Şimdi Ara

Eskişehir vs Uludağ TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskişehir şehir olarak tartışılmaz.Uludağ ın çok kaliteli olduğu söyleniyor.Uludağın puanı daha fazla.Uludağ--%70 Eskişehir--%90 gelir sizce ne yapmalıyım???(şehir-kampüs-imkanlar vs. değerlendirirsek )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Arkadaslar dusuncesi olan yazsin bende merak ediyorum bide 6721 ile uludag gelir mi?

• Up kimse yok mu ya

• Ben de merak ediyorum. Ve 6485 ile uludağ gelir mi?

• Valla hocam şunu söyleyeyim eskişehirde yaşıyorum ben ablam eskişehir tıp mezunu çoğu arkadaşım oraya gitti dediklerine göre zormuş kampüs ortamı diyorsan osmangazide o yok malum hastanesi var giren çıkan belli değil çoğu tıp fakültesi gibi ama şunu söylemeliyim bence şehir olarak çok güzel yani İstanbul izmir den sonra bence eskişehşr gelir ( bu öznel bir görüş linç etmeyin ) eğitim kalitesi olarakta malum tıp mantığa değil ezbere dayanan eğitim sistemi ve tıptan sonra bir tus sınavı var orda da çalışan yapıyor o yüzden doğudaki tıplara gitmedikçe problem olacağını düşünmüyorum benden bu kadar daha detaylı bilgiyi esogü tıpta okuyandan alabilirsiniz

• Ben olsam Eskişehir'i tercih ederdim. ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • her türlü uludağ alır kafanız rahat olur.
  • esogü tıptayım hocam; kampüs yok gibi bir şey hatta yok, okul eskiden daha kolaymış ama artık zorluyorlar(gereksiz bir zorlama), eğitim kalitesi olarak da memnunum şimdilik zaten çok ekstra tıplar gitmedikçe kalanları arasında bir fark yok
    uludağda vize sistemi var esogüde komite sistemi bence öncelikli olarak buna karar vermelisin hangisi sana uygun. çoğu tıpta komite sistemi var ki bence komite sistemi daha iyi

edit: uludağın sistemi değişmiş yanlış bilgilendirmeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B26 -- 22 Temmuz 2016; 23:00:50 >
  • Uludağ vizeden komiteye geçmiş haberiniz olsun.

• Gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama uludağ tıpta okuyan birisi olarak eskişehir ile kıyaslanamaz bile ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destro3285

Gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama uludağ tıpta okuyan birisi olarak eskişehir ile kıyaslanamaz bile ;)

Eskisehir tipi tam olarak biliyor musunuz ? Neye dayanarak soylediniz bunu

• Excalybour E kullanıcısına yanıt
    Bir tanıdık Uludağ Tıp'ta hocalardan memnun değilmiş.Ama sen iyice bir araştır.
  • Lunod Celdoir kullanıcısına yanıt
    Şimdik tıp fakülteleri kendi içinde belirli gruplara ayrılır.Örneğin 9 eylul baslı basına kendı alanında farklı sıstemıyle bır numaradır.Uludağa baktıgımız zaman antalya ıle daha cok yarıs ıçerısınde olan bır fakulte antalyanın son 1-2 senede reklam yapması sayesınde daha uste cıktıgını goruyoruz ancak hıcbır ozel fakultede olmayan USIM sadece uludağ tıpta var ve bu sene acıldı.Çok fazla reklam yapmayı beceremeyen bı unıversıte oldugundan usımden ınsanların haberı dahı yok.Eskısehır bır alt grupta yer alıyor benım zannımca ve cevremdekılerden aldığım bılgıler dogrultusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destro3285

Şimdik tıp fakülteleri kendi içinde belirli gruplara ayrılır.Örneğin 9 eylul baslı basına kendı alanında farklı sıstemıyle bır numaradır.Uludağa baktıgımız zaman antalya ıle daha cok yarıs ıçerısınde olan bır fakulte antalyanın son 1-2 senede reklam yapması sayesınde daha uste cıktıgını goruyoruz ancak hıcbır ozel fakultede olmayan USIM sadece uludağ tıpta var ve bu sene acıldı.Çok fazla reklam yapmayı beceremeyen bı unıversıte oldugundan usımden ınsanların haberı dahı yok.Eskısehır bır alt grupta yer alıyor benım zannımca ve cevremdekılerden aldığım bılgıler dogrultusunda.

Ben de akdenizin tutmasıni bekliyorum ama tutmazsa diye altina uludag ya da eskisehir yazacaktim karar veremedim.Sehir olarak eskisehir daha ucuz olmasi cezbediyor.

• Şehrine en yakın yer en iyisidir tıp için.Eskisehir tam öğrenci şehri ve Bursaya göre çok ucuz her anlamda.Bursa daha kalabalık ama görükle(Uludağ üniversitesinin bulunduğu yerleşke) de tam öğrenci köyü.Köy dediğime bakma gayet gelişmiş bir yer.Gerçi tıp öğrencileri pek sosyal olamaz onu da söylemek lazım:) Ama iki şehirde de ortam ararsan var. Sistem de değişmiş Uludağda bunu çapa yapmış en son ve öğrenciler zorlanmış birkaç yıl.Arastirabilirsin İnternetten.

İkisinin de kendine göre artı ve eksileri var.Benim önerim biraz daha maddiyat kısmını düşünerek tercih yapman eğer zengin değilsen.Kendi şehrine yakın olması önemli özellikle tıp için.Eskisehirde olsam Eskişehir, bursada olsam bursa yazardım ki bursadayim o yüzden bursayi yazacağım:)

• Lunod Celdoir kullanıcısına yanıt
    Akdeniz güzel altına uludağ yazılabılır ben oyle yapmıştım.Eskişehirde hayat nasıl pek bılmıyorum ama bursa ucuz dıyemem,istanbula yakın olması ayrıca bırcok ıs adamı falanda bulunması sebebıyle sehırdehayat pahalı denebılecek sevıyede gercekten.Eskısehır daha makul olabılır bu konuda haklısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedBull Racing RB7

Şehrine en yakın yer en iyisidir tıp için.Eskisehir tam öğrenci şehri ve Bursaya göre çok ucuz her anlamda.Bursa daha kalabalık ama görükle(Uludağ üniversitesinin bulunduğu yerleşke) de tam öğrenci köyü.Köy dediğime bakma gayet gelişmiş bir yer.Gerçi tıp öğrencileri pek sosyal olamaz onu da söylemek lazım:) Ama iki şehirde de ortam ararsan var. Sistem de değişmiş Uludağda bunu çapa yapmış en son ve öğrenciler zorlanmış birkaç yıl.Arastirabilirsin İnternetten.

İkisinin de kendine göre artı ve eksileri var.Benim önerim biraz daha maddiyat kısmını düşünerek tercih yapman eğer zengin değilsen.Kendi şehrine yakın olması önemli özellikle tıp için.Eskisehirde olsam Eskişehir, bursada olsam bursa yazardım ki bursadayim o yüzden bursayi yazacağım:)

5k yim kendi sehrim aydin adu 11k.Dereceme yazik olur diye düşündüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.