Şimdi Ara

eskişehirde ideal butik dersane....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eskişehirde butik dersane açılmış bilginiz varmı kuzenim seneye 12. sınıf büyük ihtimal bende mezun olarak katılacağım

yardımlarınız için teşekkürler bide dersane mi yoksa ünüverste öğrencisinden özel der mi diyede sormak isterim

• butik dersane tam olarak ne ne farki var ?
  • hjm 8 kişilik sınıf var özel ilgi vs vs
    sınırsız birebir ders sınırsız kaynak gibi
  • Hm anladim o zamn bizm buranin vip leri gibi
  • Duyduğuma göre bahsettiğin dershane yeni çizgi olmalı adalet ilköğretimin karşısında
  • uğura gel. durumun iyi ise yani 401 yada mezun 501 grubuna girersen iyi. adil hoca nalan hoca zühtiye hoca fln çokiyi öğretmenler. gel sen mübarek adam pişman olmazsın. burs kazanmakta kolay. zorlanmadan yüzde100 kaptım. kaparsın sende gel.
  • yeni çizgi başka orayı otan hoca açtı butik bireyden çıkma.
    ama tavsiye etmem 8 milyarı ne diye bayılasın ki? hem bana kalırsa iyi dersane kötü dersane diye bişey yok bende yeniyoldayım öyle aman aman bi katkısını görmedim denemeler hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LeBron_

yeni çizgi başka orayı otan hoca açtı butik bireyden çıkma.
    ama tavsiye etmem 8 milyarı ne diye bayılasın ki? hem bana kalırsa iyi dersane kötü dersane diye bişey yok bende yeniyoldayım öyle aman aman bi katkısını görmedim denemeler hariç

Aynı dershanedeyiz.

Ben de gördüm Mybutik diye bişey eski Fen Bilmleri'nin olduğu yere açmışlar.8 kişilik sınıflar yazıyodu.Fiyatı da buna göredir. Tavsiyem Yeniyol .Fazla kullanamadım dershaneyi ama kullananlar verim alabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.