Şimdi Ara

ESKİŞEHİR-ANTALYA SİDE ARASI GÜZERGAH YOL TAVSİYENİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Eskişehir-Antalya Side arası yol güzergahı tavsiyelerinize ihtiyacım var, hangi yol daha düzdür, hangisinin yolu iyidir, ortalama ne kadar süre farklılıkları vardır, yol üstünde gezilecek dinlenilecek noktaları nelerdir, bunlar hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: salihesen26

Arkadaşlar Eskişehir-Antalya Side arası yol güzergahı tavsiyelerinize ihtiyacım var, hangi yol daha düzdür, hangisinin yolu iyidir, ortalama ne kadar süre farklılıkları vardır, yol üstünde gezilecek dinlenilecek noktaları nelerdir, bunlar hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.

buldur hattından antalyaya direk gecme ıspartaya kesin uğra ısparta antalya yap karacaoren barajını gör manzara güzel balık ye orda pişman olmazsın
    goggle eart tan bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazoglu007

quote:

Arkadaşlar Eskişehir-Antalya Side arası yol güzergahı tavsiyelerinize ihtiyacım var, hangi yol daha düzdür, hangisinin yolu iyidir, ortalama ne kadar süre farklılıkları vardır, yol üstünde gezilecek dinlenilecek noktaları nelerdir, bunlar hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.

buldur hattından antalyaya direk gecme ıspartaya kesin uğra ısparta antalya yap karacaoren barajını gör manzara güzel balık ye orda pişman olmazsın

Teşekkürler,peki konya tarafından direk sideye inmek mantıklı olurmu, sanırım emirdağ, çay, bolvadin, seydişehir oradan akseki side yolu var sanırım, yolları iyimidir, pişman olurmuyum ordan gidersem biliyormusunuz.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler,peki konya tarafından direk sideye inmek mantıklı olurmu, sanırım emirdağ, çay, bolvadin, seydişehir oradan akseki side yolu var sanırım, yolları iyimidir, pişman olurmuyum ordan gidersem biliyormusunuz.

google erat tan cikan sonuç eskişehir antalya side 469 km
    + karacaören barajını görürsün hem kestirim olur
    senin tarif ettiyin düzergah baya yolu uzatıyor. seni yorar hele konya ısparta yolu berbat iki saatlik yol sanki işkence karayollarl yıllardır genişletmedi o yolu
    tavsiyem gelirken konya üzerinden gel giderken antalyaya da ugra ısparta yoludan kestirimden git kestirim yol iyi hem seni yormaz
    ayrıca yanına gps al

• quote:

quote:

quote:

quote:

google erat tan cikan sonuç eskişehir antalya side 469 km
    + karacaören barajını görürsün hem kestirim olur
    senin tarif ettiyin düzergah baya yolu uzatıyor. seni yorar hele konya ısparta yolu berbat iki saatlik yol sanki işkence karayollarl yıllardır genişletmedi o yolu
    tavsiyem gelirken konya üzerinden gel giderken antalyaya da ugra ısparta yoludan kestirimden git kestirim yol iyi hem seni yormaz
    ayrıca yanına gps al

Çok teşekkürler, dediğiniz gibi en iyisi sizin dediğiniz gibi yapıp ısparta üzerinden gitmek olacak, dönüştede farklı olsun dersek, seydişehir beyşehir tarafından dönebiliriz.

• antalyaya da ugra tam zamanı fazla sıcak degil
    kemer phaselis git dünyanın en iyi koyudur
  • Teşekkürler, 2-3 günlük otel çıkışı harici kalacak yerde bakıyordum, burası olabilir .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.