Şimdi Ara

Eskişehir'de korkunç cinayet! Genç kadın nişanlısını boğazını keserek öldürdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
2
Favori
4.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edinilen bilgilere göre olay, Aşağıçağlan Mahallesi Kent Ormanı içerisinde meydana geldi. Kent Ormanı’nda bir erkek cesedi bulunduğu ihbar alan jandarma ekipleri, olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Yapılan araştırma neticesinde Emrah Öztürk (28) ile nişanlısı Zehra Ö.’nün(22) öğle saatlerinde Kent Ormanına girdiği ve yaklaşık yarım saat sonra Zehra A.’nın ormandan tek başına çıktığı güvenlik kameralarından tespit edildi. Emrah Öztürk hakkında ailesinin Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne kayıp ilanında bulunması nedeniyle Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan araştırmada, nişanlısı Zehra Ö.’nün bilgilerine ulaşıldı. Telefona cevap vermeyen Zehra Ö., olayın ertesi günü Antalya otobüsüne binmek üzereyken jandarma ve polis ekiplerinin düzenlediği ortak çalışmayla yakalandı.

KORKUNÇ CİNAYET! NİŞANLISINI ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ
    Otobüse binmek üzere yakalanan genç kadın, yapılan sorgulama sonucunda nişanlısı Emrah Öztürk’ü öldürdüğünü itiraf ederek, ’aralarında sorunlar olduğunu ve nişanı atacağını’ söylediği için öldürdüğünü belirtti.

BOĞAZINI KESMİŞ
    Öte yandan cinayet bölgesinde Olay Yeri İnceleme Timleri (OYİT) tarafından yapılan araştırma sonucunda, hayatını kaybeden Emrah Öztürk’ün karın bölgesinde 8 adet 2 santimetre genişliğinde bıçak yarası olduğunu ve boğazının kesildiği öğrenildi. Öztürk, otopsi işlemleri için Osmangazi Üniversite Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Mynet Haber
    Eskişehir'de korkunç cinayet! Genç kadın nişanlısını boğazını keserek öldürdü
    https://www.mynet.com/eskisehir-de-korkunc-cinayet-genc-kadin-nisanlisini-bogazini-keserek-oldurdu-110106467479

• Öldürülen erkek olduğu için çoğu kanalın haber olarak dahi vermeyeceği, verenlerin de 30 saniyede geçiştireceği bir olay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oldurulen eger kadin olsaydi bu forumda erkek dusmanliginin ustunden yarisma yapilirdi !
  • Şu olay bi kadının başına gelmiş olsaydı şimdi burda yazan yazanaydı o değilde bu forumda yüzde 90 erkek ona şaşırıyorum bi kadın ölünce bu kadar gündem oluyor forumda ama bu kaçıncı erkek cinayeti nerdeyse yazan yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cinsiyetler değişse kıyamet kopardı

Twitter'da trend olurdu

Yürüyüşler yapılırdı

• Konuyu öne çıkarmalıyız

• Malum seyi yapip nisani atmak istemistir kadin da sinirlenmistir belki diye dusundum ama,neyse cok sey yapmayalim, allah rahmet etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 25 Şubat 2020; 9:2:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kadının yerinde olsam tecavüz etmeye kalktı falan der yırtardım.bide oğlanı suçlu çıkartırdım.

• rolleri değiştirip öyle paylaş, yer yerinden oynasın
  • Cinayet haberlerinde bile cinsiyetçilik yapıldığını gösteren haberler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Malum seyi yapip nisani atmak istemistir kadin da sinirlenmistir belki diye dusundum ama,neyse cok sey yapmayalim, allah rahmet etsin.
    Hiçbir şey öldürmesini haklı çıkarmaz. Cani kadın.

• quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Malum seyi yapip nisani atmak istemistir kadin da sinirlenmistir belki diye dusundum ama,neyse cok sey yapmayalim, allah rahmet etsin.
    Malum şeyi yapmak için mi nişanlanıyor insanlar?

Nasıl bir zihniyet bu?

yazık sana
  • canavarca hisle öldürmekten müebbet alır da, söylenmesi gereken şeyler başka.

özellikle küçük yerlerde, kadınların üzerinde hala çok baskılar var, ''evlen de kurtulalım'' kafasında pek çok aile, kendi büyüttükleri çocuklara bakmak bir yaştan sonra zor geliyor. normal de aslında, çünkü küçük yerlerde ekonomik imkan yok, e hayat pahalılığı zaten malum, ''bari evlensin de kocası baksın'' diye zorla birilerine yamamaya çalışıyorlar kız çocukları.

e hal böyle olunca; kızların da psikolojisi bozuluyor, okuma istekleri varsa hayal kırıklığı yaşıyorlar, evlendikten sonra da daha mutsuz oluyorlar sevmedikleri birileriyle evlendikleri için. sonunda da ''dışarının içeriden farkı yok, öldüreyim kurtulayım'' kafasına giriyorlar. bu olay da aynen budur.

yazık. 22 yaşında kararmış bir hayat. 28 yaşında ölen gencecik bir insan. anadolu'da böyle böyle çok hayat sönüyor işte. çoğu ölmüyor, öldürmüyor belki ama yaşayan ölülerden farksızlar; ruhsuz, umutsuz bir yığın insan var anadolu'nun ücra köşelerinde.

• Bu sehir Türkiye'nin en güvenli sehri değilmi son zamanlarda hep eskisehir cinayet haberleri duyuyorum.

• Ölen adam umurunuzda bile değil kadınlara saldırmak için fırsat bulmuşsunuz o her şeyden daha üzücü.
  • Kadın cinayeti saçmalığını çıkaran şerefsiz kim onu merak ediyorum. Cinayetin kadını erkeği mi olur? Beş para etmez rezil bir toplumuz.

• Ölen hemcinsimiz bir erkek oldugu için çok da haber değeri taşımıyor. O yüzdendir ki çoğu yerde görmedim bir yerel basın harici. Allah rahmet eylesin. Aynı durumu bir erkek bir kadına yapmış olsaydı. Şimdi yer yerinden oynamıştı.

• Cinsiyet ayırmayan bir şiddet karşıtı dernek ya da platform kurulması şart oldu. "Kadına karşı şiddet platformu" bu cinayetleri görmezden geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 26 Şubat 2020; 23:56:43 >
  • Donanımhaber'e girmesek bu haberden bir haber olacaktık demek ki. Cinsiyet bir haberin önemini bu kadar mı belirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elamdanbinmahrum

Cinayet haberlerinde bile cinsiyetçilik yapıldığını gösteren haberler...
    ben haber sitesinden noktasına dahi dokunmadan aldım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.