğunda dürüst bir vatandaş olarak gidip diyormusun ben hastayım ehliyetime el koyun?

Yapmayın empati yapın

• XingO X kullanıcısına yanıt

Niye diyeyim ki? Ben kendi zararıma iş mi yapacaktım? O senin beklediğin düşünce tarzında kimse yok. Hem sağlık raporunu özelde ayarlı yerlerden de alabilirsin. Ben ehliyet alırken öyleydi göz muayenesini yapan adam 70 yaş üstüydü kendisi görmüyordu.

• kabakara61 kullanıcısına yanıt

Verme boşver. Benimde yok. Kişisel bilgilerini niye paylaşasın ki.

• Avrupa'da 1980'de Almanya'da verilen bez ehliyetleri kullananlar var, bizimkiler de bürokrasiyi ilerleme zannediyorlar.

90'larda plastik ehliyeleri alırken epey para ödemiştik, onların dayanıklı olduğunu bir seferlik bu masraftan sonra yenilemeye gerek olmayacağını söylemişlerdi o zaman.

Sağlık kontrolü tamam, ama polis plakadan telefonuma kadar anında ulaşabiliyorken ehliyetleri yenilemeye ne gerek var. KVKK hak getire zaten, sadece ticari kurumlar uyuyor, biliyoruz.

• por favor kullanıcısına yanıt

Vergi kısmı tamam ama bu aynı durum değil. Süreli ehliyet çıkartmamak kurallara uymamak değildir. Vakti gelince elbet çıkartılır veya cezası neyse ödenir.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Bu ülke düzelmez.

• Şimdiye kadar yazılmıştır ben de yazayım.
    Yasaya uyanlardan değil, yasayı uyduranlardan oluşan bir toplum olduk.

Millet ehliyet yenilemiyor mu süreyi uzat
    Millet vergi ödemiyor mu affet
    Millet cezaları ödemiyor mu sil
    Millet hırsızlık mi yapıyor hapse atma
    Millet tecavüz mu ediyor görmezden gel
    ....

Karşılığında milletin anasını belle bu kadar kriminal bir milletin tabi sesi çıkmaz. Devletten torpilli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeleaks -- 21 Kasım 2024; 0:38:1 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.