Şimdi Ara

Eskisi gibi sıcak fırsatlar neden artık yok ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.844
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski fırsatları sıcak fırsatlarda takılan bilir.Sizce eskisi gibi fırsat olmayışının sebebi ekonomi mi ? Yoksa başka sebepler mi var ardında ?

Zamanında DH ölücüler derneği vardı imza kısmında mezar taşı üstünde dh ölücüleri yazıyordu o derneğin konusu silindi beri doğru dürüst fırsat paylaşılmıyor herkes kendi haline döndü.Dh ölücülerini küstürmeyecekti internet alemi

Ha bide o imzayı bulan olursa atarsa sevinirm

EDİT:

İmzanın linki budur kullanmak isteyenler için webnettr teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530502C9F -- 5 Mart 2020; 15:26:41 >

• kılıçdarın yüzünden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • virüs nedeniyle ekonomi de kötüye gidiyor dünyada.. Bu yüzden olduğunu düşünüyorum. Bu virüs daha fazla yayılırsa üretim de durur dünyada..
  • forumun kalitesinin düşmesi ve bu bölüme misafirlerin girebilmesi, alsatcıların çökmesi, diye uzayıp gider

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz konuları sıcak fırsatlar konu dışına açın aksi halde uyarı alırsınız. Oraya taşıdım.
  • Nerede o eski dh ölücüleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Bu tarz konuları sıcak fırsatlar konu dışına açın aksi halde uyarı alırsınız. Oraya taşıdım.
    Teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Döviz kuru ve vergiler. Yani var da bize yok.

• eskiden de fırsat yoktu sadece açık vardı açıklardan faydalanıyorduk

• Ülkemizin ekonomisi o derece ilerleyip yükseldi ki,bu yüzden herkes normal olarak gidip alışverişini yapıyor,kaç lira olursa olsun,fiyata bakmıyor...
    Onun için de "Sıcak Fırsatlar" konusu ilgi görmüyor...

yersen...
  • Su mezar tasli imzasi olan dernegi bi tek mi hatirliyorum hayal mi kuruyorum yoksa

• Aşağıya ekledim kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webnettr -- 5 Mart 2020; 13:16:44 >

• eskiden mobil tariflerden uygun avantajlı bulduğum zaman konu açardım insanlar yararlansın diye. Konuya gelip ben xgb xdk xtl alıyorumculardan bezdim bıraktım. insanlara mı yardımcı olalım bu xxx arkadaşlaramı cevap verelim. banane dedim artık ihtiyacı olan arasın bulsun
  • fırsat mı kaldı kardeşim dolar 7 avro 8 liraya doğru ilerliyor ülkede teknoloji namına nal bile üretilmezken herşeyini yurtdışından alıp birde devlete alırsan işte ne alıyorsan ne sıcak fırsat kalır nede ölücü kalır o eski ölücülerde artık öldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: webnettr

Aşağıya ekledim kardeş

Hay yaşa hocam ya vallahi hayal gördüğümü sanıyodum bu konu neden kapandı imza olarak koymak lazım bunu.

• Hocam özelden yazdım kodu yolladım anlattığım gibi yap koy imzana, neden kapandığını da birçok sebepler var yönetim de bunlara destek verdi arkadaşlar anlatmış üst mesajlarda zaten
  • Konu açan arkadaşları da küstürdüler uğraşıp konu açıyor biri gelip adama laf söylüyor yavaş yavaş bu konularda tükendi misafirlerin bizden önce davranıp ürünü bitirdiği gerçeği de var tabi ki kendimiz söyleyip kendimiz çalıyoruz ve hala tekkeyi bekliyoruz belki çorba içeriz diye..
  • logoya bayıldım....

bu arada 2005 üyesiyim , evimdeki eşyaların %90 ı bu forumdan aldım diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

logoya bayıldım....

bu arada 2005 üyesiyim , evimdeki eşyaların %90 ı bu forumdan aldım diyebilirim
    İmzanıza koyun hocam beğendiyseniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.