Şimdi Ara

Eskişehir otogar bilenler bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın eskişehire gidecem.Ancak sabaha karşı orda olacam.Sabah 4.30-5 gibi yani.Sizlere sormak istediğim o saatlerde otogarda açık dükkan var mı ? Tramvay kaçta başlıyor ? O saatlerde çay ocağı tarzı açık dükkanlar varsa lütfen söyler misiniz otogarda.Bir de malum gece olduğu için otogarda it kopuk oluyor mu ?

Kısaca arkadaşlar orda 1-1.5 saat takılabileceğim yer varsa söyler misiniz lütfen.

Yardımlarınız için şimdiden hepinize çok teşekkür ederim..

• Otogar istanbul, ankara gibi bütük şehirlerin otogarı kadar olmasada güzel ve iyi bir otogarımız vardır. Sabahlarıda otobüs seferleri olduğundan mutlaka açık bir dükkan vardır içinde, sıcaktır vakit geçirebilirsin.

Eğer taksiye binip şehir merkezine giderim dersen, üniversite caddesi üzerinde 7/24 açık iki adet börekçi mevcuttur, Espark'ın karşısında istanbul işkembe var orasıda 24 saat açık. Ama taksi ile gitmek baya para tutuyor. 15-20 lira tutar kesin şehir merkezine.

Seçim senin, otogarda da vakit geçirebilirsin, açık alanda bişey yok zaten herşey kapalı mekanda dükkanlar falan.

Burda fotoğrafları var aklındaki soru işaretlerini giderir.

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=3602&start=0

edit: tramway hakkındaki paragrafı sileyim yanlış biliyormuşum :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Tramwaylar 6'da başlıyor dostum.
  • Otogar çıkısında solda eskart büfesi var tramway biletini ordan alabilirsin çıkar çıkmaz görürsün zaten otogarın içinde çay içebilceğin yer var 7/24 açıktır otogarın içindeki tüm dükkanlar...

Edit: it kopuk olcağını sanmam olsada bi zararları olamaz güvenlik var içerde.. çok merak ettim nerden gelceksin??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cMbRs -- 13 Aralık 2010; 4:37:21 >
  • Ben düzceden gelicem.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Elbet zaman geçirirsin diyorsunuz yani :) İnşallah bakalım hayırlısıyla bu gece gidiyorum.
  • Tekelci Ahmet Abinin yanına gidersin olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Isparta mi Mersin mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk tramway 05.50de çıkar ssk yönüne,gideceğin yeri tam olarak yazarsan tarif edeyim.
    Otogarda büfe çay ocağı 24 saat açık it kopukda olmaz merak etme.
  • otogarın içinde sıcak vakit geçirebilirsin. tramway 6:30 da ssk yönüne başlar.
  • Çok teşekkürler arkadaşlar.Arkadaşımla konuştum inince gelecek beni almaya.

Tekrar çok teşekkür ederim yardımlarınız için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgür41

Tekelci Ahmet Abinin yanına gidersin olmadı

tekel savaşları dhye sıçramasın olum eksik kalsın :D bu arada yarın sabah 6 civarı bende eskdeyim
  • Otogarda kafe, yemek, oturacak yer çokça bulabilirsin. Çok sıcak olmasada idare eder. (:
    İt-kopuk olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.